ariana_ 24.08.02, 14:16 Mam dość tłustą cerę i nie trfiłam jeszcze na dobry matujący zestaw.A tu piszą ,że po 28 dniach kuracji , produkcja sebum zmniejsza się o 50%.Która z dziewczyn stosowała i czy skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_citroni Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 24.08.02, 15:16 Wyprobowalam krem z tej serii ale musze powiedziec, ze nie jest nadzwyczajny... Mam mieszana/wrazliwa skore ze sklonnoscia do blyszczenia i jeszcze nie znalazlam produktu, ktory zlikwidowalby blysk ma dluzej niz 1 h. Po tym kremie swiecilam jak ksiezyc w pelni. I to zaraz po nalozeniu. Moze jednak bedzie sie lepiej sprawowal na Twojej buzi ? pozdrawiam moni_cit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzi Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? IP: *.ustronie-morskie.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 15:47 Chodzi o tą serie Kolastyny? Jeżeli tak to dla mnie totalna porażka. Niekosztuje drogo, ale nawet nie ma co wypróbowywać. Jakis czas temu Kolastyna miała w swojej ofercie serie dla cery tłustej ( zielony kolor napisów ). I naprawdę kremik niedrogi, ale super. Teraz serie odnowili i pogorszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 25.08.02, 22:38 do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixis Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? IP: *.devs.futuro.pl 26.08.02, 09:05 kupilam sobie tonik z tej serii, wlasnie skonczylam w zeszlym tygodniu, naprawde nie-polecam. zupelnie nie matowal, nie potrafie wymienic zadnej jego zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? IP: *.ost-poland.com.pl 26.08.02, 12:23 Tez mialam tonik i rowniez nie polecam - nie tylko nie matowil, ale jeszcze jakos tak dziwnie sie pienil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasol Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? IP: CHZUGINET* / *.zug.ch.abatos.com 26.08.02, 13:18 Tak, potwierdzam te informacje - MAT comfort Kolastyny jest bardzo słaba. Ja natomiast wczesniej uzywałam i nadal cześciowo używam seri ANTI SEBUM DERMIKi. Bardzo dobra. Efekty są widoczne. Nie jest tania ale warto. Bardzo ważnym elelementem jest tu kosmetyk o nazwie SUBLEGURATOR. Niestety, w wielu drogeriach juz go barkuje, bo podobno mają wycofac się z tej serii. Pewnie wprowadzą coś gorszego i droższego, dlatego radze Ci poszukaj póki jeszcze jest w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 26.08.02, 13:26 nie sublegurator, tylko seburegulator. poza tym, akurat uzywalam tej serii jakies 2 lata temu (albo jej wczesniejszej wersji, na jedno m/w wychodzi) i moim zdaniem ani nie matowaly te kremy, ani mi gospodarki lipidowej nie poprawily. wywalilam caly set w polowie, bo sie zdenerwowalam. teraz uzywamam na noc kremu z sielonej serii bio-specific YR, na dzien matujacego kremu-zelu Juveny, a do mycia twarzy mam normaderm Vichy (raz na jakis czas) i zel aktywny AA Oceanic. I jeszcze tonik - teraz Sopot Ziai. nie swiece sie za bardzo, wiec chyba te kosmetyki wspolgraja ze soba. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 26.08.02, 15:39 Anexxo, nie pisz "set", bo znów ci jakiś pseudo redaktor przerobi na "sto", hi,hi :))) Pozdrawiam cię.Dzięki dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 26.08.02, 17:43 anexxa napisała: wywalilam caly set w polowie, bo > sie zdenerwowalam. > boszsz, co za utracjuszka, sto kosmetyków kolastyny wywaliła, a dzieci w afryce głodują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: seria MATcomfort - skuteczna do tłustej cery? 26.08.02, 18:34 myslisz, ze z glodu jadlyby te kosmetyki?:)) xx. disklajmer: nie jestem nieczula ani podla ani nic. tak mi sie tylko napisalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Krem YR IP: *.chello.pl 26.08.02, 17:49 Czy moglabys sie podzielic spostrzezeniami na temat kremu YR i calej tej ich zielonej serii? Przymierzam sie do kupienia, ale wolalabym poznac opinie. na noc uzywam Benzacne, toniku tez tylko tego, ale szukam dobrego kremu matujacego, nawilzajacego i przeciwtradzikowego. Mam cere tradzikowa, ale powierzchniowo przesuszona. Sprewdza sie ten krem? Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krem YR 26.08.02, 18:33 nie wiem, czy ten krem bedzie dla ciebie dobry, on raczej na swiecenie pomaga. w ogole wole go uzywac na noc (co mi panna z YR podpowiedziala), bo srednio matuje, ale na regulacje jest ok. z tej serii mialam jeszcze tonik, z alko, mocny raczej. dobry jak sie jakies nieszczescie zaczynalo. ogolnie seria jest bez rewelki, ale przyanjmniej cos dziala. jak na te cene to ja nie mam zastrzezen. xx. Odpowiedz Link Zgłoś