Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny?

16.07.05, 20:41
Obserwuj wątek
    • xxx69 Re: makijaż permanentny? 16.07.05, 20:44
      Przepraszam nie chcąca wcisnełam enter.
      Czy ktos wie może coś na temat makijażu permanentnego brwi?Na czy dokładnia
      polega zabieg,jak długo utrzymuje się i czy mocno wydłuża brwi.
      Pozdrawiam
      • xxx69 Re: makijaż permanentny? 24.07.05, 20:19
        up
        • matylda007 Re: makijaż permanentny? 06.08.05, 13:48
          Coś nikt nie chce Ci odpowiedzieć. A szkoda ... Też jestem ciekawa ile to
          kosztuje i jak trwały jest efekt
          • xxx69 Re: makijaż permanentny? 07.08.05, 16:17
            Problem w tyn, że tu w ogóle żadko kiedy można otrzymać odpowiedź na pytanie.
            Wiekszość osób piszących na tym forum zadaje tylko pytanie pani doktor i czeka
            na odpowiedź, a w inne wątki nawet nie zagląda(nawet jak zna odpowiedz i wie
            jak pomóc)
            A do pani Oksany nie można mieć żalu, że nie odpowiada we wszystkich wątkach i
            tak już tylu osobą pomogła, a przecież niekiedy pozbywa się przez to
            potencjalnych klientów.
            P.s. może ktoś zna adres jakiegoś innego forum o włosach?
    • natka369 Re: makijaż permanentny? 09.08.05, 17:45
      nie wiem jakie ceny sa w Posce ale w UK makijaz pernamentny brwi koszuje okolo
      150 GBP, i trzeba go potem uzupelniac.
    • oksana.zarewicz Re: makijaż permanentny? 17.08.05, 08:56
      Witam
      Makijaż permanentny jest bardzo starą, pochodzącą z Chin metodą, polegającą na
      precyzyjnej inplantacji barwnika pochodzenia roślinnego do głębszych warstw
      naskórka. Wykonuje się go m.in. w celu korekty lub podkreślenia brwi, oczu,
      ust. A więc jak najbardziej możesz skorzystać z tego zabiegu w celu wydłużenia
      brwi (sama zdecydujesz na ile). Efekty tego typu makijażu są długotrwałe i
      utrzymują się nawet do 2 lat.
      Pozdrawiam
      Oksana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka