Gość: Kasia IP: *.2city.net 20.06.05, 12:03 Ktore jest najlepsze ;a raczej ktorego uzywacie 1.Nivea Visage 2.Iwostin 3.AA-Oceanic 4.Gohnson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anie Re: mleczko do twarzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 12:09 hmm, ja uzywam dermiki i jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: mleczko do twarzy 20.06.05, 12:22 A mnie dermatolog kazał uzywac kostki Dove. A potem tonik. Ponoć stałe uzywanie mleczka zmienia fizjologiczną flore skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: mleczko do twarzy IP: *.2city.net 20.06.05, 12:33 co to znaczyze zmienia fizjologiczna warstwe skory ?Czy uzywalyscie nivei lub iwostinu?chce sie odmlodzic mleczko moim zdaniem powoduje ze skora jest delikatna ,miekka ,nie starzeje sie jak po mydle. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: mleczko do twarzy 20.06.05, 12:42 Chodzi o to że na skórze sa fizjologicznie bakterie które pomagaja jej normalnie funkcjonowac. Samo mleczko stale uzywane zmienia to. Dobrym rozwiazaniem jest mleczko wieczorem a żel z woda rano. A zarówno nivea jak i Iwostin jest fajny. Ja lubie mleczka ale nie uzywam ich 2x dziennie. Co 2-3 dni stosuje krem phisiogel który uzupełnia lipidy skórne. Ale tak zalecił mi lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś