Dodaj do ulubionych

doczepiane kolorowe pasemka

22.06.05, 14:01
tak mi jakos przyszło do głowy żeby swój blon ozywić i dodac kilka pasemek w
odcieniu wisniowym,ale nie mam odwagi ufarbować. fryzjer mi zaproponował
dopięcie sztucznych pasemek,starcza to ponoć na 3 miesące.czy miałyscie cos
takiego?
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: doczepiane kolorowe pasemka 22.06.05, 14:05
      Ile kosztuje taka przyjemność ?
      • margolcia05 Re: doczepiane kolorowe pasemka 22.06.05, 14:30
        10-15 zł jedno pasemko .;-) Pozdrawiam.
    • Gość: vertigo78 Re: doczepiane kolorowe pasemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:06
      ja mialam chyba z 5 lat temu. Wtedy byly one jakos zgrzewane wraz z naturalnymi
      wlosami. Ale wraz z rosnieciem wlosa one sie obnizają. Po jakims czasie tez
      lubia juz same "zejsc". Powiem Ci, ze chyba dzisiaj bym juz po prostu zrobila
      pasemka.
    • greta.greta Re: doczepiane kolorowe pasemka 22.06.05, 17:34
      Taa, pewnie wszystkie się z urwałyśmy z jarmarku...
    • Gość: pola Re: doczepiane kolorowe pasemka IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 17:35
      OOOOOOOO FUUUUUUUUj
    • lola47 Re: doczepiane kolorowe pasemka 22.06.05, 20:26
      mandaryna nowe trendy wyznacza tylko że ona ostatnio ma normalny blond ,bo kto
      dziś takie coś nosi :)
      wioska totalna
      • kawusia76 Re: doczepiane kolorowe pasemka 23.06.05, 09:19
        wobec tego zaprasza mdo mnie do pracy ( do instytucji bardzo powaznej i
        garniturowej) - kilka dziewczyn ma połaczenie blondu z pasemkami i jakos nikt
        w tym nic niestosownego nie widzi.jesli chodzi o wymienioną mandaryne- nie
        znam:)
        • Gość: aga Re: doczepiane kolorowe pasemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:33
          miałam doczepiane pasemka (8 szt. wiśniowych) miałam robione na Targach przed
          Sylwestrem. Powiem szczerze, że na moich włosach te pasemka się nie
          sprawdziły, pasemka są idealnie gładkie i proste można je jedynie lekko
          podwinąć, a moje włosy nawet po wyciągnięciu na szczotkę, układały się inaczej
          i było widać, że nie jest to naturalny mój włos. Poza tym zaczęły odpadać mi po
          1,5 miesiącu albo sama je usunęłam. Włosy w miescach łączenia są zniszczone(i
          króciutkie). Może na Twoich włosach efekt będzie lepszy, ja widziałam u
          dziewczyny z prostymi włosami o równej długości i wyglądało to ładnie. Na
          Targach płaciłam 8 albo 10pln

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka