b_e_a 06.07.05, 21:52 Dziewczyny znacie jakiś dobry kosmetyk wybielający zęby?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Białe zęby!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.07.05, 22:14 uzywalam colgate simply white i nie wybielil mi zebow ani troszeczke, chociaz stosowalam przez miesiac tylko na dolne zeby, wielkie rozczarowanie, nie polecam, szkoda pieniedzy i czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Białe zęby!!!! IP: 81.219.88.* 06.07.05, 22:21 Krój sobie codzienie plasterek cytryny na pół i wgryzaj sie w niego. Wybiela zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szara myszka Re: Białe zęby!!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 06.07.05, 22:29 podobno takie pasty niszcza szkliwo.ja używam normalnej pasty i mam białe zęby.Ale to chyba też jest trochę ejst uwarunkowane genetycznie...niektórzy maja bielsze inni mniej bielsze zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 22:54 ja tez uzywam zwyklej pasty i tez mam biale. Ale u mnie w rodzinie wszyscy maja biale, wiec to moze dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
pincia666 Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 23:15 Ja zauwazyłam ze po paście Elmex-do zebow wrazliwych(ta zielona) zeby sa bielsze :) Oczywiscie trzeba je tez odpowiednio czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra212 Re: Białe zęby!!!! IP: 83.168.106.* 06.07.05, 23:24 Ja rzucilam palenie trzy miesiace temu i zaczelam uzywac Simply White, bo chcialam sprobowac i kupilam w pramocji w Stanach za grosze. Wlasnie skonczylam druga buteleczke, uzywajac dwa razy dziennie rano i wieczorem po myciu zebow i dzis podczas kontroli moj dentysta bardzo mnie pochwalil. Na moje zabki zadzialalo. Moze nie jest to Hollywoodzki usmiech, ale jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sharia Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 23:33 ja uzywam nowej pasty blend-a-med cytrynowej i zęby są dużo bielsze, a pije bardzo dużo kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Białe zęby!!!! IP: *.aster.pl 11.07.05, 14:19 nie ma łagodnego i w pełnmi bezpiecznego. Bardzo często są różnice tam, gdzie się znajdują wypełnienia. Lepiej już iść do stomatologa na profesjonalne czyszczenie, dopiero potem na wybielanie Odpowiedz Link Zgłoś
mala-moo Re: Białe zęby!!!! 11.07.05, 14:23 ja uzywam elmex dla wrazliwych:) jest ok przynajmniej oddech mam dłużej świeży:) bo co do białości to troche lepiej jest, a jesi chodzi o wybielenie to mozna to zrobic u dentysty ale najpierw trzeba miec wszystkie ząbeczki wyleczone.... tez mi sie marzy:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Białe zęby!!!! IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 16:50 Kolor szkliwa zalezy od naturalnego koloru kosci wiec jest czyms niezaleznym od nas.Jesli ktos ma genetycznie biale szkliwo to chocby myl najtansza pasta to zeby beda zawsze biale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Białe zęby!!!! IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 11.07.05, 20:41 pasta diamant email, do kupienia w aptece, około 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: Białe zęby!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 10:08 Ameryki nie odkryję Biała perła (60złotych za 2 tubki) , cierpliwość i masz białe ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Białe zęby!!!! IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 12.07.05, 10:26 tak, naprawde jest dobra. Zwłaszcza ta biała, a nie czerwona. Po żadnej innej paście nie zauważylam takiego silnego efektu. Nie mam niestyty porównania z żelami i paskami wybielającymi, ale jak na bpaste to naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol super pasta za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:01 nazywa sie Dr. Mattes, kosztuje nie cale 3 zl, niebieska zakraczka od tubki ale jest swietna! zawiera male drobinki ktore naprwde pomagaaja utrzymac biel zebow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: super pasta za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:09 te małe drobinki zdzieraja nie tylko osad ale i szkliwo... moja dentystka katehorycznie zabroniła mi ich używania, bo szkliwo i tak mam slabe... polecam za to piaskowanie u dentysty:)u mnie efekt jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś