Dodaj do ulubionych

Hydro-Liquid Compact Shiseido

IP: *.dtcentrum.pl 19.08.02, 12:51
Zachwalacie bardzo. Chyba dam się skusić. A ile kosztuje to cudo? Czy nadaje
sie do suchej cery? Czy ma jakieś rozświetlające drobinki? Proszę o jak
najwiecej szczegółów.
Dzięki!
Masia
Obserwuj wątek
    • lylith Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido 19.08.02, 13:28
      w sephorze kosztuje ok 80 pln puderniczka i ok 120 wklad.

i przepraszam, ze sie podepne, ale sama mam pare pytan:)
      1. ile kosztuje za granica, lub w strefie wolnoclowej? gdzie sie bardziej
      oplaca kupic?
      2. na ile starcza, przy codziennym uzywaniu (miesiac, dwa, wiecej?)
      3. czy jak nos sie zacznie swiecic, mozna przypudrowac, czy raczej robi sie
      maska?
      4. czy dostepne sa probki? w sephorze mieli tylko testery, a nie wiem za bardzo
      jak sie tym wysmarowac w sklepie;)

dzieki i pozdrawiam:)
      • anexxa Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido 19.08.02, 18:02
        moge tylko na pytanie o probki odpowiedziec z cala
        stanowczoscia - sa. sama dostalam. w sephorze zreszta.

xx.
    • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 19.08.02, 16:43
      Licząc na to, że w końcu ktoś mi odpowie, pozwalam sobie na jeszcze jedno
      pytanie. Ktoś sprzedaje hydro-liquid na allegro. Na zdjeciu prezentuje
      natomiast liquid compact. Na moje wątpliwości otrzymałam odpowiedź, że to
      dokładnie ten sam produkt, tylko Shiseido zmieniło opakowanie i nazwę, ale
      produkt jest identyczny. Czy to prawda?
      • Gość: marta Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.ny325.east.verizon.net 19.08.02, 17:33
        mogę podać cenę tego produktu w USA za opakowanie zapłacisz 10$ a za
        uzupełnienie 26$ - czyli taniej niż w Polsce
        z tego co się orientuje to w produkt o nazwie LIQUID Shiseido miał tylko
        jeden, ten właśnie, i jest to kompakt, więc może jednak chodzi właśnie o Hydro-
        liquid, tylko jakieś niedomówienie z pełną nazwą wystąpiło?
        • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 08:52
          Hydro-liquid compact to wg moich informacji nowy produkt, wprowadzony na rynek
          latem tego roku. A Liquid compact jest w sprzedaży już kilka lat. Czy się mylę?
        • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 16:04
          A czy widziałeą to gdzieś w sprzedaży wysyłkowej? Bo nie wybieram sie do
          Stanów...
          • Gość: marta Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.ny325.east.verizon.net 20.08.02, 16:25
            Gość portalu: Masia napisał(a):

> A czy widziałeą to gdzieś w sprzedaży wysyłkowej? Bo nie wybieram sie do
            > Stanów...

niestety, wysyłkowo to chyba tylko truskawka, ale oni wybrzydzają na klientów
            z Polski:(((
            • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 21.08.02, 11:31
              Na truskawce tego nie mają, już sprawdzałam
            • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 21.08.02, 11:32
              Na truskawce tego nie mają, już sprawdzałam.
              A tak przy okazji, zamawiam u nuch już od paru lat i nigdy nie robili problemów.
    • Gość: kasica Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 23:48
      a ja zapytam jak sie sprawy maja przy cerze tlustej i "porowatej". wydaje mi
      sie, ze ktoras z dziewczyn twierdzila, ze uwydatnia pory (moze mi sie pomylilo
      z innym czyms).
      • Gość: em Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: 62.148.83.* 20.08.02, 09:53
        na Allegro jest puderniczka w kolorze złoto-łososiowym
        w Sephoprze widziałam pudełeczko czarne
        nie wiem czy coś to oznacza
        • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 09:59
          No właśnie, nazwy na puderniczkach też są różne. Ale sprzedająca na Allegro
          twierdzi, że to dokładnie te same produkty, tylko w innych opakowaniach i pod
          inną nazwą. Ale ja mam wątpliwości
          • Gość: gAndzia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 11:10
            wszystkie kolorowe kosmetyki shiseido, jakie mam, łacznie z hydro liquid
            compactem maja czarne opakowania, innych nie widziałam.
            • Gość: gAndzia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 11:12
              zajrzałam na allegro, na pudełku jak byk stoi "liquid compact" (a nie HYDRO
              liquid compact), więc pewnie chodzi o jakąś starszą wersję tego podkładu.
            • Gość: kas Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.washdc3.dsl-verizon.net 20.08.02, 17:51
              No wlasnie, na stronie Shisheido: www.shiseido.com/
              wyglada na czarne.
          • Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 11:12
            Już wiem. Poszłam zapytać w stoisku firmowym w GC. Liquid compact i hydro
            liquid compact TO NIE JEST TEN SAM PRODUKT.
            HL ma nowocześniejsze składniki nawilżające i "wykorzystuje technologię
            pryzmatyczną", tzn. ma składniki rozświetlające cerę. Jest nowocześniejszy,
            lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka