Dodaj do ulubionych

Białe zęby!!!!

06.07.05, 21:52
Dziewczyny znacie jakiś dobry kosmetyk wybielający zęby??????????
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Białe zęby!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.07.05, 22:14
      uzywalam colgate simply white i nie wybielil mi zebow ani troszeczke, chociaz
      stosowalam przez miesiac tylko na dolne zeby, wielkie rozczarowanie, nie
      polecam, szkoda pieniedzy i czasu
      • Gość: weana Re: Białe zęby!!!! IP: 81.219.88.* 06.07.05, 22:21
        Krój sobie codzienie plasterek cytryny na pół i wgryzaj sie w niego. Wybiela
        zęby.
    • Gość: szara myszka Re: Białe zęby!!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 06.07.05, 22:29
      podobno takie pasty niszcza szkliwo.ja używam normalnej pasty i mam białe
      zęby.Ale to chyba też jest trochę ejst uwarunkowane genetycznie...niektórzy
      maja bielsze inni mniej bielsze zęby.
      • madai Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 22:54
        ja tez uzywam zwyklej pasty i tez mam biale. Ale u mnie w rodzinie wszyscy maja
        biale, wiec to moze dlatego.
        • pincia666 Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 23:15
          Ja zauwazyłam ze po paście Elmex-do zebow wrazliwych(ta zielona) zeby sa bielsze
          :) Oczywiscie trzeba je tez odpowiednio czyścić.
    • Gość: elektra212 Re: Białe zęby!!!! IP: 83.168.106.* 06.07.05, 23:24
      Ja rzucilam palenie trzy miesiace temu i zaczelam uzywac Simply White, bo
      chcialam sprobowac i kupilam w pramocji w Stanach za grosze. Wlasnie skonczylam
      druga buteleczke, uzywajac dwa razy dziennie rano i wieczorem po myciu zebow i
      dzis podczas kontroli moj dentysta bardzo mnie pochwalil. Na moje zabki
      zadzialalo. Moze nie jest to Hollywoodzki usmiech, ale jest dobrze :)
    • sharia Re: Białe zęby!!!! 06.07.05, 23:33
      ja uzywam nowej pasty blend-a-med cytrynowej i zęby są dużo bielsze, a pije
      bardzo dużo kawy
    • Gość: ewa Re: Białe zęby!!!! IP: *.aster.pl 11.07.05, 14:19
      nie ma łagodnego i w pełnmi bezpiecznego. Bardzo często są różnice tam, gdzie
      się znajdują wypełnienia. Lepiej już iść do stomatologa na profesjonalne
      czyszczenie, dopiero potem na wybielanie
      • mala-moo Re: Białe zęby!!!! 11.07.05, 14:23
        ja uzywam elmex dla wrazliwych:) jest ok przynajmniej oddech mam dłużej świeży:)
        bo co do białości to troche lepiej jest, a jesi chodzi o wybielenie to mozna to
        zrobic u dentysty ale najpierw trzeba miec wszystkie ząbeczki wyleczone.... tez
        mi sie marzy:D

pozdrawiam
        • Gość: kira Re: Białe zęby!!!! IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 16:50
          Kolor szkliwa zalezy od naturalnego koloru kosci wiec jest czyms niezaleznym od
          nas.Jesli ktos ma genetycznie biale szkliwo to chocby myl najtansza pasta to
          zeby beda zawsze biale.
          • Gość: reni Re: Białe zęby!!!! IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 11.07.05, 20:41
            pasta diamant email, do kupienia w aptece, około 20 zł
            • b_e_a Re: Białe zęby!!!! 12.07.05, 00:08
              Reni ta pasta jest naprawde skuteczna?
    • Gość: Moniśka Re: Białe zęby!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 10:08
      Ameryki nie odkryję
      Biała perła (60złotych za 2 tubki) , cierpliwość i masz białe ząbki
      • Gość: reni Re: Białe zęby!!!! IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 12.07.05, 10:26
        tak, naprawde jest dobra. Zwłaszcza ta biała, a nie czerwona. Po żadnej innej
        paście nie zauważylam takiego silnego efektu. Nie mam niestyty porównania z
        żelami i paskami wybielającymi, ale jak na bpaste to naprawde super
    • Gość: sol super pasta za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:01
      nazywa sie Dr. Mattes, kosztuje nie cale 3 zl, niebieska zakraczka od tubki ale
      jest swietna! zawiera male drobinki ktore naprwde pomagaaja utrzymac biel zebow
      • Gość: loczki Re: super pasta za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:09
        te małe drobinki zdzieraja nie tylko osad ale i szkliwo... moja dentystka
        katehorycznie zabroniła mi ich używania, bo szkliwo i tak mam slabe...

polecam za to piaskowanie u dentysty:)u mnie efekt jest super:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka