IP: *.riv-res.charterpipeline.net 10.08.02, 05:47
Mam pytanie: czy Total Turnaround i Turnaroun bardzo roznia sie od siebie?
Dopiero po przyjsciu do domu zauwazylam ze brakuje mi slowa "total" (tzn
kupilam ten drug, chociaz myslalam o pierwszym). Jesli ktos wie, lub ma
jakies doswiadczenia, to prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: clinique IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 10.08.02, 16:06
      Popatrz na stronie www.clinique.com w skin care>exfoliators
      Raczej nie różnią się za bardzo ale chyba Total Turnaround ma skuteczniejsze
      działanie (ale to tylko moje domysły).
    • basia_kwiat Re: clinique 10.08.02, 16:09
      Podstawowa roznica to total turnaround zawiera dodatkowo acetylo glukozamine,
      wiecej na temat dzialania tego zwiazku przeczytasz na wizazu w dziale
      biochemii urody, poza tym oba zawieraja kwas salicylowy w niewielkim stezeniu
      i oba maja pH ok. 5 czyli nieco za wysokie, dzialaja wiec bardzo delikatnie
      pod wzgledem zluszczania. W tekscie na wizazu masz wypisane wszystkie glowne
      skladniki w total turnaround mozesz wiec sobie porownac sklad swojego kremu i
      zobaczyc czy sa jeszcze jakies roznice.
      pozdrawiam
      • Gość: Kaśka Re: clinique IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 10.08.02, 16:39
        Basiu, my tu bez Ciebie zginiemy :) Czytałam mnóstwo Twoich wypowiedzi, chyba
        wszystkie artykuły na Wizażu i naprawdę Cię podziwiam. Fajnie, że zaglądasz na
        forum, brakuje nam tu fachowca :)

Pozdrawiam

K.
        • Gość: Aga Re: clinique IP: *.future-net.pl 10.08.02, 21:53
          Miałam oba i w zasadzie nie widzę róznicy, więc chyba powinnaś być zadowolona.
          Skóra powolutku się rozjaśnia, wygładza, bardzo lubię te kremy:)
          • Gość: inka Re: clinique IP: *.riv-res.charterpipeline.net 12.08.02, 20:24
            Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Zobaczymy jak sie spisze na mojej buzi.
            Tymczasem mam jeszcze pytanie - uzywam tego kremu dopiero czwarty dzien (a
            dokladnie, czwarta noc), ale za kazdym razem po aplikacji czuje ogromne cieplo
            na twarzy i uczucie jakby mi sie buzia pocila - czy to jest normalna reakcja ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka