calypso-a 06.08.05, 20:16 Czy używałyście kosmetyków Mary Key? Jaka jest Wasza opinia o nich? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: kosmetyki Mary Key IP: *.eu.org 09.08.05, 21:09 Kosmetyki b.dobre,ceny dość wysokie.F-ma b.mało znana u nas(chyba głownie ze względu na to ,iż dostępne są tylko w sprzedaży bezpośredniej,a cena j.w.) Jakościowo porównywalne do kosmetyków z drogich perfumerii. Dotychczas używałam tylko mikrodermabrazji MK.Efekt świetny ale nie wiem jak zadziałałyby kosmetyki innych,tańszych firm,więc nie mam porównania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka305 Re: kosmetyki Mary Key 09.08.05, 22:04 Jeżeli interesują cię kosmetyki firmy "MERY KEY" i jeśli jesteś z Warszawy to w dniu 24.08.2005r o godz 17.00 w salonie fryzjersko - kosmetycznym "MISTIC" na Ochocie przy ul.Andrzejowskiej 9 odbędzie się bezpłatna prezentacja kosmetyków w/w firmy prowadzona przez profesjonalną stylistkę - zakończona makijażem dla każdej z pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: kosmetyki Mary Key IP: *.eu.org 10.08.05, 15:33 A tak na marginesie,f-ma nie nazywa się Mary Key tylko Mary Kay ;) Odpowiedz Link Zgłoś