Gość: Gina IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.07.05, 19:17 Witam. Poszukuje kremu nawilzajacego do stop, ktory sprawi ze nie beda a z tak wysuszone. Z reszta jesli stosujecie jakies naprawde rewelacyjne kosmetyki do stop , to tez dajcie znac. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaaa Re: krem do stop..ktory?? IP: 84.13.21.* 15.07.05, 00:32 no ja znam naprawde rewelacujny odkrylam go niedawno i swietne rezultaty odrazu po zastosowaniu.Lirene(dr.Irena Eris)do stóp przesuszonych....kosztuje w granicach 8 zl,powinnas go dostac w rossmanie bo tam zawsze ja go kupuje..no,rzycze wspanialych efektow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: krem do stop..ktory?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:37 "Rzyczę"? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: krem do stop..ktory?? IP: 84.13.14.* 15.07.05, 12:50 nie wiem dlczego tak napisalam raczej taaaaakiich bledow nie robie a Twoim Aniu hobby jest wyszukiwanie bledow ortograficznych w internecie???To ciekawe masz zajecie...hehe.Moze zaloz nowy watek,bo akurat na tym dziewczyna chciala sie dowiedziec o dobrym kremie a nie o tym,kto ile bledow zrobił.....:)))ŻYCZE!!! ciekawszych zainteresowan:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: krem do stop..ktory?? 15.07.05, 01:59 YR lawendowy jest moim ulubionym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: krem do stop..ktory?? IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 07:00 dla mnie tez YR na lato idealny - az przyjemnie miec nawyk smarowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośś Re: krem do stop..ktory?? IP: *.kpwig.gov.pl 15.07.05, 08:47 tylko z schoola teraz kupiłam na pękające stopy 10zł. rewelacja i z schoola wszytkie preparaty sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria Re: krem do stop..ktory?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:57 AVON nawilżający-super, najlepszy jaki miałam. Ale w przeciwieństwie do tego cynamonowego-zostawiał mi BIAŁE stopy!!! Odpowiedz Link Zgłoś