Dodaj do ulubionych

Maseczka z ogórka-domowe sposoby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:19
Dziewczyny, czy Wam pomagają jakiekolwik domowe maseczki. Ja już chyba
straciłam wiarę, że coś może pomóc w mojej walce z trądzikiem i
przebarwieniami;( Po raz koloejny siedzę z jakąś durną maseczką na mordce
(konkretnie z ogórka) i próbuję coś ze sobą zrobić. Przeczytałam statnio, że
w pozbyciu się trądziku pomaga codzienne picie szklanki soku z buraczków,
myślicie, że to prawda? Czy Wy macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na
pozbycie się trądziku i plam po nim? Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anetka Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:27
      herbatka z bratka pomaga. Najlepiej isc do dermatologa, ja probowalam domowymi
      sposobami i na mnie niewiele pomagaly
      • Gość: Anetka Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:30
        mozesz sprobowac maseczke z drozdzy, do odrobiny drozdzy (ok.czubatej lyzeczki)
        dodaj troszke cieplego mleka, zeby powstala papka noiezbyt gesta i rozsmaruj ja
        na twarzy, po ok.10-15 min splucz
        • Gość: smutnamartusia Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:41
          Byłam już u tylu dermatologów, że nawet nie pamiętam ilu ich było. A te drożdże
          to rzeczywiście takie skuteczne jak niektórzy piszą?
          • Gość: Asia Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:46
            MI DROZDZE NIc NIE POMAGAŁY, A PIŁM ZE 3 MIESIACE, DOPIERO JAK ODSTAWIŁAM BUZKA
            SI POPRAWIŁA, ZALEWAŁAM JE WRZĄTKIEM
            • aapril pokrzywa 26.07.05, 09:51
              ja mialam straszne klopoty z cera,koszmar. pani dermatolog polecila mi picie
              rano przed jedzeniem herbaty z pokrzywy. w przeciwienstwie do bratka- da sie ja
              pić:) drozdże tez probowalam.one jednak tylko przyhamowaly rozwoj paskudztwa na
              skorze, teraz pije herbatki bio-active owocowe ze skrzypem polnym i jestem
              zadowolona. odkryłam rowniez kosmetyki IVOSTIN- zel do cery tradzikowej na
              dzien i krem na noc (mozesz napisac do firmy-chetnie przesla ci probki-ja
              jestem zachwycona). poza tym czekolada, slodycze- natychmiast dają widoczne
              efekty:) niestety te negatywne :)
              • Gość: smutnamartusia Re: pokrzywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:58
                Dużo słyszałam, że czekolada może powiększać zmiany na skórze, ale czy tylko ta
                ciemna z kakao? Czy białą czekoladę można jeść normalnie bez obawy,że wyskoczy
                nowa niespodzianka? Bo ciemnej czekolady to już nie jem od roku i szczerze
                mówiąc różnicy nie ma.
                • Gość: magdaw25 Re: pokrzywa IP: *.egb.pl 26.07.05, 13:18
                  Czytałam niedawno (wg najnowszych badań), że czekolada nie ma żadnego
                  negatywnego wpływu na cerę i nie powoduje nasilenia zmian na skórze! Taki
                  pogląd pokutował jeszcze do niedawna, ale okazało się, ze to nieprawda! Więc,
                  kochane dziewczyny, nie żałujcie sobie czekolady!
          • Gość: Anetka Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:21
            ja robilam z nich maseczke i cera byla ladniejsza, ale tradziku tak nie
            wyleczylam. Bralas leki? Bo na mnie dopiero leki zadzialaly
            • Gość: smutnamartusia Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:29
              Niestety nie brałam leków i nie będę brała. Mam trochę rozwalony żołądek i nie
              mogę przyjmować żadnych antybiotyków, nawet aspiryny. :(
    • Gość: smutnamartusia Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:30
      up
    • Gość: KaMilka Re: Maseczka z ogórka-domowe sposoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:52
      April*ja tez mam male problemy z cera tradzikowata i mam pytanie czy masz jakas stronke dotyczaca kosmetykow IVOSTIN?moze tez bym sprobowala zakupic cos z tej serii.prosze o odp.a moze @do nich??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka