Dodaj do ulubionych

Szczoteczki do twarzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:57
Co sadzicie na temat szczoteczek do twarzy?
Stosowalyscie kiedys?

Olivia
Obserwuj wątek
    • rupertgiles Re: Szczoteczki do twarzy 14.06.05, 17:03
      Ja stosuję regularnie. Bardzo lubię myć i masować twarz szczoteczką, wydaje mi
      się, że jest potem lepiej oczyszczona.

Trzeba tylko pamiętać o częstej wymianie takiej szczoteczki - tak jak w
      przypadku szczotki do zębów :)
    • Gość: samo_zloto Re: Szczoteczki do twarzy IP: 195.150.233.* 14.06.05, 17:20
      ja nie mam dobrych doswiadczen- zaraz po tym, jak zaczelam stosowac, troche
      mnie spryszczylo:( (a wczesniej mialam calkiem niezla cere. no.. teraz juz
      tez :) chociaz nie wykluczam, ze te zmiany wyskoczyly zupelni po czyms innym!
    • Gość: kasia Re: Szczoteczki do twarzy IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 14.06.05, 17:31
      Ja mam szczoteczke elektryczna Philipsa... i niestety za leniwa jestem zeby z
      niej korzystac... a szkoda...
    • bzzzk Re: Szczoteczki do twarzy 15.06.05, 00:33
      ja mam taką zwykłą, Oriflame. i jestem z niej strasznie zadowolona!:) w końcu
      mam wrażnie, że twarz jest bardzo dobrze oczyszczona, że robi mi się dużo mniej
      wągrów. a cerę mam bardzo tłustą, z wielkimi porami. dla mnie szczoteczka to
      cudo:) tylko jak ktoś ma wrażliwą skórę, to powinien uważać i nie czyścić za
      mocno, ja mam skórę słonia, więc mycie nią 2 razy dziennie wcale nie podrażnia;)
      pzdr.
    • Gość: kaja Re: Szczoteczki do twarzy IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 04:20
      ja tez mam :) i uzywam, zreszta uwilbiam ten masaz wieczorem. policzki
      delikatnie bo tam akurat sucho i wrazliwie, ale z reszta twarzy juz sie tak nie
      cackam (zwlaszcza czolem).
      szczoteczka zwykla, kupiona w drogerii, wymieniam na nowa co 3, 4 miesiace.
    • Gość: mea Re: Szczoteczki do twarzy IP: *.devs.futuro.pl 15.06.05, 07:55
      Też mam i też uzywam regularnie. Tylko, gdy akurat cos Ci wyskoczy to
      szczoteczka nie jest najlepszym pomysłem, bo roznosi to to po twarzy. A tak
      poza tym - jak najbardziej :-)
    • Gość: ancymonka Re: Szczoteczki do twarzy IP: 195.116.95.* 15.06.05, 08:34
      Stosuję od kilku dobrych lat, cerę mam tłustą i szczoteczka jest dla mnie
      bardzo pożytecznym wynalazkiem :). Rączką za nic tak dokładnie nie umyjesz
      twarzy, chyba, że masz ją jak porcelanowa laleczka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka