Gość: bogna_m IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.5.* 12.08.02, 09:09 prosze o opinie na temat tego tuszu do rzęs , czy rzeczywiście tak bardzo wydłuża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: bourjois-coupe de theatre IP: 217.98.124.* 12.08.02, 09:17 dla mnie beznadzieja totalna,może przez pierwsze pół godziny wygląda ok ale póżniej zaczyna się wszystko sypać,rzęsy wyglądją fatalnie , na jednych ten tusz (biały+czarny )zostaje a innych już spadł.Nie wiem bo słyszałam sporo zachwyconych głosów więc albo ja cos robiłam nie tak albo może miałam nieświeżą maskarę?, ale to chyba jest mało możliwe bo kupiłam ja zaraz jak weszły na rynek. Osobiście odradzam,nakładanie jej też zajmuje sporo czasu więc jak się rano śpieszysz do pracy lub szkoły to w ogóle odpada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: bourjois-coupe de theatre IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 09:18 Wiec tak: fakt, ze rzesty robia sie po nim dluzsze, ale dla mnie ten tusz sie nie nadawal z jednego wzgledu: masz tam dwie koncowki i najpierw malujesz tym jedwabiem, potem czekasz i nakladasz tusz. Dla mnie to troche za duzo - dlugo to trwa i nameczysz sie. Efekt jest ok, ale moim zdaniem nie wart tyle zabiegow. Ja bym dolozyla 30zl i kupila jakis dobry lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: bourjois-coupe de theatre 12.08.02, 10:52 Efekt- ladne wydluzenie, ale trzeba bardzo dokladnie pokryc bialy tusz czarnym, zeby nie bylo widac bialych kawalkow rzes. To troche trwa. Poza tym w bialym sa wloski, ktore mi bardzo podraznialy oczy, raczej nie nadaje sie wiec do oczu wrazliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: bourjois-coupe de theatre IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 11:55 ja mam długie rzęsy z natury, więc efekt nie był jakis porażający, ale tusz sprawował się ok, nie osypywał. Odpowiedz Link Zgłoś
saxony Re: bourjois-coupe de theatre 12.08.02, 12:13 mnie ten tusz w ogole nie odpowiadal.po pierwsze biale pylki przy nakladaniu pierwszej warstwy dostawaly sie do oczu.po drugie caly proces nakladania byl dlugotrwaly i po trzecie efekt tych zabiegow byl taki,ze owszem rzesy byly dlygie ale jakies posklejane i bardzo sztuczne.chyba nie nadaje sie dla posiadaczek gestych rzes.teraz uzywam intensifique l'oreala i jestem z niego o wiele bardziej zadowolona. pozdrawiam.s. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Sliwka b. fajna 12.08.02, 12:16 BARDZO mi odpowiada w odcieniu sliwkowym. poza tym probowalam granatu, ale to juz nie to. Ta sliwka do niebieskich oczu = ladny efekt, bez przesady, ale wyraznie podkresla rzesy i oczy wygladaja jakos "miekko" - nie wiem jak dobrze to okreslic, wygladaja na wypoczete. moze mi akurat ten odcien bardzo pasuje do cery, nie wiem. Ja go b. lubie na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: bourjois-coupe de theatre IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 13:49 jak dla mnie dno. masa zabawy z tymi dwoma tuszami, a efekt końcowy niewart tego. znacznie lepiej wyglądają rzęsy (przynajmniej moje) pomalowane zwykłym manhattanem za 3 razy mniejszą kasę. btw manhattan tez wypuścił coś takiego - dwa tusze w jednym opakowaniu albo tusz i eyeliner, ale nie miałam okazji wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julienne Re: bourjois-coupe de theatre IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.08.02, 18:29 Moim zdaniem szkoda pieniędzy. U mnie sie nie obsypuje, ale w ogóle nie wydłuża. Próbowałam chwilkę odczekać po nałożeniu białej warstwy, ale było beznadziejnie, bo rzęsy strasznie się sklejały. Próbowałam nakładać od razu drugą warstwę (najpierw jedno oko, potem drugie - dla sprawdzenia czy będzie lepiej) no i efektu wydłużenia też nie było, tylko tyle że rzęsy nie sklejały się. Ogólnie strata czasu i pieniędzy. Taki sam efekt długich rzęs dawał zwykły tusz Bourois czy M.F. 2000 Calorie!!! Odpowiedz Link Zgłoś