Dodaj do ulubionych

ubrać się na disco

IP: *.katowice.gddp.gov.pl / *.gazeta.pl 20.08.02, 10:23
Mam 27 lat i od jakiś 5 lat nie byłam na dyskotece. Za jakieś 2 tygodnie
zostałam zaproszona na panieńskie mojej koleżanki i właśnie cała impreza
będzie w dyskotece. Problem w tym że nie mam zielonego pojęcia w co się
ubrać. Muszę w tym miejscu zaznaczyć że jestem korpulętną osobą przy wzroście
164cm ważę 70kg, a więc muszę co nieco ukryć. Może ktoś prześle mi jakieś
propozycję w co się ubrać ? Mój mail : dejulka@interia.pl
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: ubrać się na disco 20.08.02, 14:16
      dyskoteka czy klub? jaka muzyke tam graja? bo roznica
      jest dosc duza.

xx.
      • damona Re: ubrać się na disco 20.08.02, 14:37
        ja mam taka propozycje,zebys poszla tam wczesniej
        i sie zorientowala jak ludzie sa ubrani.
      • Gość: haweta Re: ubrać się na disco IP: *.katowice.gddp.gov.pl / *.gazeta.pl 21.08.02, 07:35
        Jest to dyskoteka, grają muzykę również disco, techno itp.
        • Gość: Donata Re: ubrać się na disco IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 14:01
          Mnie się wydaje, że wszędzie uniwersalne będą jeansy, a górę należy dopasować
          do rodzaju lokalu. Cokolwiek by to nie było życzę udanej zabawy:-)
          • anexxa Re: ubrać się na disco 21.08.02, 14:06
            hmmm. w dzinsy nie kazdy potrafi sie ytak ubrac, zeby nie wygladac jak na
            wycieczce do lasu.

poniewaz jednak dzins jest ok, autorce watku polecam zalozenie dzinsowej,
            prostej spodnicy, jasnej koszulowej bluzki i pod to malego topu na ramiaczkach.
            buty na lekkim obcasie, ale wygodne, skoro jest opcja gibania sie. fajne sa
            wszelkie letnie sandaly na lekkich platformach. wlosy dlugie upiac w ogon,
            zdane loki nie wytrzymaja paru godzin machania nimi podczas tanca i rozmow i
            pod koniec wieczoru ma sie na glowie koltun. torebke niewielka, nie trzeba bra
            ze soba pelnej kosmetyczki, wystarcza bibulki do twarzy i blyszczyk, do tego
            portfel albo karta, komorka zeby zawolac taksowke albo uczynnego ukochanego,
            paczka chusteczek i finisz.

xx.
            • Gość: haweta Re: ubrać się na disco IP: *.katowice.gddp.gov.pl / *.gazeta.pl 23.08.02, 11:43
              Dziękuję bardzo za wszyskie miłe porady, może uda mi się jako tako wyglądać.
              Pozdrawiam.
            • Gość: haweta Re: ubrać się na disco IP: *.katowice.gddp.gov.pl / *.gazeta.pl 23.08.02, 11:43
              Dziękuję bardzo za wszyskie miłe porady, może uda mi się jako tako wyglądać.
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka