Dodaj do ulubionych

Świeże i pachnące stópki

13.07.05, 19:20
Jakie kosmetyki lub zabiegi możecie polecić (nie tylko na lato) ???
Obserwuj wątek
    • julia_roberts Re: Świeże i pachnące stópki 13.07.05, 22:49
      Hej, czyżby nikt nie dbał o stópki???????
      • kragmel Re: Świeże i pachnące stópki 13.07.05, 22:58
        julia_roberts napisała:

> Hej, czyżby nikt nie dbał o stópki???????

dbamy. w innych wątkach. jeden jest nawet tuż obok.
        • Gość: Kira Re: Świeże i pachnące stópki IP: 212.122.214.* 13.07.05, 23:10
          To fakt, w innych wątkach jest cała masa informacji na ten temat, ale ja dziś
          zaczęłam smarować stópki Zmiękczającym Balsamem do Stóp z alantoiną i mentolem
          firmy AA, używałam go już kiedyś wcześniej, i pamiętałam, że byłam z niego
          zadowolona, ale gdzieś mi się zapodział:p, więc po odnalezieniu go znów jest na
          moich stopach i rewelacyjnie pielęgnuje zrogowaciały naskórek. Koszt ok. 10zł.
    • Gość: zuzu Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:20
      krem z lnem Polleny
    • Gość: Sel Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.chello.pl 15.07.05, 02:31
      Jak dla mnie cudowna była chłodząca maseczka i ogórkowy nawilżacz do pięt. Oba
      produkty firmy Creative więc raczej w popularnej drogerii tego nie znajdziesz =(
    • Gość: AgaU Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 06:59
      a ja polecam lawendowa serie z ives rochera!
      na noc odzywczy krem, na dzien chlodzacy zel (na dzien malo, bo sie 'wypoci').
      pozdrawiam,
      aga
      • Gość: cassis Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.gov.pl 15.07.05, 11:43
        No jak dla mnie ten lawendowy spray z Ives Rocher nie jest rewelacją - pieką
        mnie po tym stopy :(
        • Gość: AgaU Re: Świeże i pachnące stópki IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 12:22
          sprayu nie znam wiec nie recze;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka