Dodaj do ulubionych

Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestować!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:21
Poradźcie jakis naprawdę dobry podkład, na który wydam kasę i nie będę
rozpaczac, ze jest wyrzucona w błoto. Cera mieszana, świeci się czoło. Chcę
coś z wyższej półki.
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:22
      Mogę kupić na allegro jak macie kogoś dobrego.
    • Gość: kasia Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: *.lec.dk 14.06.05, 08:34
      Spectacular Make up HR
      • ooo7 Yves Saint Laurent 14.06.05, 08:43
        www.allegro.pl/show_item.php?item=54537708
        Polecam ten podkład. W perfumerii diabelnie drogi- tu tani. REWELKA,m bomba-
        mam już kolejny w zapasie a przetestowałam ich tysiące. Twarz "trzyma sie" cały
        dzień.
    • Gość: teresai Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: *.chello.pl 14.06.05, 11:11
      Na lato to najlepszy będzie Kanebo Liquid Finish.
    • Gość: Ewa Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: 212.33.76.* 14.06.05, 12:37
      Ja kilka dni temu zastanawiałam się właśnie nad wyborem dobrego podkładu.
      Kupiłam www.allegro.pl/show_item.php?item=53995026 jestem bardzo
      zadowolona, wybralam kolor nr 04,twarz wyglada super, nie świeci się (mój czuły
      punkt,bo też mam mieszną cerę). Moja koleżanka też zamówiła tylko z pompką i
      tez jest b. zadowolona. Wczesniej przerobilam juz wszystkie chyba mozliwe
      podklady i na razie ten wydaje mi sie byc najlepszy.
      Pozdrawiam
      Ewa
      • Gość: Anemonhne Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:05
        Ja polecam również ten Yves Saint Laurent teint mat. Przetestowałam chyba
        wszystkie podkłady i niestety zmarnowałam dużo kasy, bo większość nie nadawała
        się do mojej skóry. Albo zaraz sie świeciła, albo podkład źle matował, albo
        zostawiał smugi, albo obciążał. Kiedys czytałam, ze Liv Tylor właśnie uzywa
        tego podkładu i to jest sekret jej gładkiej buzi- wypróbowałam i zgadza się.
        Generalnie uwielbiam wszystkie kosmetyki YSL a ten podkład i błyszczyki te
        matowe to dla mnie prawdziwe hity.Zazwyczaj robię zakupy na strefie wolnocłowej
        więc wychodzi mi taniej bo w zwykłej perfumerii niestety :((
        Tak więc ten podkład mogę Ci polecić że bedziesz zachwycona.
        • Gość: 1979 Re: Jaki podkład na lato-fenomen- chce zainwestow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:28
          Zgadzam się co do opinii o YSL ale nie znam tego pudru, ale zainteresował mnie
          ten zestaw kosmetyków na aukcji u tej osoby co ma fluid./. Znacie coś z tych
          kremów??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka