Gość: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:51 Mam mały biust, już nie wierze że w tym wieku urosnie, tak więc zawsze mam duże kompleksy. Drogie Panie wpisujmy swój wiek i rozmiar w biuście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia_23 Re: BIUSTY IP: 213.199.214.* 04.07.05, 12:53 Ja mam 23 lata i śliczne jędrne C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.dazim a twarz tez urodziwa czy maszkaron :) hihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:58 Ja mam 18 lat i 75A :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:30 a ja 19 i 75 A :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: BIUSTY IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 12:57 31 lat, 70E (90 cm obwodu w biuście, 72 pod biustem), okrągły i jędrny, taki do noszenia nawet bez stanika :)) Jeden z naprawdę niewielu aspektów mojego ciała, który ogromnie mi się podoba :) Kurczę, to chyba niefeministycznie być tak dumną z własnego biustu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: BIUSTY 04.07.05, 12:59 28 lat, rozmiar C, 10 lat na hormonach. Teraz odstwiam wiec i rozmiar napewno sie skurczy do B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:25 19 lat, pod biustem 75 a 85 z każdym dniem się modle aby urósł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:25 to znaczy w biuście 85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: BIUSTY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.07.05, 15:12 25 lat 75 c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramka Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:01 ja mam 80 C ale wiszacy ale mi sie podoba nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga jak ujędrnić biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:54 Jak to robisz że masz jędrny biust? Bo ja mam trochę większy (95 obwód) i już nie wiem co mam zrobić żeby go ujędrnić, pomocy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: jak ujędrnić biust? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 11:47 Ja po prostu taki mam, z przyrodzenia, że tak powiem. Ginekolog mówi, że mam tam dużo tkanki gruczołowej, a zero tłuszczu. Pewnie i mnie opadnie za jakiś czas, jak przyjdą zmiany hormonalne, ale na razie jest i chcę się nim nacieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: jak ujędrnić biust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:07 ja tez musze dbac o to, zeby moje obfitosci nie obwisly i nie zohdnialy trzeba po prostu cwiczyc, ja juz od wielu lat codziennie cwicze 10 minut wieczorem przed lustrem i na badaniach usg lekarz zachwyca sie moja tkanka miesiniowa ;-) w kremy i zele nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.dazim a wlosy piekne dlugie i mocne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BIUSTY IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:48 17 lat 70C .JEstem z niego baaaardzo zadowolona i bardzo mi sie podoba(zresztą nie tylko mi<lol>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: BIUSTY IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.07.05, 14:03 18 lat, jakieś bedzie moze 80 B :) hehehe...no ale co zrobić,zbieram na silikon..hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata14 Re: BIUSTY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 15:47 23 lata i 80B,jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: F???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 16:04 23 lata-również mam 75F Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: F???? 11.07.05, 10:05 Dokladnie, ja tez mam 23 lata i tez 75F. I mam jeszcze kolezanke z 80H,wiec to J nie jest wcale absurdalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:41 20 lat, 70 D, tzn. pod biustem 72, w biuscie 97 (z pomoca osob trzecich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa czy mam rozumiec 04.07.05, 14:51 Ze Estera zrobila sobie operacje w wieku 20 lat??? Moge zapytac po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: czy mam rozumiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:54 Owszem, zrobilam, ale w wieku 19 lat. Jakos mnie nie bawiło posiadanie plecow z przodu. Tym bardziej, ze nie jestem chudzinka, ktorej by pasowal maly biust. Mnie taka operacja po prostu uszczesliwila :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa o ile rozmiarów powiekszylas??? 04.07.05, 14:57 Ile to kosztowalo, nie zebym sama chciala- nie musze:-) Po prostu ciekawi mnie, jak przekonalas rodziców do sfinansowania tej operacji. Gdzie masz szwy, pod spodem czy wkolo sutków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: o ile rozmiarów powiekszylas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:03 9 tys zl. kosztowalo. Moja mama bezkrytycznie podchodzi do moich pomyslow, poza tym sama widziala ze zle wygladalam i fatalnie sie czulam. Szwy mam pod biustem, powiekszylam z A do D (chociaz to nie jest jakies wielkie tam D, takie raczej male, ale lepiej brzmi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: o ile rozmiarów powiekszylas??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.07.05, 15:15 u to i tak malo placilas.moja kolezanka miala 2 razy robiony[pierwszy jej sie wydawal za maly],tez z A do D[teraz ma jakies ze Stanow implanty czy cos],zaplacila jakies 20 tys razem.znaczy sie mamusia.:D ale ona [ta dziewczyna]to chudzina straszna wiec ten biust jest dosc spory:) rzuca sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trisha Re: o ile rozmiarów powiekszylas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:13 A można wiedzieć gdzie robiłaś? Ile trwał zabieg? I czy wkładki są wyczuwalne albo jest zagrożenie że się przesuną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:04 jaki jest ten ,,robiony" biust? czy nie wygląda nienaturalnie? moj jest np. bardzo miekki, tkanka tluszczowa jest bardzo delikatna, wiec zastanawiam sie, czy wkladka w biuscie nie jest czyms twardym, co mozna ,,wymacac" ;-) no i co Ci powiedzieli o trwalosci wkladek, czy nie jest tak, ze bedziesz sie musiala za pare lat dac znowu pociac, tylko troche bardziej, bo z twoich wkladek zrobia sie dwa pustaki (ponoc czesto zdarza sie, ze wkladki obrastaja tkanka laczna, ktora kostnieje, czy cos takiego...)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: BIUSTY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 14:58 21 lat, rozmiar C/D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: BIUSTY IP: *.xtra.pl 04.07.05, 15:03 a mnie zawsze denerwowaly kobiety ktore tak bardzo byly pewne swojej atrakcyjnosci ze wzgledu na super biust... przeciez wartosc kobiety i jej ogolna uroda nie od tego zalezy... dlugo czasu mienlo az to zrozumialam (moj mezczyzna przeprowadzil mozolna ale skuteczna terapie) wiec mowie ze mam ladne wdzieczne kochane (nie tylko przeze mnie) 75A w porywach B ;) glowa do gory moje panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: BIUSTY IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 15:07 E tam, pewne atrakcyjności. Ja się uważam za niezbyt atrakcyjną, mimo że biust mam (subiektywnie) bardzo fajny. To nie jest tak, że wystarczy mieć czym oddychać, żeby się czuć atrakcyjną. Mnie się zawsze wydawało, że to kobiety o pięknych włosach automatycznie czują się superlaskami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:09 co nie przeczy stwierdzeniu, ze duzy biust to atrybut atrakcyjnej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: BIUSTY IP: *.chello.pl 07.07.05, 11:36 dokladnie! ja mam 23 lata i rozmiar 75B (raczej małe). pare lat wczesniej troche sie tym przejmowałam i mialam troszke kompleksy. ale moj luby podziwia moje piersi takie jakie są. zrozumialam ze z nas obojga tylko ja mialam zastrzezenia do moich piersi. nadal zdarza sie, ze z leciutka zazdroscia patrze na czyjs biust. ale w sumie teraz chodzi mi tylko o ksztalt i jedrnosc, a nie o rozmiar. nie chcialabym miec wiekszego biustu niz mam, ten jest ok ;-) PS. Wszystkim Paniom radze - zaakceptujcie to co macie. Naprawde najbardziej liczy sie, aby kobieta sama czuła sie atrakcyjnie i lubiała swoje cialo - wtedy to naprawde dziala takze w odwrotna strone - i podoba sie ona innym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaa Re: BIUSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:27 18 latek i 75C najważniejszy żeby biust był jędrny, lepszy mniejszy a jędrniejszy niz duży i obwisły. I jeszcze- proporcjonalny do sylwetki!. Mój jest OK ja mam 168 cm wzrostu ważę około 56 k, w biodrach mam ok. 93. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:18 a nie wiecie dziewczyny na jaki numer miseczki powiekszyła doda biust?na d czy wiecej?napiszcie prosze bo mój facet sie kłoci ze ona ma teraz c....a mi sie wydaje ze wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
ignacja1 Re: BIUSTY 04.07.05, 17:23 75(cos miedzy A i B), z czego bardzo się cieszę, ponieważ nie muszę nosić stanika :) To fajne, bo nic nie skacze, nawet jak biegam. Pozdrawiam wszystkie małobiuste ! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: BIUSTY 04.07.05, 18:00 21 lat cos miedzy 70 C a 70 D na całe szczescie bardzo jedrne..ale jakie to ma tak naprawde znaczenie..kazdy ma biust jaki ma i nalezy to zaakceptowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasmanska Re: BIUSTY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 18:44 70/75 A/B - jest maly, ale jest i straaaasznie go lubie :))) wogole radze wam polubic siebie... tak poprostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:57 Ja mam bardzooo mały w biuście 85 i pod biustem 75 a stanik mi zawsze cały odchodzi. Próbowałam to zaakceptować ale nie potrafie, na każdym kroku potrzeba mi troche biustu. Tak więc zaczynam zbierac na operacje aby je powiekszyć. Aha i za 4 miesiące kończe 18 lat. Hmm nowy biust byłby niezłym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: BIUSTY IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 18:55 a moze jeszcze idiotyczniejszy temat wymyślicie? dacie rade, wierze w was klikacze z neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Moniko droga, 04.07.05, 20:51 Gość portalu: monika napisał(a): > a moze jeszcze idiotyczniejszy temat wymyślicie? dacie rade, wierze w was > klikacze z neostrady ja też piszę z neostrady i sobie wypraszam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amra Re: BIUSTY IP: 194.63.132.* 09.07.05, 00:32 OOOO widze tu moją rówieśniczkę i w sumie rozmiar ten sam 75C Odpowiedz Link Zgłoś
edytka6 Re: BIUSTY 04.07.05, 23:08 25 lat i C, a mialam B!!!Wszystko dzieki odpowiedniemu masazowi, na który jest przepis w Kafeterii. Cycki mi urosly w ciagu 3 tygodni o jeden numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna do Edytki IP: *.crowley.pl 04.07.05, 23:22 moglabys podac linka na ten przepis? bo niestety nie moge sie doszukac. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
edytka6 Re: do Edytki 04.07.05, 23:55 musze poszukac, bo juz nie pamietam gdzie to bylo. przepis byl tez w Aptece Natury. Jak znajde to wam napisze. To bardzo proste, po prostu masujecie piersi dosc mocno, nie do srodka tylko w kierunku pach(okrezne ruchy). Ale trzeba to robic codziennie i intensywnie (po sto razy podobno, ale ja robilam troche mniej). Z tego co czytalam to innym dziewczynom tez pomoglo, ale jednym wczesniej, innym pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ishh przepis na masaż IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:31 Powtarzam ten link, bo już wstawiłam na końcu, ale pewnie nie wszystkim się zechce szukać;)www.reikimaster.pl/masaz_piersi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:11 hehh... dobre, zaraz spadnie grom pytan o lisk na strone o tym cudownym masazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: BIUSTY IP: 81.219.88.* 05.07.05, 00:58 20 lat i 75 A. Wiesz... może to nie gigantyczny biust ale ja nie mam z tego powodu żadnych komplexów. Mój facet wprost za nim przepada więc i mnie się podoba. A na starość nie będę miała obwisłych tylko zawsze jędrne. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ewo, male nie znaczy zawsze jedrne 05.07.05, 10:48 Wiec nie masz gwarancji jak beda wygladaly Twoje cycki za kilkanascie-dziesiat lat. Zabrzmialo to troche jak próba przekonania samej siebie, ze masz lepiej. Nawet wiekszy cyc na starosc moze byc jedrny, pod warunkiem, ze jest wycwiczony i zadbany. Natomiast z malych piersi moga sie zrobic skarpetki i wtedy to juz jest duuuzy problem estetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: BIUSTY 05.07.05, 01:14 lat 20, rozmiar 70 A/B. mogłoby być lepiej, ale w sumie ok. nie no, dobra, nie będę głupot pisać, to niestety mój największy kompleks:/ ale walczę z tym!:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: BIUSTY 05.07.05, 08:36 20 lat i 75 C/Dczase, wydaje mi sie za duży:P ale to moje dziwne wybryki tak naprawde jest oki i również innym sie podoba:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BIUSTY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.05, 10:38 a ja mam 80C, a chcialabym miec mniejszy, chociaz B... Poza tym, nie podoba mi sie ksztalt mojego biustu. Nie bede opisywac, bo nie chce sie na przykrosci narazac. Ale moze ktoras polecilaby mi jakis fajny model stanika, ktory przybliza obie piersi do siebie i unosi je? Tylko takie bez wkladek (bez gabek), bo duze sa wystarczajaco, chodzi tylko o ich wymodelowanie... Acha, mam 25 lat, na operacje mnie nie stac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:47 Większość staników zapinanych z przodu ładnie modeluje piersi, pod warunkiem, że nie ma dużego odstępu między miseczkami, tzn. najlepiej żeby był mały zamek bez dodatkowych tasiemek.Pozdro P.S. 27 lat 75 C Odpowiedz Link Zgłoś
spiffy Re: BIUSTY 05.07.05, 10:33 21 lat i wg tabeli Triumpha 75 G -nierealne do kupienia, wiec zazwyczaj poszukuje miseczki E lub duzego D. Dodam ze moj biust nie wyglada na taki duzy, mogby byc nawet wiekszy.Jest jedrny i swietnie wyglada bez stanika :] Wszystko zalezy od tego jak zakladacie staniki ja zmieszcze sie w D ale jesli zaloze go poprawnie to powinnam miec rozmiar conajmniej 2 razy wiekszy. sama bylam zdziwiona jak odkrylam te poprawna metode. Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: BIUSTY 05.07.05, 10:50 Ja mam 80C i łądny kształt. Lubię swoje piersi! A najbardziej mnie cieszy że są zdrowe! Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: BIUSTY IP: *.chello.pl 05.07.05, 12:07 26 lat - 75 D. zdecydowanie wolałabym mieć mniejszy, bo muszę się nachodzić zanim kupię fajną marynarkę. ostatnio kolega powiedział mi wątpliwy komplement: masz WULGARNE cycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:48 15 lat i 70C. Czy wam rósł biust jeszcze po piętnastym roku życia??? Bo mi mój biust wydaje się jeszcze taki niezaduży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:00 17lat i 70A, i już nie rośnie, ale jakoś mnie to nie interesuje za bardzo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_e_a Re: BIUSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:50 dziewczyny czy znacie jakiś sposób by powiększyć sobie biust ale nie przez operacje. jakieś kremy czy ćwiczenia??????ja mam 75b!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: BIUSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:21 21 lat, jedrne 80B. jestem zadowolona, to jedna z nielicznych czesci mojego ciala,ktora lubie i nic nie chcialabym zmieniac ani ulepszac. Odpowiedz Link Zgłoś