Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:41 Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobry krem matujący.Mam tłustą skórę,a kremy,których dotychczas używałam nie matują dość dobrze.Proszę o propozycje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 23:43 Dermika Mat-b-polecam-lepszego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak:) Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:28 Dla mnie najlepszy jest Vichy Normaderm,dobrze matuje,nie zatyka porów.Spróbuj,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiooo Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.08.05, 12:02 Ja też polecam vichy normaderm, a z tańszych garniera z serii czysta skóra krem matujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:49 Ja nie spotkalam lepszego kremu niz Miraculum do cery wrazliwej - tez mam tlusta cere, ale latwo sie przesusza, a Miraculum (takie zielone opakowanie) byl ge-nia-lny..nie wiem czy to ja zle trafiam jednakze czy go wycofali z produkcji bo nie mozge go od jakiegos czasu znalezc... A co do garniera - odradzam!!! zatyka pory, powoduje taka powloczke na skorze jakbys miala maseczke (jak potrzesz reka to bedzie Ci sie ten krem rolowal!). Jesli do tego malujesz sie to juz w ogole odpada, bo niemozliwym jest nalozyc podklad na te "warstwe" kremu-wyglada jakbys miala makijaz teatralny..ja kupilam raz ten krem, uzylam raz, od razu zmylam, po czym oddalam jakiejs kolezance.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bortula Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: 195.116.43.* 17.08.05, 17:54 a może by tak sparwdzic w tutejszej wyszukiwarce??? na pewnoe znajdziesz wiecej propozycji... no i poczytaj opinie na wizazu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werer Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:13 podpisuję się pod tym co napisała botula, jeśli poszukasz a to wysypie Ci sie aż nadto wiadomości : ) a od siebie dodam krem matujący z ziaji, jak na swoją cenę (8zł) po prostu rewelka, ja nie zauważyłam wielkiego odstępstwa nawet z kremem z vichy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 17.08.05, 20:23 polecam matująco-nawilżający z Soraya uzywam w połączeniu z zelem matującym tej firmy.Bardzo zadowolona jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:16 a vichy thermal fix mat ? ktoś używał ?? pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 18.08.05, 08:17 bardzo matujące (mnie aż za bardzo) są Biodermine (ok.20pln) (swoją drogą to dziwne,że ta nazwa jeszcze nie padła:) i Lysanel Active (ok.35-40pln), oba dostępne w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:11 jak dla mnie najlepszy jest krem dr eris-lirene do cery mieszanej i tłustej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 16:52 Mnie swietnie matuje Happyderm L'Oreala, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.93.46.* 18.08.05, 17:01 albo nivea visage z hydraminą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.226.* 18.08.05, 17:08 biodermine - absolutnie nr 1! krem jest wydajny i matowi skutecznie i na długo. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś