Gość: GOHA IP: *.otosf.com.pl 21.08.02, 14:25 CZY KTOS ZNA W WARSZAWIE FRYZJERA KTORY DORADZI MI I WYKONA ŁATWA W UTRZYMANIU FRYZURE (NIE MAM NAWET W DOMU SUSZARKI???? DOWIEM SIE COS BLIZEJ NA TEMAT CUD-KRZYSIA? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: FRYZJER-GENIUSZ 21.08.02, 14:27 1. wylacz caps locka, bo sie to kiepsko czyta. 2. a czego jeszcze nie wiesz o krzysiu po lekturze forum????? prosze, przejrzyj watki wstecz, pisala o nim rooda, gandzia, jam, pisalam ja... adres i telefon pojawil sie ze sto razy. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: FRYZJER-GENIUSZ IP: *.otosf.com.pl 21.08.02, 14:33 z jaką data lub pod jakim tytułem sa namiary na krzysia bo nie moge znalazc dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: FRYZJER-GENIUSZ 21.08.02, 14:35 Proszę ...nie powtarzajmy w kolko tego samego. Jest na forum taka opcja jak WYSZUKIWARKA. Warto z niej korzystać. Wpisuje się nazwę kosmetyku (która nas interesuje) lub tez nazwę fryzjera, kosmetyczki - cokolwiek i wyskoczą Tobie wszystko posty z tym związane .Jasne ze mogą się tez pojawić inne posty , ale już ma się ograniczony zakres do szukania. Przez to nie będzie w kólko Macieju tego samego : )))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: FRYZJER-GENIUSZ 21.08.02, 15:50 A ja przeszukałam całe forum i nie znalazłam odpowiedzi na dręczące mnie pytanie. A mianowicie: ile zapłacę za wizytę u Krzysia jeśli wejdę sobie ot, tak z ulicy i będę chciała, żeby zrobił mi coś fajnego? (czyli w grę wchodzi farba, cięcie i czesanie, a może coś jeszcze?) I ile kosztują potem wizyty "odnawiające" tzn. np. farbowanie odrostów, podcięcie fryzurki? dzięks za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: FRYZJER-GENIUSZ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.08.02, 16:29 u krzysia za balejaz,strzyzenie i czesanie zawsze place rowno dwie stowki.nie mam pojecia czy cena zalezy od dlugosci wlosow ale ta kwota padla tu juz razy kilka. pozdrawiam.s. Odpowiedz Link Zgłoś