Gość: Ania++ IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.07.05, 10:00 Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z taki perfumami?? Koleżanka niedawno zakupiła i jest zachwycona rezultatami, ja podchodzę do tego bardziej sceptycznie - nie wierzę że to działa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiarzyna87 Re: Perfumy z fermonami 04.07.05, 13:49 a jak sie nazywaja takie perfumy?? tzn.chodzi mi o konkretna nazwe ... ja mam noimi campbell "naomagic" i sa swietne, wszystkim moim kolegom i znajomym baaardzo sie podobaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzyna87 Re: Perfumy z fermonami 04.07.05, 13:50 sorka naomi(glupie tipsy, nigdy nie potrafilam z nimi pisac na klawiaturze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania++ Re: Perfumy z fermonami IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.07.05, 13:59 Jakieś francuskie fermony 13 ml w długopisie, zapłaciła w sklepie 57 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23** Re: Perfumy z fermonami IP: 80.51.14.* 04.07.05, 14:06 Nie ma perfum z feromonami. Feromony istnieja, wiemy jak dzialaja, ale perfum nie ma. Widocznie kolezanka dziala na facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: Perfumy z fermonami 04.07.05, 14:41 Ja wierzę w swietne rezultaty feromonów - jako chwytu marketingowego. Wystarczy dopisać, że perfumy zawierają feromony, a już ustawia się do nich kolejka. Działanie feromonów na człowieka nie zostało naukowo potwierdzone, podchodziłabym na razie do tego z wielkim sceptyzmem, zwłaszcza, jeśli ktoś oferuje produkt z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Perfumy z fermonami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 18:46 blad - zostalo naukowo potwierdzone ale zeby perfumy "z feromonami" faktycznie dzialaly jak powinny, to stezenie feromonow powino byc duzo wieksze, niz w tych "specjalach" sprzedawanych na rynku.. tzn sa tez i z prawdziwymi, ale za 15 ml trzeba by dac kolo 500 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: Perfumy z fermonami IP: *.makolab.pl / 195.116.185.* 04.07.05, 17:58 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Perfumy z fermonami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:44 nie zostało potwierdzone ??? haha ja trafiłem na dobry produkt - fakt troszkę mnie to kosztowało ale teraz wiem że to działa.Przetestowałem na sobie.Nikt mi nie wmówi że feromony to ściema i bajda bo nie uwierzę. Niektórzy nawet nie próbowali a już marudzą . No ale jak to Polacy heheh wieczni pesymiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Perfumy z fermonami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:46 ksenia 23 a Ty skąd wiesz hahahah studiujesz w ogóle chemię ??? cio jeśli zmieszasz z perfumami to mogą być i z perfumami!! Ba! mało tego nawet z woda kolońską jak ktoś chce Odpowiedz Link Zgłoś