Gość: ona19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:10 Hejka Jak myslicie czy ładniejsze są tipsy hologramy te kolorowe czy french? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilyt Re: tipsy hologramy 08.08.05, 19:16 To zależy co kto lubi i do czego mają pasować... French jest subtelny i delikatny, ale oczywiście można go znacznie "ulepszyć" natomiast hologramy można wybrać bardziej krzykliwe i kolorowe, rzecz gustu :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna77 Re: tipsy hologramy 09.08.05, 16:14 Rzecz gustu. Paznokcie nalezy dostosować do siebie, wykonywanej pracy (np większośc urzędniczek nie może sobie pozwolic na coś innego poza frenchcem), stylu ubierania itp. Hologramy sa sliczne, błyszczące i przyciągaja uwage, podobnie kolorowe paznokcie, sa dla osób odwaznych. French, to typowa klasyczna elegancja, pasuja kazdemu, ale są bardzo popularne. French mozna także ozdobic wedle upodobania wtapiając, lub przyklejając ozdoby, a także malując zdobienia lakierami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: tipsy hologramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:18 Ja mam hologramy- uwielbiam je. Są delikatne i dopasowują się do różnych kolorów. Frencz mi się już znudził :(( Odpowiedz Link Zgłoś