Gość: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:29 Justa mam pytanie :) Mam grube brwi i chciałabym cos z nimi zrobić ale kompletnie nie wiem jak je wydepilować...Mogłabym na maila wysłac Ci zdjecie to moze podpowiedziałabyś mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: do Justy :) 17.08.05, 17:01 A mogę ja odpowiedzieć? ;) jak masz grube brwi, to możesz je wydepilować woskiem. Można też wyrwać trochę ze środka pojedyńczych włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: do Justy :) 17.08.05, 17:38 justy, do której zapewne kierujesz swój post, jest farmaceutką, a nie kosmetyczką :) sugeruję po prostu wybrać się do kosmetyczki, ona i doradzi, i wydepiluje. to kosztuje kilka złotych, raz możesz skorzystać z jej usług, a jak brwi będą już miały odpowiedni kształt, to łatwiej Ci będzie regulować je w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: do Justy :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.05, 21:37 dzięki za odpowiedź :) poprostu niektóre Twoje posty były bardzo "fachowe" dlatego skierowałam go do Ciebie...wiem, ze mozna wybrac sie z brwiami do kosmetyczki ale niestety taka jedna Pani mi je trochę spaprała i nie moge poradzić sobie zeby je poprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: do Justy :) IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 17.08.05, 23:57 to nie ta Justy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś