Gość: Masia IP: *.dtcentrum.pl 19.08.02, 12:51 Zachwalacie bardzo. Chyba dam się skusić. A ile kosztuje to cudo? Czy nadaje sie do suchej cery? Czy ma jakieś rozświetlające drobinki? Proszę o jak najwiecej szczegółów. Dzięki! Masia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylith Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido 19.08.02, 13:28 w sephorze kosztuje ok 80 pln puderniczka i ok 120 wklad. i przepraszam, ze sie podepne, ale sama mam pare pytan:) 1. ile kosztuje za granica, lub w strefie wolnoclowej? gdzie sie bardziej oplaca kupic? 2. na ile starcza, przy codziennym uzywaniu (miesiac, dwa, wiecej?) 3. czy jak nos sie zacznie swiecic, mozna przypudrowac, czy raczej robi sie maska? 4. czy dostepne sa probki? w sephorze mieli tylko testery, a nie wiem za bardzo jak sie tym wysmarowac w sklepie;) dzieki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido 19.08.02, 18:02 moge tylko na pytanie o probki odpowiedziec z cala stanowczoscia - sa. sama dostalam. w sephorze zreszta. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 19.08.02, 16:43 Licząc na to, że w końcu ktoś mi odpowie, pozwalam sobie na jeszcze jedno pytanie. Ktoś sprzedaje hydro-liquid na allegro. Na zdjeciu prezentuje natomiast liquid compact. Na moje wątpliwości otrzymałam odpowiedź, że to dokładnie ten sam produkt, tylko Shiseido zmieniło opakowanie i nazwę, ale produkt jest identyczny. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.ny325.east.verizon.net 19.08.02, 17:33 mogę podać cenę tego produktu w USA za opakowanie zapłacisz 10$ a za uzupełnienie 26$ - czyli taniej niż w Polsce z tego co się orientuje to w produkt o nazwie LIQUID Shiseido miał tylko jeden, ten właśnie, i jest to kompakt, więc może jednak chodzi właśnie o Hydro- liquid, tylko jakieś niedomówienie z pełną nazwą wystąpiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 08:52 Hydro-liquid compact to wg moich informacji nowy produkt, wprowadzony na rynek latem tego roku. A Liquid compact jest w sprzedaży już kilka lat. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 16:04 A czy widziałeą to gdzieś w sprzedaży wysyłkowej? Bo nie wybieram sie do Stanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.ny325.east.verizon.net 20.08.02, 16:25 Gość portalu: Masia napisał(a): > A czy widziałeą to gdzieś w sprzedaży wysyłkowej? Bo nie wybieram sie do > Stanów... niestety, wysyłkowo to chyba tylko truskawka, ale oni wybrzydzają na klientów z Polski:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 21.08.02, 11:31 Na truskawce tego nie mają, już sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 21.08.02, 11:32 Na truskawce tego nie mają, już sprawdzałam. A tak przy okazji, zamawiam u nuch już od paru lat i nigdy nie robili problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 23:48 a ja zapytam jak sie sprawy maja przy cerze tlustej i "porowatej". wydaje mi sie, ze ktoras z dziewczyn twierdzila, ze uwydatnia pory (moze mi sie pomylilo z innym czyms). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: 62.148.83.* 20.08.02, 09:53 na Allegro jest puderniczka w kolorze złoto-łososiowym w Sephoprze widziałam pudełeczko czarne nie wiem czy coś to oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 09:59 No właśnie, nazwy na puderniczkach też są różne. Ale sprzedająca na Allegro twierdzi, że to dokładnie te same produkty, tylko w innych opakowaniach i pod inną nazwą. Ale ja mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 11:10 wszystkie kolorowe kosmetyki shiseido, jakie mam, łacznie z hydro liquid compactem maja czarne opakowania, innych nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 11:12 zajrzałam na allegro, na pudełku jak byk stoi "liquid compact" (a nie HYDRO liquid compact), więc pewnie chodzi o jakąś starszą wersję tego podkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.washdc3.dsl-verizon.net 20.08.02, 17:51 No wlasnie, na stronie Shisheido: www.shiseido.com/ wyglada na czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Hydro-Liquid Compact Shiseido IP: *.dtcentrum.pl 20.08.02, 11:12 Już wiem. Poszłam zapytać w stoisku firmowym w GC. Liquid compact i hydro liquid compact TO NIE JEST TEN SAM PRODUKT. HL ma nowocześniejsze składniki nawilżające i "wykorzystuje technologię pryzmatyczną", tzn. ma składniki rozświetlające cerę. Jest nowocześniejszy, lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś