Gość: joan IP: *.ists.pl / *.ists.pl 01.07.05, 21:51 Czy ktoś z was używa kosmetyków atw? Ja odkrylam je jakieś pół roku temu i z większości jestem bardzo zadowolona. Wydają mi się naturalne i są bardzo przyjemne w użyciu. Jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: kosmetyki atw 02.07.05, 08:14 polecam forum ATW: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17730 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kosmetyki atw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:14 tamto forum wedlug mnie umiera smiercia naturalna ale kosmetyki dobre i nie chodzi mi tylko o ta slynna serie XXL Odpowiedz Link Zgłoś
masazystakrakow Re: kosmetyki atw 02.07.05, 12:17 Myślę że nie ma co na siłę przekonywac o skuteczności kosmetyków atw.Ludzie z natury, szczególnie na forum zawsze będą krytykowac i wyszukiwac dziury w całym, tym bardziej że większoś z nas to handlarze kosmetyków różnych firm. Ja ze swojego doświadczenia wiem i mogę polecic te kosmetyki szczególnie odchudzacze i tak jak pisałem na innym forum efekty to nie kwestia 2 dni, jednak są one dobre i warto stosowac. Jeśli ktoś kieruje się nazwą marki musi pochwalic się przed znajomymi marką bardzo znanej firmy w swojej torebce na zakupy, bardzo proszę. Atw nie jest tak znana ale Ci co znają są za to wiernymi klientami. Można chodzic w skarpetkach pumy, spodnie miec big stara, koszulkę nika, buty adidasa i miec tym samym spore uznanie plastikowej części pań w naszym kraju!!!Ale dobre efekty to nie kolorowe metki!!!Chcecie zadowolenia ATW wam go da!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś