Dodaj do ulubionych

Polećcie dezodorant,który.....

IP: *.aster.pl 22.06.05, 18:43
nie zostawia na białych bluzkach żółtych śladów?
Używałam już wielu.Najlepiej żeby był w kulce albo taki,który będzie wsiąkał w
skóre,bo te w sztyftach zostają na skórze i wtedy się "wałkują"
Mam naprwde wszystkie białe bluzki zniszczone... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Polećcie dezodorant,który..... IP: 62.3.165.* 22.06.05, 19:41
      Fa w kulce taki bezbarwny, ja jestem bardzo zadowolona
      • Gość: pomaranczka5 Re: Polećcie dezodorant,który..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:09
        chwilowo mam Fa i jest okej ale wczesniej była Rexona w kulce Aloesowa:)
        baaardzo polecam:DDD bardziej niż Fa;)
    • Gość: annan_ Re: Polećcie dezodorant,który..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:35
      z przykroscia musze stwierdzic, ze to nie wina dezodoranu, ale potu :( ja tez mam taki problem, ale z blekitnymi bluzkami :) a na to pomoze pranie z namaczaniem. staraj sie nie nosic bluzek, ktore zbyt mocno wrzynaja sie pod pache, no i trzeba czesto zmieniac i nie zwlekac z praniem, bo zolte plamy pojawiaja sie dobiero kilka godzin po zabrudzeniu
    • Gość: jumbala Re: Polećcie dezodorant,który..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:33
      Super byl YR taki bialo zielony ok 18zl- na promocjach taniej, ale mam wlasnie
      adidasa niebieskiego i jestem zaskocona. Bardzo pozytywnie ... a swego czassu
      szukalam intensywnie antyperspirantu i jedynie YR byl skuteczny i nie brudzil...
      Oba sa w kulce:)
      • Gość: platka6 Re: Polećcie dezodorant,który..... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 23.06.05, 10:35
        nivea w kulce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka