Dodaj do ulubionych

Tabletki ze skrzypu

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:49
Kupiłam w sobotę tabletki ze skrzypu, w nadziei na poprawę kondycji skóry,
włosów i paznokci. Działają? Wiem, że efekt powinien się pojawić po
skończeniu I-go opakowania, nie wcześniej. Na opakowaniu zalecają przez 30
dni brać po 4 tabletki, nie za dużo??
Obserwuj wątek
    • agewli Re: Tabletki ze skrzypu 05.08.02, 11:45
      ja brałam po 2 dziennie.efekt nie był bardzo widdoczny,ale był
    • Gość: XXX Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.08.02, 11:46
      czasami trzeba brać dłużej niż po skończeniu pierwszego opakowania. Myślę, że
      branie czterech tabletek dziennie nie będzie za dużo gdyż skrzyp to zioło.
      • Gość: E. Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.tlsa.pl 05.08.02, 15:26
        Stosuj tak jak napisano na opakowaniu a powinnaś być zadowolona. Ja jestem,
        poprawił się nie tylko stan włosów i paznokci,ale i skóry oraz błon śluzowych
        (a miałam bardzo krwawiące dziąsła)
    • isia67 Re: Tabletki ze skrzypu 05.08.02, 18:19
      Nie, nie za dużo. Przez te 30 dni trzeba łykać 4 tab. dziennie (chyba
      najlepiej 2 rano i 2 wieczorem). Później po 1 tab. 2x dziennie. Efekty są. W
      życiu nie miałam takiej ilości włosów jak teraz po kuracji skrzypem. Przy
      każdym myciu zbierałam garść kłaków, a myję głowę często (nie muszę, ale
      lubię), a teraz kilka włosków. I rosną jak szatany. Właśnie zamierzam zrobić
      sobie ponownie kurację przed zimą. Powodzenia.
    • Gość: Marcy Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 19:02
      Dzialaja! Ja bylam juz prawie lysa po urodzeniu dziecka, az dopiero fryzjerka,
      ktora podcinala mi marne resztki, powiedziala co to za cudo. Miala racje.
    • Gość: if Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.com.pl / 10.16.25.* 06.08.02, 07:36
      Czy te tabletki mają jakąś nazwę ? Ile kosztują ?
      • Gość: E. Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.tlsa.pl 06.08.02, 08:14
        Nazwywa się to "wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami", ale potocznie mówi się
        tabletki ze skrzypu polnego i panie w aptece wiedzą o co chodzi.Opakowanie 100
        tabl. kosztuje niewiele ponad 20zł, a starcza naprawdę na długo.Polecam!
        • Gość: Anja Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 08:20
          Potwierdzam cenę, ale przy dawkowaniu zgodnie z opakowaniem na miesiąc potrzeba
          120 tabletek. No ale czego się nie robi dla pięknego wyglądu... Zresztą skrzyp
          i tak jest dużo tańszy niż inne preparaty.
        • Gość: Anja Re: Tabletki ze skrzypu IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 08:21
          Oczywiście tylko w pierwszym miesiącu bierze się 120 tabletek, potem połowę.
          • dziewczyna1 Re: tabletki SOLARIS 06.08.02, 09:11
            a tabletki Solaris(czy cos takiego-zolte opakowanie ze sloneczkiem:),czy ktoras
            z Was cos o nich wie??poprawiaja koloryt skory??dzieki!
            • Gość: gAndzia Re: tabletki SOLARIS IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 06.08.02, 15:28
              solarin. łykam od dwóch miesięcy. nie zmieniają koloru skóry, jak to obiecują
              reklamy, ale szybciej się po nich opalam, na słońcu i solarium. ale myslę, że
              podobny efekt osiągniesz łykając beta-karoten, który ejst tańszy.
              • Gość: gAndzia Re: tabletki SOLARIS IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 06.08.02, 15:31
                jeszcze gwoli wyjasnienia: solarin zawiera własnie beta-karoten, witaminy C, E,
                niacynę (PP), kwas foliowy.
                • dziewczyna1 Re: tabletki SOLARIS 06.08.02, 15:37
                  dziekuje bardzo!!pozdrawiam goraco!!:)
            • Gość: justy SOLARIN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 18:08
              To drobiazg, ale dokładna nazwa brzmi : Solarin. (Zwarcam na to uwagę, bo
              istnieje kilka preparatów o podobnej nazwie, np. Solaren na wątrobę i łatwo o
              nieporozumienie..)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka