Gość: loona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:53 Minimum jakie kosmetyki uważacie iż należy posiadać, aby zadbać o swój wygląd? Podajcie swoje kosmetycze minimum (oczywiście pomijając takie produkty jak mydło, szampon itp) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzimba Re: Kosmetyczne minimum 10.07.05, 14:59 Hm... Z kosmetyków "kolorowych" używam wyłącznie błyszczyka =) i to mi wystarczy. Oczywiście trzeba też zadbać o ładny wygląd paznokci (lakier, odżywka) Trudno tak określić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: Kosmetyczne minimum IP: *.kapelusz.pl / 194.126.164.* 10.07.05, 15:09 -zamiast mydla żel do mycia twarzy jakiś delikatny -tonik dobrany do rodzaju skóry bez alkoholu -krem dobrany do cery... jesli jestes młoda masz w miare bezproblemową cere wystarczy jakiś nawilżający np iwostin polecam ze wzgledu na cene ( chyba o to Ci chodzilo) i raczej nie powodowanie uczulen. A nawilza nbardzo dobrze- szukac w aptekach. jesli masz cere tlustą lub skłonna do zmarszczek to szukasz czegoś pod Twoj typ skóry -kremik na noc...zalezy od pory roku ...bez filtrow najlepiej jakis odzywczy -balsam do ciala -pomadka ochronna do ust -krem-zel pod oczy -odzywka do wlosow i to chyba najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgiana Re: Kosmetyczne minimum IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:30 Moj minimalny zestaw podstawowy to żel do demakijazu, woda termalna i nawilżający krem z filtrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Kosmetyczne minimum IP: *.chello.pl 10.07.05, 16:57 -krem nawilżający do twarzy(w tej chwili jest to Olay comlete care) -krem pod oczy Floslek -żel do demkijażu twarzy Eris z serii Under Twenty i jakieś mleczko do zmywania makijazu oczu(przeważnie zielony Garnier) Mam dużo kosmetyków kolorowych-cienie,kredki,szminki,błyszczyki,ze 3 tusze,podkład,róże,puder.No jeśli chodzi o twarz to zdaje się wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
livia79 Re: Kosmetyczne minimum 10.07.05, 17:08 Minimum: zel do twarzy, krem nawilzajacy, kredka do brwi. minium rozszerzone: jw., pomadka, tusz do rzes zestaw na specjalne okazje: jw., odrobina podkladu nawilzajacego, cienie do powiek Cialo: żele, balsamy i mleczka pod prysznic, zele do hig.intymn. (niekiedy balsam do nawilzania), perfumy. Nie uzywam kremow i żeli pod oczy (bardzo mi szkodza), pudrow, rozow (wysuszaja). [SPRZEDAM ZEL POD OCZY IWOSTINU] Odpowiedz Link Zgłoś