Dodaj do ulubionych

moje proby z pianka Veet

IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 26.08.02, 13:21
Zakupilam pianke do depilacji Veet, te cytrusowa i niestety, wielce sie
rozczarowalam. Spedzilam przepisowe 8min z lydkami w obloczkach "bitej
smietany", ktora smierdziala jak klasyczny krem depilujacy, starlam ta
mikroskopijna gabeczka i... od razu chwycilam za gilette.
Poniewaz do konca nie bylam pewna, czy to rzeczywiscie bylo 8min, to
nastepnym razem posiedzialam w lazience cale 10min, no i potem gabeczka, i
zaraz potem "golitko". Na trzecia probe nie starczylo mi pianki.
Generalnie 20zl splynelo do kanalizy :-(

Koralik
Obserwuj wątek
    • Gość: daggy Re: moje proby z pianka Veet IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 14:33
      Koraliku, ja też nie mogę używać Veeta, ani pianki, ani kremu. Ale bardzo
      soobie chwalę Nair - pianka, kilka rodzajów kremu, zwłaszcza te do skóry
      delikatnej są super. Moim zdaniem Veet się nie umywa.
      • Gość: Ginny Re: moje proby z pianka Veet IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 26.08.02, 19:17
        Powiadasz? A jak się to ma cenowo do Veetu? Używam go dłuższy czas z
        przyzwyczejenia, ale ostatnio nie jestem zachwycona. Może spróbuję tego?
        • moni_citroni Re: moje proby z pianka Veet 26.08.02, 19:51
          Nair jest ok. Ostatnio pianka byla w 50% promocji czyli normalnie chyba bedzie
          kosztowac ok 18 zl.. Tak mi sie wydaje :-)Fajna jest emulsja w 2 saszetkach -
          akurat na 1 sesje pieknosci, a kosztuje ze 3 zl. Kremu nie probowalam.
          Moim zdaniem dobry gatunkowo jest Strep.. Mniej znany od Veeta, bo go nie
          reklamuja.
    • Gość: AEL Re: moje proby z pianka Veet IP: 2.4.STABLE* 26.08.02, 17:38
      Dzięki, Koraliku, pomyślę teraz dwa razy zanim się na to zdecyduję. A czego
      używasz po tym "golitku"?
    • Gość: sasanka Re: moje proby z pianka Veet IP: *.x-net.gliwice.pl 26.08.02, 22:06
      A widzicie jak to dziwnie jest. Mi pianka Veet'a dziury w łydce wypaliła no co
      prawda razem z włosami więc powodów do reklamacji nie miałam. Za to z Nairem na
      nogach mogłam nowele wenezuelska obejrzeć a włoski nadal trzymały się twardo.
      Za to polecam kremy do depilacji Joanny w dwóch wersjach - do nóg i do okolic
      delikatnych i emulsje po depilacji każda ok 5-7 zł. Trzyma się 5-8 min i
      jeszcze mnie nie zawiodły. Chyba każdy po prostu musi znaleźć coś dla siebie.
      pozdrawiam
      sasanka
    • Gość: cicha Re: moje proby z pianka Veet IP: *.inet.polhost.pl 06.09.02, 14:05
      dokładnie to samo spotkalo mnie, uwazam ze produkt ten jest przereklamowany
    • ewakam Re: moje proby z pianka Veet 06.09.02, 14:29
      kiedyś używałam produktów Veet kupionych w Szwajcarii i bardzo sobie chwaliłam
      ale gdy pokazały sie w Polsce - niestety to nie ta sama jakość, zachęcona
      reklamami kupiłam wosk do depilacji w pojemniczku (+ ciepła woda), miał ułatwić
      aplikacje i depilację, skończyło się zmyciem nóg ciepłą wodą, i oddaniem go
      koleżance, 20 zł utopione ! jestem wierna Venus Gilette i polecam balsam po
      depilacji Joanna
    • Gość: tiamik Re: moje proby z pianka Veet IP: 62.148.86.* 06.09.02, 14:32
      Spotkało mnie dokładnie to samo ! Prawdę mówiąc zastanawiałam się czy czasem
      nie mam jakiegoś nietypowego "zarostu" na nogach, ale widzę, że to ta pianka
      jest, hm... Mało skuteczna.
    • Gość: nika Re: moje proby z pianka Veet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:47
      no popatrz,bo ja tez mialam te cytrusowa-nic mi nie splynelo,a nogi mialam
      glaciusienkie(w porownaniu do maszynki jest to naprawde duza roznica...)
      tyle,ze rzecz bardzo nieekonomiczna-bardzo szybko sie skonczyla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka