Gość: vita IP: *.net.autocom.pl 15.06.05, 16:23 Dziewczyny pomóżcie! Co można kupić Mamie na urodzinki? Wybrałam już książkę, ale myślałam nad jakimś kosmetykiem lub... no właśnie... Pomysły się wyczerpały! HELP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldonap22 Re: URODZINY MAMY :) 15.06.05, 19:22 Lub: *zestaw przepięknych filiżanek (lub cos w tym guśie) *jakiąś część garderoby (apaszka, bluzeczka, sweterek, ponczo itp) *jakiś relaksujący płyn do kapieli albo sól do kąpieli *zafundowć wizytę u kosmetyczki albo fryzjera *albo afundować dzień "nic nie robienia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: URODZINY MAMY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:48 wspolne wyjscie do kina albo teatru Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: URODZINY MAMY :) 15.06.05, 22:50 wspólne wyjście do restauracji. coś wykonanego własnoręcznie:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: URODZINY MAMY :) IP: *.aster.pl 15.06.05, 23:00 Wspólne wyjście to świetny pomysł. I może do tego jakiś miły drobiazg... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: URODZINY MAMY :) 16.06.05, 00:06 Ja już kupiłam mamie- na imieniny co prawda- ładną bluzeczkę i fajne cenie:) Wiem, że to jej się na pewno przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś