Dodaj do ulubionych

cena depilacji bikini

18.07.05, 09:58
dziewczyny ile kosztuje depilacja woskiem okolic bikini u kosmetyczki? W
ogóle jak ten zabieg wygląda?
Kogo polecacie w Warszawie ?
Dodam że mam dość dużo wlosków w tych okolicach, rosną nawet na wewnętrznych
stronach ud, co jest dla mnie bardzo wstydliwe, bo przy bardzo krótkich
spodenkach i szortach widać je :(
Obserwuj wątek
    • angellka Re: cena depilacji bikini 10.08.05, 14:48
      Zna ktos namiary na salon który wykonuje epilację głębokiego bikini w Warszawie
      • bzzzk Re: cena depilacji bikini 10.08.05, 14:53
        w Tais na Grzybowskiej (moje ostatnie odkrycie:) robią taką też, jest strona w
        necie (tylko nie pamiętam adresu) i tam są ceny itp.
        pzdr.
        • angellka Re: cena depilacji bikini 10.08.05, 15:54
          Dzięki, już sprawdzam!
    • Gość: Ewa Ja płacę 30 PLN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:49
      Na ogół przebierasz się w papierowe majtki, ale słyszałam też o kosmetyczkach
      (no i klientkach - bo zgoda musi by obupólna :-)))), które wolą, żeby nie było
      w ogóle żadnych majtek - zwłaszcza, jesli depilacja jest głęboka. No właśnie -
      okreslasz, jak głęboko ma byc, kładziesz się, relaksujesz, a pani sie uwija. W
      Warszawie mogę polecic panią Grażynkę w Therapia Nova oraz gabinet Afrodyta na
      Bemowie.
    • Gość: annan_ Re: cena depilacji bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:07
      a ja z checia uslusze, gdziue warto isc. no i mam pytanie do znawczyn tematu: jak jest z odrastaniem wloskow? mi bardzo lubia wratsrac po wyrwaniu (az dziw, mocne wlosy, a wrastaja), czy to peseta, czy depilatorem. po goleniu tez czasem im sie zdarza, ale wtedy wystarczy tylko szorstka gabka przejechac. a po depilacji normalnie igla w reke i dlubac trzeba. i sie zastanawiac, czy jak zafunduje sobie depilacje gleboka, to potem nie bede siedziec i plakac... wrosna czy nie?
      • Gość: Ewa Re: cena depilacji bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:57
        • Gość: Ewa Przepraszam, pusty post mi się wysłał :-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:00
          Mnie włoski wrastają sporadycznie, cho rzeczywiście w okolicy bikini trochę
          więcej. Siedzę czasem z igłą, ale traktuję to jako calkowicie normalną sprawę.
          Zresztą, jeśli chodzi o bikini, to nie bardzo widze alternatywę dla wosku
          (ostatnio spróbowałam depilatorem, ale sie pokrwawiłam) - nie ma się co
          zastanawiac, trzeba robic.
    • Gość: katarynka Re: cena depilacji bikini IP: *.aster.pl 11.08.05, 19:50
      na bemowie płacę 20zł za bikini, w Hali Wola na piętrze jest gabinet i pani
      Asia, cudna babeczka, polecam!
      • Gość: annan_ Re: cena depilacji bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:07
        a ta cena dotyczy jakiej glebokosci depilacji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka