Dodaj do ulubionych

Estee Lauder -opinie

IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.05, 18:40
Nigdy nic nie miałam z Estee Lauder - co sądzicie o kolorówce tej firmy jak
wypada w porównaniu z kosmetykami lancom, dior? Co jest warte uwagi a co nie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: fifii Re: Estee Lauder -opinie IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.05, 18:41
      lancome
    • kamea78 Re: Estee Lauder -opinie 26.06.05, 11:37
      Mam szminkę, konturówkę i błyszczyk - jestem bardzo zadowolona. Niestety nie
      mam porównania z diorem, lancome i innymi z wyzszej półki. Ale kolorówka
      podkładów jest wg mnie beznadziejna - nawet 01 fresco jest dla mnie za ciemny!
      Cienie też super, tusz również (byłam nimi malowana do ślubu).
      • Gość: Xoxo Re: Estee Lauder -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:53
        Mam puder matujący w kompakcie.
        Drugie opakowanie - wydajny, faktycznie matuje, puderniczka mimo częstego
        noszenia w torebce nie zniszczyła się, gąbka mimo bardzo częstego prania jest w
        idealnym stanie.
    • Gość: anya Re: Estee Lauder -opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 11:58
      mialam kiedys ich podklad, ale niestety nie pamietam jaki (jakies 3 lata temu) -
      byl bardzo wydajny, dosyc ciemny (nadawal sie glownie na lato), na twarzy
      poprostu nie bylo go widac, pomimo tego, ze dobrze zakrywal rozne strupki po
      tradziku... niestety byl wowczas dosyc drogi na moja kieszen (ok 150 zeta), a
      teraz juz go nie mohge nigdzie znalesc...
      ostatnio mialam proble doublew wear i jak dla mnie to bedzie chyba genialny
      podklad, ale niestety na zime, bo jak na teraz jest ciutke zbyt ciezki
      • edavenpo Re: Estee Lauder -opinie 26.06.05, 12:53
        Lancome i Estee sa porownywalne.

Ja osobiscie wole Lancome ale to tylko kwestia gustu...
        • Gość: em Re: Estee Lauder -opinie IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 15:08
          EL
          • Gość: tralala Re: Estee Lauder -opinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 15:24
            lauder super, swietne pomadki i podklady, choc te na polski rynek sa wyjatkowo
            za ciemne, polecam kupowac za granica, sa tam tez tansze nawet gdy kupione w
            sklepie.
            dior tez super moze nawet lepszy niz lauder.

z lancome mozna polecic tylko tusze i najlepszy jest ampicilis moim zdaniem.
            • Gość: fifii Re: Estee Lauder -opinie IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.05, 23:36
              Dziękuję dziewczyny za opinie. Jakoś nie miałam przekonania do tej firmy
              pomiomo, że nie miałam do czynienia z jej produktami - nie wiem dlaczego.
              Teraz skuszę się na coś z EL jak uda mi się wygospodarować poważniejszą sumkę
              na mój fundusz reprezentacyjny ;)
              Pozdrawiam
              • Gość: Lenka Re: Estee Lauder -opinie IP: *.chello.pl 26.06.05, 23:42
                Kiedyś lubiłam lancome.Niestety to się zmieniło.Ta firma strasznie się popsuła.
                Żeby tusz za ponad 100zł po 1,5 miesiąca wysychał?
                Z Estee lauder lubię podkłady,zwłaszcza Double Wear-znakomity.Ideal Matte też
                jest dobry choć nie odrazu sie do niego przekonałam.Miałam próbkę kremu Day
                Wear i maseczkę So moist-też byłam bardzo zadowolona.
    • lady Re: Estee Lauder -opinie 27.06.05, 07:23
      Ukochany DayWearPlus i cienie Graphic Colours są z EL. Znaczy - firma OK. ;-)
      • Gość: monias1 Re: Estee Lauder -opinie IP: 217.97.133.* 27.06.05, 08:42
        Firma Lancome absolutnie nie jest podobna do firmy Estee Lauder. To calkowicie
        inny koncern. Np. preparaty pielegnacyjne Lancome sa kiepskie.
        Natomiast kosmetyki pielegnacyjne jak i kolorowka Estee Lauder sa naprawde
        bardzo dobre i skuteczne. Polecam
    • sitc Re: Estee Lauder -opinie 27.06.05, 09:29
      Z Estee Lauder bardzo lubie:
      -podkład Double Wear
      -krem Day Wear Plus
      -pudry brązyjące
      Lubie średnio
      -cienie
      Nie znosze
      -błyszczyków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się