Dodaj do ulubionych

uwaga, sprzedam cellesse:)

IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 14:37
własnie dostałam od niemieckiej przyjaciółki najnowszy model cellesse,
dlatego chce sprzedac ten, który miałam do tej pory. kupiłam za 269 zł, oddam
za 230. najchetniej warszawiance, żeby się nie bawić w paczki, ale to do
negocjacji. urządzenie jest uzywane, ale w stanie idealnym (bo trudno
je "zużyć"), bez pudełka, ale z gwarancją i instrukcją. kupione w czerwcu.
bardzo skuteczne, co można przesledzic na forum:)
zainteresowane prosze o kontakt g_andzia@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 14:42
      gAndzia, a czym się ten nowy model różni od naszego? Bo mi jakoś ciężko
      przychodzi wyobrażenie sobie, że można to jeszcze jakoś ulepszyć:-)
      • Gość: gAndzia Re: uwaga, sprzedam cellesse:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 14:54
        "stary" czyli dostepny w polsce model HP 5215 ma 5 biegów i obiecywaną
        skutecznośc 33%, a ten mój, o nazwie "cellesse vitesse" (model HP 5233) - 8
        biegów, ustawianie indywidualnego programu i skuteczność 49%.
        • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 14:58
          Mmmmm......... a wiesz może, kiedy będą one w polsce, bo mi narobiłaś apetytu:-)
          Te 8 biegów i indywidualny program, brzmi dobrze..
          • Gość: gAndzia Re: uwaga, sprzedam cellesse:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 15:00
            nie mam pojecia, na zachodzie chyba już od ładnych paru miesiecy jest ten
            nowszy model. ale stary też jest skuteczny:) ja po prostu jakis czas temu
            napomykałam koleżance, a ona mi to przywiozła, nie widząc, że już mam:)
            • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 15:09
              No tak, stary jest bardzo skuteczny, ja już w zasadzie nie mam śladu po
              cellulicie:-))) ale wiesz, jak to jest.. te 4 rolki i te sprawy, coś czuję, że
              jak tylko ten nowy się pojawi w Polsce, to zaraz pobiegnę i też będę swój
              starszy sprzedawać:)
              A ten ósmy bieg nie boli za bardzo? bo ja na piątce czasem nie wytrzymuje, bo
              jednak trochę za bardzo mnie ciągnie.
              • Gość: gAndzia Re: uwaga, sprzedam cellesse:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 15:12
                na razie doszłam do 6, postanowiłam stopniowo to robic, bo 5 tez czasem boli:)
                • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 15:16
                  A jak już jesteśmy w tym temacie to ja się teraz przerzuciłam z 'Przyjaciół'
                  na 'Melrose Place' bo tamtego już nie mogłam zdzierżyć i jestem zafascynowana
                  MP - każdy sypia z każdym i wszyscy się nienawidzą:-))) Autentycznie się
                  uzależniłam.. Teraz cellesse to czysta przyjemność:)) A Ty dalej lecisz na tych
                  niemieckich horrorach?
                  • Gość: gAndzia Re: uwaga, sprzedam cellesse:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 15:19
                    tak:)) niemieckie horrory, niemiecki columbo, melrose place też czasem
                    (kompletnie nie wiem, o co tam chodzi, ale trudno:)))
                    • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 15:22
                      Ja też nie wiedziałam ale teraz już się nawet orientuję kto kogo kocha a kto
                      kogo nienawidzi, bo każdy bohater ma za zadanie właśnie jedno albo drugie:-))
                      No i jest oczywiście kilka czarnych charakterów (m.in. heather locklear z
                      dynastii) i kilka aniołów w ludzkiej skórze;-) Rozwijam się dzięki cellesse,
                      nie ma co:-)
        • Gość: gAndzia Re: uwaga, sprzedam cellesse:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 14:58
          aha, i ten nowy ma 4 rolki a nie 2, jest mniejszy i jajowaty bardziej:)
    • lukaszka Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 15:32
      A ja mam Przyjaciół live, nie uwierzycie co ludzie robią.
      Cellesse mam od tygodnia i jest bardzo ok, ale zastanawiam sie nad jedną
      rzeczą, co dokładnie oznacza 33% skuteczność.
      Na 100 kobiet stosujących cellesse 33 uzyskały poprawę?
      Wiecie coś na ten temat?
      Zdr
      • agul1 Re: uwaga, sprzedam cellesse:) 20.08.02, 15:35
        O 33% redukuje cellulit:-)
        • Gość: julita73 mam pytanie do Agul..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:33
          Chciałam Cię o coś zapytać-pisałaś że masowanie aparatem CELLESE boli?Jeśli
          możesz , to napisz jak ten aparat wygląda, czy jest duży, i na czym polega ten
          masaż...Acha,mozna tym masować tyłek?]

Z góry dziękuję Ci za odpowiedź.
          • Gość: julita73 Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:38
            Mam pytanie do Ciebie- powiedz mi na czym polega masaż aparatem CELLESSE, czy
            naprawdę bardzo boli?I czy można masowac nim tyłek? Z góry dzięki za odpowiedź.
            • Gość: agul Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.08.02, 09:07
              Cellesse masujesz te miejsca,gdzie najczęśćiej pojawia się cellulit - uda,
              biodra i pupę właśnie, chociaż to wymaga pewnej sprawności fizycznej;-)
              Urządzenie nie jest duże, trzymasz je w dłoni i przejeżdżasz nim od kolan w
              górę. Nie napisałam, że masaż boli, tylko że na biegu nr.5 pobolewa czasami -
              jest to dość mocny bieg i mocno zasysa skórę. Ogólnie taki masaż to sama
              przyjemność:-)
              • Gość: julita73 Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 09:17
                DZIĘKI za odpowiedź, jestem zdecydowana na zakup cellesse nawet nie ze względu
                na pozbycie się cellulitisu, (aż takiego duzego nie mam),ale własnie ze względu
                na masaż.I o to chodzi żeby był ten masaż intensywny i lekko pobolewał, masaż
                musi być w moim przypadku konkretnie odczuwalny.Tylko mam problem- tu gdzie
                mieszkam jest on nieosiągalny, nie ma go w żadnym sklepie.Pytałam nawet, czy
                mogą sprowadzić mi to na zamówienie , ale nie chce im się......Tak to jest jak
                mieszka się w małym mieście.Za 2 tyg będę w Poznaniu na zakupach, tam napewno
                to znajdę .We Frankfurcie też byłam i pytałam o CELLESSE , TEŻ NIE MA :-((
                • Gość: agul Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.08.02, 09:20
                  We Frankfurcie nie ma?? Nie chce mi się wierzyć. W Poznaniu na pewno
                  dostaniesz, a może kupisz ten od gAndzi, ona właśnie sprzedaje?
                  • Gość: julita73 Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 09:32
                    Serio, nie ma we F.Ale pytałam tylko w dwóch sklepach, muszę jeszcze raz
                    pochodzić i poszukać.Napaliłam się już na to CELLESSE, nie mogę doczekać się
                    kiedy kupię .Jestem raczej niedowiarkiem jesli chodzi o to , że aparat ten
                    naprawdę skutecznie usuwa cellulitis, nie uwierzę dopuki nie zobacze na wlasne
                    oczy.....ale skoro tyle dziewczyn masowało się z pozytywnymi efektami to pewnie
                    jest cos w tym....A co do aparatu Gandzi- ona pisała że nie chce bawić się w
                    wysyłanie paczek i chce odsprzedać ten aparat Warszawiance...
                    • Gość: katrina Re: mam pytanie do Agul..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 10:16
                      Ja wystawiłam swoje cellesse na allegro. Do końca aukcji cztery dni
                      www.allegro.pl/showitem.php?item=6973426
                      • g_andzia Re: mam pytanie do Agul..... 23.08.02, 10:50
                        ponieważ kilka dziewczyn pytało, spieszę z wyjasnieniem, że ew. kłopotem w
                        sprzedaży komuś spoza warszawy nie jest paczka w sensie fatygi, tylko raczej
                        zapłaty. mam złe doświadczenia z wysyłaniem za zaliczeniem pocztwoym po prostu
                        (nie odebrana paczka, strata czasu i koszta). jeśli któraś z was zdecydowałaby
                        się przysłac mi kasę z góry na konto, to prosze bardzo, mogę wysłac nawet za
                        granicę:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka