Gość: gertruda IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 00:39 dziewczyny, czy mozecie polecic peeling rownie gruboziarnisty co L'oreal Exfotonic a tanszy? Antycellulitowe Lirene i Kolastyny tez sa w miare ok, ale wciaz szukam nowych:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: gruboziarniste peelingi 07.08.05, 08:55 obejrzyj peelingi Yves Rocher - cukrowe z serii Plaisirs Nature. Taki zielony z miętą Spa Energie Vegetale też podobno mocno drapie, ale nie próbowałam. i właśnie widzę na ich stronie jakieś novum: Peeling błotny (Błotny peeling do ciała zawierający oligoelementy roślinne pozyskane z soków klonowca, które demineralizują skórę i wzbogacają ją o składniki odżywcze oraz białą glinkę o właściwościach oczyszczających) - trzeba przetestować ;) www.yves-rocher.com.pl mam teraz peeling z nowej serii Erisa "Under Twenty" , ale to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gertruda Re: gruboziarniste peelingi IP: *.pro-internet.pl 08.08.05, 22:36 dzieki..i czekam na jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: gruboziarniste peelingi IP: *.gov.pl 09.08.05, 10:20 Bardzo fajnie i mocno drapie St. Ives - Antybakteryjny morelowy www.stives.pl/produkty.php?kt=1&pp=2&sm=1&se=3 dla mnie jedyny... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: gruboziarniste peelingi 09.08.05, 11:16 Po prostu wymieszaj gruby, brązowy cukier z tanim kremem i masz co trzeba za grosze...Mozesz też dodać cynamon, wtedy działanie i zapach w ogóle bedzie obezwładniające:) Odpowiedz Link Zgłoś