Gość: enetia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:28 Czy stosowanie samoopalacza wplywa niekorzytnie na cere, czy poza barwieniem naskorka sa jeszcze jakies inne dzialania (niepozadane)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiula Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:00 Nie szkodzą absolutnie! Szkodzi i to bardzo, solarium i nadmiar słońca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo_opalona Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:19 Nie szkodzą, ale niestety trochę śmierdzą:(( Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? 08.08.05, 16:46 Tyle w tym chemii co w innych kremach. Może nawet i mniej. Ja używam i żyję ;-))) I jeszcze nie natrafiłam na te śmierdzące. Może mam dryg do zakupów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samo_opalona Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:29 Albo słabe powonienie. Samoopalacze nadają skórze delikatny charakterystyczny zapach(?) jakby spalenizny czy też czegoś w tym rodzaju. Cena i marka nie mają tu większego znaczenia, A może ja jestem przewrażliwiona? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? 08.08.05, 19:37 Dokladnie! Kazdy ma zapaszek, mniejszy lub wiekszy ale wyczuwalny, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: CZY SAMOOPALACZE SZKODZĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:23 Przetestowałam już wiele samoopalaczy, wszystkie śmierdziały mniej lub więcej, ale numer 1 na liście "Smierdzieli" to samoopalacz Avonu. FUUUJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: CZY... 09.08.05, 11:36 a stosowałyście jakieś bez DHA? wiem, że jest na pewno jakiś lancastera bez tego składnika, ale nie wiem czy faktycznie nie śierdzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: CZY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:17 Ja mialam ten lancastera-faktycznie nie ma tego charakterystycznego zapachu a kolor wychodzil bardzo fajny-super naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś