Dodaj do ulubionych

Pedi relax i scholl

23.08.02, 13:23
No właśnie, gdzie jest duży wybór tych kosmetyków? Nalatałam się po mieście,
bo potrzebuję dla mamy krem do pękających pięt. Na razie dostałam tylko
polleny ewy, podobno dobry, ale jakoś bardziej ufam tym specjalnym firmom do
stóp. Gdzie tego szukać?? W rossmanach jakieś wybiórcze rzeczy, w
supermarketach rzadko są, a ja potrzebuję taki sklep, gdzie będzie pełna
oferta:-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Apia Re: Pedi relax i scholl IP: *.146-136-217.adsl.skynet.be 23.08.02, 13:28
      Ja nachodzilam sie po prawie wszystkich aptekach w Szczecinie i nie udalo mi
      sie nigdzie napotkac serii Pedi Relax. Scholla wszedzie pelno, ale niestety
      nawet te kremy nie sa w stanie nawilzyc moich piet. Myslalam teraz o Xerialu
      50, ale podobno i ten nie dziala.
    • anexxa Re: Pedi relax i scholl 23.08.02, 13:29
      pedi relax moze, a scholl na pewno jest w drogerii
      naturze, masz ja w klifie;))

xx.
    • g_andzia Re: Pedi relax i scholl 23.08.02, 13:30
      w superpharmie w gm jest cała oferta pedi relax i duuużo scholla, na pewno coś
      tam znajdziesz:)
      • agul1 Re: Pedi relax i scholl 23.08.02, 13:33
        Tylko w GM będę dopiero za tydzień:(
        Ale spróbuję w takim razie w klifie w naturze i jak tam nie będzie to pojadę do
        GM.
        Dzięki:)
      • Gość: katrina Re: Pedi relax i scholl IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.08.02, 13:33
        Polleny Evy lniany na pękające pięty? Możesz mu spokojnie zaufać, jest
        rewelacyjny. Zużyłam chyba ze 4 tubki zanim mi se znudził i przestawiłąm się na
        Scholla i YR. Ale na pewno do niego wrócę.
        • agul1 Re: Pedi relax i scholl 23.08.02, 13:37
          Tak, właśnie ten lniany. Na razie nie pytałam mamy jak się sprawuje, ale kupię
          jej jeszcze jeden dla porównania.
          Katrina, a pięty przestały Ci po nim pękać??
          • Gość: katrina Re: Pedi relax i scholl IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.08.02, 13:41
            Mnie nigdy nie pękały :) po prostu były bardzo wysuszone. ten krem naprawdę
            dobrze zmiękcza i nawilża.

Natomiast konkretnie na problem pękających stóp to moja Mama zawsze kupuje taka
            małą tubkę granatową scholla. Podobno działa, trzeba używac dwa rzy dziennie.
            • agul1 Re: Pedi relax i scholl 23.08.02, 13:42
              A no właśnie, chodzi mi o coś co działa na te pękające pięty, bo moja mama
              stwierdziła, że tak już chyba musi być, a ja chcę jej udowodnić, że wcale nie:))
              To kupię tego scholla.
              • Gość: katrina Re: Pedi relax i scholl IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.08.02, 13:51
                przede wsystkim wyślij ją na pedicure

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka