julia_roberts 13.07.05, 19:20 Jakie kosmetyki lub zabiegi możecie polecić (nie tylko na lato) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia_roberts Re: Świeże i pachnące stópki 13.07.05, 22:49 Hej, czyżby nikt nie dbał o stópki??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Świeże i pachnące stópki 13.07.05, 22:58 julia_roberts napisała: > Hej, czyżby nikt nie dbał o stópki??????? dbamy. w innych wątkach. jeden jest nawet tuż obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira Re: Świeże i pachnące stópki IP: 212.122.214.* 13.07.05, 23:10 To fakt, w innych wątkach jest cała masa informacji na ten temat, ale ja dziś zaczęłam smarować stópki Zmiękczającym Balsamem do Stóp z alantoiną i mentolem firmy AA, używałam go już kiedyś wcześniej, i pamiętałam, że byłam z niego zadowolona, ale gdzieś mi się zapodział:p, więc po odnalezieniu go znów jest na moich stopach i rewelacyjnie pielęgnuje zrogowaciały naskórek. Koszt ok. 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:20 krem z lnem Polleny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sel Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.chello.pl 15.07.05, 02:31 Jak dla mnie cudowna była chłodząca maseczka i ogórkowy nawilżacz do pięt. Oba produkty firmy Creative więc raczej w popularnej drogerii tego nie znajdziesz =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 06:59 a ja polecam lawendowa serie z ives rochera! na noc odzywczy krem, na dzien chlodzacy zel (na dzien malo, bo sie 'wypoci'). pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.gov.pl 15.07.05, 11:43 No jak dla mnie ten lawendowy spray z Ives Rocher nie jest rewelacją - pieką mnie po tym stopy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 12:22 sprayu nie znam wiec nie recze;) Odpowiedz Link Zgłoś