Dodaj do ulubionych

CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:28
Czy stosowanie samoopalacza wplywa niekorzytnie na cere, czy poza barwieniem
naskorka sa jeszcze jakies inne dzialania (niepozadane)??
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiula Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:00
      Nie szkodzą absolutnie!
      Szkodzi i to bardzo, solarium i nadmiar słońca!
      • Gość: samo_opalona Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:19
        Nie szkodzą, ale niestety trochę śmierdzą:((
        • sigrun Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? 08.08.05, 16:46
          Tyle w tym chemii co w innych kremach. Może nawet i mniej. Ja używam i żyję ;-)))
          I jeszcze nie natrafiłam na te śmierdzące. Może mam dryg do zakupów ;-)
          • Gość: Samo_opalona Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:29
            Albo słabe powonienie. Samoopalacze nadają skórze delikatny charakterystyczny
            zapach(?) jakby spalenizny czy też czegoś w tym rodzaju. Cena i marka nie mają
            tu większego znaczenia, A może ja jestem przewrażliwiona?
            • mikams75 Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? 08.08.05, 19:37
              Dokladnie! Kazdy ma zapaszek, mniejszy lub wiekszy ale wyczuwalny, przynajmniej
              dla mnie.
              • Gość: kasiula Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:23
                Przetestowałam już wiele samoopalaczy, wszystkie śmierdziały mniej lub więcej,
                ale numer 1 na liście "Smierdzieli" to samoopalacz Avonu. FUUUJ !
    • marghot Re: CZY... 09.08.05, 11:36
      a stosowałyście jakieś bez DHA?
      wiem, że jest na pewno jakiś lancastera bez tego składnika, ale nie wiem czy
      faktycznie nie śierdzi....
      • Gość: madie Re: CZY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:17
        Ja mialam ten lancastera-faktycznie nie ma tego charakterystycznego zapachu a kolor wychodzil bardzo fajny-super naturalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka