Gość: kasiunia17 IP: 80.51.227.* 03.08.05, 18:37 czy podczas noszenia soczewek moge malowac oczy ?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulka Re: soczewki2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:05 nie możesz tylko wpuszczać kropli:-)Soczewki to nie ograniczenie, a ułatwienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: soczewki2 IP: 217.96.7.* 05.08.05, 18:23 co do tych kropli to ostanio pojawiły się takie które można zapuszczać nawet przy noszeniu soczewek, tylko trzeba o tym powiedzieć w aptece a pani magister powinna Ci pomóc wybrać odpowiednie. Ja używam kropli na suche oko bo dużo pracuje przy komputerze i nosze soczewki i jestem z nich bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: soczewki2 03.08.05, 19:59 Oczywiście, tylko pamiętaj, że wieczorem najpierw zdejmujesz soczewki, a potem zmywasz makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: soczewki2 04.08.05, 09:49 Ooo tak - w przeciwnym wypadku byloby dosc koszmarnie.. Na poczatek moze uzywaj kosmetykow kolorowych w ograniczonej ilosci, zeby sprawdzic jak reaguja Twoje oczy - mam kolezanke, ktora twierdzi, ze tusz i cienie jej sie osypuja na soczewki i nie czuje sie komfortowo. Ale ja nie mam z tym najmniejszych problemow - maluje sie tymi samymi kosmetykami, ktorych uzywalam, gdy nosilam okulary:) Odpowiedz Link Zgłoś