hana0 05.07.05, 17:40 jakie farby sa wg was najlepsze aby po farbowaniu (na braz) wlosy nie byly przesuszone i zniszczone lecz aby sie ladnie blyszczaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaczekb Re: najlepsza farba 07.07.05, 18:54 Moje zdanie jest takie: Wella - są delikatne,włosy sie błyszczą, jest super ale moim zdaniem za mało intensywne kolory. Shwarzkopf natomiast intensywny, mocny kolor, ale przesuszają i osłabiają włosy. Innych nie stosowałam, testowałam farby tych dwóch firm tylko. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
net10 Re: najlepsza farba 08.07.05, 19:41 Z farb dostepnych w sklepach to wdg mnie farby marki Loreal :) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: najlepsza farba 25.07.05, 09:14 Witam Jestem zadowolona z farb L’Oreal’a Recital Preference. Spróbuj tej farby. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: najlepsza farba 26.07.05, 17:49 kupilam loreala faktycznie fajna jest!! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
lovable8 Re: najlepsza farba 17.08.05, 13:50 A którym farbom ufać z linii profesjonalnych stosowanych w salonach fryzjerskich? Odpowiedz Link Zgłoś