Gość: rere IP: *.krasnystaw.net 24.08.05, 15:02 wtedy zwalczę swój kompleks niskiego wzrostu.....pls Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icegirl Re: kto mi da 7 cm wzrostu 24.08.05, 15:05 Hehe, ja też kiedyś tak miałam. Nie, nie urosłam, ale kompleks przeszedł, jak poznałam fajnych facetów niewysokiego wzrostu - głupio byłoby mi patrzeć na nich z góry. Mam nadzieję, że Tobie też przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
marynikaa Re: kto mi da 7 cm wzrostu 24.08.05, 15:15 ja z chęcią oddam Ci nawet 10;) Ciesz się dziewczyno, czego ja bym nie dała żeby nie patrzeć na wszystkich z góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: kto mi da 7 cm wzrostu? 24.08.05, 15:17 A ile masz obecnie? Ja niestety nie dam Ci tych cm, bo sama mam malutko. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: kto mi da 7 cm wzrostu 24.08.05, 15:21 Ja Ci dam nawet 10 ;) i wszyscy będą zadowoleni... ciesz się że możesz nosić superseksowne szpilki na obcasie i modne sandałki na koturnie o których ja mogę pomarzyć bo dziwnie się czuję patrząc niektórym na czubki głów ;)całe wakacje biegałam w japonkach Odpowiedz Link Zgłoś
philozophy Re: kto mi da 7 cm wzrostu 24.08.05, 20:34 ja chętnie Ci oddam :) nawet 15 ;) patrząc na wszystkich z góry nie czuję się najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: *.prenet.pl 24.08.05, 21:16 oj bardzo chetnie oddalabym Ci bez żalu 7 cm. ja mam 165 cm i wydaje się soboe strasznieee wysoka :( najchętniej chciałabym mieć 165 cm ale 158 mi w zupelnosi wystrczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: 141.44.224.* 24.08.05, 21:35 A dlaczego akurat 7, a nie na przykład 10 albo 5?... Zakochałam się kiedyś w mężczyźnie, który ma ok. 170 cm wzrostu (i jest przy tym zabójczo przystojny) - wyobraź sobie, jak wtedy żałowałam, że nie mam mniej o te 5 cm przynajmniej. Bo to jednak było pewną przeszkodą etstetyczno- psychologiczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: *.krasnystaw.net 28.08.05, 13:54 hmmmm dzięki za wszystkie cen-try?bo 167 to wtedy by było tak w sam raz:))ach te kompleksy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddgf Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:14 a ja mam 160cm i prosze niech mi ktoś da 5centymetrów a zabierze 2kg! = )))) no jeszcze niech mi da miseczke "duże B" hehehe, jeeny jakby się tak dalo :* ale przynajmniej się pośmialam sama z siebie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: kto mi da 7 cm wzrostu 28.08.05, 19:23 ja mam 169, wiec jest to sredni wzrost ale caly czas mam wrazenie ze jestem niska, bo przez przerazajaca wiekszosc mojego 19 letniego zycia mialam niskoroslosc...okolo 16 wystrzelilam w gore i zatrzymalam sie na 169:) wiec teoretycznie mam te 169 ale czuje sie jak za dawnych czasow i wydaje mi sie ze w dalszym ciagu jestem niska:) i nawet moglabym oddac Ci, te 7 cm:) Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: kto mi da 7 cm wzrostu 28.08.05, 19:24 Ja mam 158 cm. W liceum miałam koleżankę, która była niższa ode mnie, wszyscy faceci za nią szaleli :-) Dziewczyna podchodziła do nich, patrzyła tymi swoimi zielonymi oczami, wyglądając na bezbronną. Nie było twardziela, który by jej czegoś odmówił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:28 Mi też by się przydało troszkę cm :) Mam 1,60. Jesli ktoś chcę wzamian mogę oddać jakieś 2 kg :) A biust........mam w sam raz :) Pozdrawiam :) Aha......kiedyś w liceum miałam straszne kompleksy dotyczące wzrostu, ale z wiekiem to przeszło.........bo i tak nic nie zmienie, więc po co się zamartwiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: kto mi da 7 cm wzrostu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.08.05, 20:45 wzrost może być problemem. Mój kolega był przekonany,że ma 170 cm, poszedł na komisję wojskową i okazało się, że ma 169, chłopak kilka dni dochodził do siebie bo tak się cieszył ,że ma te 170 cm. A mój tata ma tylko 168, a mama 160 i moja babcia czyli mama taty dość długo przekonywała tatę, że mama jest dla niego za wysoka /no bo jak włoży buty na obcasie/, ale jak widać bezskutecznie. Ja też mam tylko 160, szkoda, że nie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werbenna Re: :) IP: *.menos.org / 83.238.176.* 28.08.05, 20:58 A są jakieś spososby żeby urosnąć pare centymetrów:) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.zima Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:34 a ja mam 158 cm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Metoda Chinek i Japonek 28.08.05, 22:59 Rozciągnąć kości - nóg oczywiście - montuje się specjalne przyrządy do kończyn, które wydłużają poszczególne kości. Trwa to dość długo,jest bardzo bolesne i tylko do pewnego wieku przynosi rezultaty. Ale przecież na wszystko jest sposób :P A mówi się, że małe jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Metoda Chinek i Japonek IP: *.stnet.pl 29.08.05, 14:47 A ja mam 154 cm- to dopiero jest mało... Z kompleksów wyleczyłam się spotykając się z facetem, który miał 196 cm- jaka ja się czułam malutka, kobieca i delikatna! I tak teraz o sobie myślę: malutka, delikatna i kobieca (oczywiście nie oznacza to, że wyższe dziewczyny nie są kobiece!), więc mój wzrost uczyniłam dla siębie zaletą. I już nie chcę być wyższa, chociaż czasem dobrze jest pomarzyć o długich nogach.... Pozrd Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Metoda Chinek i Japonek 29.08.05, 17:51 do grety.grety: ogladalam kiedys program dokumenalny o brytyjczykach ktorych cechowala karłowatosc, i ta metoda o ktorej mowisz byla zastosowana u 13 letniej dziewczynki, ktora mierzyla 110 cm. Ta metoda byla bardzo bolesna i wyczerpujaca, ale w koncu po okolo 9 miesiacach urosla o 10 cm. Wiecej nie mozna bylo. Zapytano innych dotknietych karlowatoscia co o tym sadza, i zdecydowanie wypowiedzieli sie przeciw, nie byliby na tyle zdesperowani aby sie meczyc dla 10 cm. Takie wydluzanie nog jest stosowane tylko i wylacznie przy karłowatosci. Odpowiedz Link Zgłoś