Dodaj do ulubionych

zapach z charakterem

IP: *.ct.com.pl 23.08.05, 14:03
Perfumy mi się kończa... :-( Poza tym mam ochotę na nowy zapach. Doradźcie
proszę cos. Na mojej półce stoją resztki moich ulubionych marek: Poeme -
Lancome, Dune - Christian Dior i trochę świeższy zapach Sensi - Giorgio
Armani. Interesują mnie zapachy kwiatowo-orientalne, z charakterem. Nie
interesują mnie natomiast żadne zapachy melonowe i inne podobne świeżości
typu Davidov dla pan preferujących odzież z 3 paskami. Co polecacie? Może coś
z nowości...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolumbia CINEMA YSL IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 14:10
    • Gość: S. Re: zapach z charakterem IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.08.05, 14:23
      Dolce Vita Diora,Hugo Boss Deep Red,Very Irresistible Givenchy,Attraction
      Lancome.Pozdrawiam
      • Gość: axasa Re: zapach z charakterem IP: *.ct.com.pl 23.08.05, 14:32
        Wielkie dzięki! Wszystko sobie notuję :-)
    • Gość: mania Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:44
      Nowe Kenzo, z takim fioletowym kwiatkiem na pudełku :-)
    • Gość: basia Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:54
      może Dolce&Gaabbana Women (czerwona zakrętka)?
      jesli lubisz Dune może Ci się spodobać, zapach jest bardzo charakterny, i mało
      popularny (bardzo odbiega od wszystkich świeżo-różowych psikadełek)
      Ja lubię też SICILY też D&G ,oraz Dolce Vita Dior-ale to wszystko tez nalezy
      testowac na skórze..
      • Gość: Karolina Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:57
        Dune. Do tego zapachu zawsze wracam i te perfumy a raczej wodę toaletową
        dostaję od swojego męża:)
        • Gość: axasa Re: zapach z charakterem IP: *.ct.com.pl 23.08.05, 15:19
          Ciesze się, nie każdy lubi Dune :-). Jest lekko "babciny". Ale to dobrze,
          na "landyny" działa odstraszająco ;-)
          • Gość: S. Re: zapach z charakterem IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.08.05, 15:36
            Dune też uwielbiam,nie jest babciny,uważam,że jest bardzo kobiecy,ma w sobie to
            coś:),jest w mojej trójeczce oprócz Dolce Vity i Kenzo Elephant(ale to już jest
            mocny korzenny zapach).Z lżejszych uzywam Romance Ralph Lauren.
    • landrynka8 Re: zapach z charakterem 23.08.05, 15:36
      moze Nu albo Organza?
      • Gość: platka6 Re: zapach z charakterem IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 23.08.05, 15:44
        Hugo Boss Deep Red
    • Gość: Aga Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:53
      Nu - YSL (kwiatowo - orientalny)
      Angel - T. Mugler (słodko, kwiatowo, orientalny)
      • Gość: maxi Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:28
        A o co chodzi z tą odzieżą z trzema paskami???
        Myślę że spodobałaby Ci się alchemia rochas, addict diora, jardins de bagatelle
        guerlaina, un air de samsara guerlaina.
        • Gość: axasa Re: zapach z charakterem IP: *.ct.com.pl 23.08.05, 19:35
          sportowe ciuszki, nie wypowiem głośno jakiej marki lub marek ;-)
          • chicarica Re: zapach z charakterem 23.08.05, 20:23
            Ja nie wiem jak w Twoich okolicach, ale w moich to tipsiary psikają się Amor
            Amor, Angelem i różowym Lacoste. Straszne russkije duchi. ;)
            • chicarica Re: zapach z charakterem 23.08.05, 20:24
              Kenzo elephant też było modne wśród tipsiar tak z 3-4 lata temu ;)
              • icegirl Re: zapach z charakterem 24.08.05, 09:29
                Zarówno Kenzo Słonik jak i Angel są tak charakterne, że nie wszyscy są w stanie
                ich znieść.
                Angel jest jednym z moich najbardziej ukochanych zapachów, cenie Słonika (w
                zimie) i trudno - rzesze tipsiar nie odwiodą mnie od ich używania.
                A gwoli wyjaśnienia: Angel nie jest zapachem kwiatowym, nie ma w nim ani jednej
                kwiatowej nuty.
                • Gość: violka Do axasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:53
                  Jeżeli lubisz ubrania w "stylu z trzema paskami" to poleciłabym Ci nastepujące
                  zapachy:
                  1. dolce vita Diora
                  2. dune Diora
                  3. angel TM
                  4. coco chanel madmoiselle
                  Mam nadzieję, ze coś sobie wybierzesz. Pozdrawiam serdecznie
                  • icegirl Re: Do axasa 24.08.05, 10:43
                    Gość portalu: violka napisał(a):

> Jeżeli lubisz ubrania w "stylu z trzema paskami" to poleciłabym Ci nastepujące
                    > zapachy:
                    > 1. dolce vita Diora
                    > 2. dune Diora
                    > 3. angel TM
                    > 4. coco chanel madmoiselle

Axasa napisała:
                    Nie interesują mnie natomiast żadne zapachy melonowe i inne podobne świeżości
                    typu Davidov dla pan preferujących odzież z 3 paskami.

A tak btw: kiedyś czytałam artykuł napisany przez pana Guerlaina, który
                    stwierdził, że niektóre perfumy pasują do ubran sportowych, inne nie.
                    Z perfumami jest tak jak z butami: do dresów zazwyczaj nie zakłada się
                    eleganckich bucików na obcasie, a do sukienki wieczorowej butów sportowych.
                    Nie wiem, czy ten tekst zawiera błąd, ale trudno mi sobie wyobrazić
                    przypisywanie tak pięknych i szlachetnych perfum osobom, których ukochanym
                    ubiorem są owe trzy paski...
    • Gość: jarka Re: zapach z charakterem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 10:03
      Coco Mademoiselle Chanel,zawsze i wszedzie.Poza tym byl kiedys taki zapach
      Wrappings Clinique,teraz wycofali i pojawia sie tylko na Gwiazdke (w USA sa na
      niego zapisy), i jeszcze Nocturne firmy Caron, u nas nieobecnej - jest we
      Francji.
      • Gość: Karolina. Re: zapach z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:11
        No i jeszcze Happy Heart:)....
        Btw ubrania z 3 paskami noszę w czasie: jazdy rowerem, chodzenia po górach itp.
        Pozdrawiam...
    • Gość: tisifone Re: zapach z charakterem IP: *.toya.net.pl 24.08.05, 10:46
      Kiedyś też używałam Poeme i Sensi...Myślę, że spodobałyby Ci się addict diora,
      czerwona dolce & gabana i halloween jesua del pozo. Ponadto, angel inncocent i
      carollina herrera (ta pomaranczowa). Lubię również cerutti 1881 :)
      • polojama Re: zapach z charakterem 24.08.05, 23:26
        Allure Chanel
        She Armani
    • kalooo Re: zapach z charakterem 25.08.05, 08:03
      hmm..Ja lubię melonowe zapachy,które wbrew pozorom trudno znaleźć i bynajmniej
      nie jestem ani tipsiarą (hehe!),ani nie noszę też 3 pasków czy 4 pasków na
      odzieży...
    • Gość: M Estee Lauder Knowing lub Paloma Picasso IP: 217.153.132.* 25.08.05, 10:02
      maja to cos, czego w nowych perfumach nie uswiadczysz.. MMMMMMMMMMMMMMMMMM..
    • Gość: jarka Re: zapach z charakterem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 10:57
      I jeszcze:Anisia Bella z linii Aqua Allegoria Guerlaina, ale to tylko na
      lato,bo leciutki bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka