Dodaj do ulubionych

?!?!? jak przytyć ?!?!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:23
bardzo chce przytyc a nie wiem jak prosze o jakies rady bo probowalam juz
chyba wszystkiego :(
Obserwuj wątek
    • Gość: bortula spróbuj pic Nutridrinki IP: 195.116.43.* 18.08.05, 13:34
      dostpene w aptece, podobno niezbyt smaczne, ale moze akurat...
      • Gość: madzia Re: spróbuj pic Nutridrinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:37
        a co to jest te nutri drinki?ja tez jestem zainteresowana bo chce bardzo
        przytyc bo waże tylko 54 kg przy wzroscie 170 cm!
        • Gość: LA Re: jak przytyć?? IP: *.prenet.pl 18.08.05, 13:40
          ja tez bardzo chciałabym przytyć :) 3 kilogramy, które gdzieś nawet nie wiem
          kiedy zgubiłam :) przy zwroście 165 cm ważę 45 kg a ważyłam 48... praktycznie
          nie widać, że schudłam ale jakoś lepiej staje mi się na wagę, gdy mam parę
          kilogramów wiecej... zaproponujcie proszę co jeść, jakie produkty, żeby
          przytyć, bo z tych nutri drinków nie skorzystam:)
          pozdrawiam
        • Gość: dominika Re: spróbuj pic Nutridrinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:47
          ja ważę 45 kg przy 170 cm wzrostu. Co mam zrobić? Nie mogę jeść, stresy
          sprawiają, ze nieustannie mam odruch wymiotny.To katorga, dziewczyny co mam
          zrobić?
        • Gość: olka Re: spróbuj pic Nutridrinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:39
          Ja waze 45kg i mam 168 cm :/
    • Gość: milunia Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: 213.77.48.* 18.08.05, 14:14
      Ja przy wzroście 167 cm, ważyłam 45 kg i było tak ponad cztery lata.
      Ostatnio przytyłam 4 kg i bardzo się cieszę, jak mi się to udało?
      W maju wyszłam za mąż :)
      Jestem szczęśliwa.
      • Gość: bortula Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: 195.116.43.* 18.08.05, 14:55
        nutridrinki wygladaja jak male soczki w krtaoniki z rureczka, maja rózne msaki
        i msakują jak jakiś koktajl czy coś takiego i podobno poprawiaja łaknienie a do
        tego maja wszystkie niezbedne pierwiiastki. ztresza chyba Justy powinna sie
        wypowiedziec na ten temat bo na pewno nzacznie pzrewyzsza nas wiedza i
        komptencjami. moja mam wyglada jak szkilete, wpadła w anoreksje i pije
        niutridrinki, faktycznie ma znacznie wiekszy apetyt i przybiera powoli na
        wadze. pozdrawiam
        • katija1 Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? 18.08.05, 15:07
          sprobuj zjesc 10 jogurtow owocowych (1 jogurt to ok 200 kcal).
          sama waze 51 kg przy 173cm i jestem szczuplak, ale nie zamierzam sie na siłe
          tuczyć, ale moja kumpela tymi jogurtami sie ładne podtuczyła będąc na diecie
          poszpitalnej.
          • Gość: __stacey__ Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:02
            Hmm ja mam 1.64 i 46 kilo wagi,dziwczyny po co wy chcecie tyć???Ja robie
            wszystko żeby nie utyc;////
            • Gość: Dominika Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: *.ghnet.pl 18.08.05, 19:31
              Ja wyglądam jak szkielet i płakać mi się chce jak idę kupować ciuchy, tak jak dziś
    • Gość: malena Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: *.osk.enformatic.pl 18.08.05, 20:49
      ja jadlam dużo słodyczy i duże kolacje i przytyłam 3 kilo w 2 miesiące
    • Gość: as Re: ?!?!? jak przytyć ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:14
      dużo jesc na kolacje -i przytyjesz w mig!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka