Dodaj do ulubionych

Bransoletki w nowym GLAMOUR!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:29
Jestem ciekawa jakie są kolorki:) Kto już kupił???
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 18:36
      jest kilka kolorow.. chyba rozowa, zolta, niebieska.. ja mam zielona.. mam to
      za duzo powiedziane, bo rzucilam ja gdzies w kąt :)))
      • Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:50
        A jest czerwona???
        • Gość: kasia Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 19:29
          zostawilam Glamoura w pracy (tam bylo zdjecie tych bransoletek) i nie moge
          sprawdzic :( jutro sprawdze i Ci napisze, chyba, ze ktos bedzie szybszy :)
          • babunowa Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 25.08.05, 19:44
            a z czego są te bransy?;)bo pierwszy raz słysze i ciekawa strasznie jestem,a
            kioski już pozamykane.
    • Gość: czekolada Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: 83.16.133.* 25.08.05, 20:05
      dla mnie te bransoletki to profanacja tego w jakim celu je powstaly, otóz w
      Stanach i w Anglii (nie wiem czy gdzie indziej) kupujac taka bransoletke
      plastikową wnosisz datek np. na profilaktyke raka piersi albo badania nad HIV.
      A w Polsce wnosimy datek dla redakci glamour.
      • Gość: basiek13 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:50
        Myślę podobnie. Gwiazdy światowe szpanują kolorowymi branzoletkami ale coś
        dorzucą dla potrzebujących, a my poczytamy śmieciową gazetę i juz stajemy się
        trendy.
        • se.la.vie Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 25.08.05, 20:59
          Jak wygląda tak bransoletka?
        • Gość: rooo Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.chello.pl 25.08.05, 21:06

Nie da sie zbojkotowac gazety, bo zawsze ktos to kupi, ale zasypac ich mailami...

Redakcja "Glamour"
          tel.: 640 07 21/22
          e-mail: skrzynkanalisty@glamour.pl
    • greta.greta Wyrzuciłam ją... 25.08.05, 20:59
      razem z folią, w którą było opakowane Glamour. Denerwują mnie te wszystkie
      niepotrzebne "dodatki" do gazet.
      • se.la.vie Re: Wyrzuciłam ją... 25.08.05, 21:01
        A chodzi o te opaski...
        To się robi coraz bardziej beznadziejne.Jeden gość chciał pomóc innym,a teraz
        cały świat podrabia jego bransoletki myśląc ,że jest trędi i wcale nie pomaga
        chorym ludziom.
        • se.la.vie masówka! n/t 25.08.05, 21:02

• Gość: kasia Re: masówka! n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 21:24
            Zgadza sie. Profanacja. Dlatego moja lezy w kacie :)
            Glamour z bransoletka kosztuje 5,50 - tyle, co zawsze.
            Bransoletka jest chyba z silikonu, taka gumowata, a na niej napisy - na tej, co
            ja mialam, zielonej, byl napis "STRONG" i cos jeszcze, nie pamietam, cos w
            stylu "mind, body & soul" :)
    • Gość: LA Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.prenet.pl 25.08.05, 22:12
      jakie są kolory tych bransoletek??
      • Gość: babybaby Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.chello.pl 25.08.05, 23:59
        ja mam sliczna rozowa :)
        • Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:05
          Ja kupiłam oryginalną LIVESTRONG (żółtą, wyprodukowaną przez Nike) na allegro. Jest z silikonu. Dostałam ją na dzień jak wyszła ta niby afera z Armstrongiem, w co osobiście nie wierzę. Gość jest wielki i nic mu tego nie odbierze, a zwłaszcza zamrożony sprzed kilku lat mocz:D
          p.s. w następnym Twoim Stylu ma byc różowa:/
          • karioka1985 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 14:32
            a u kogo kupiłaś i za ile. ja sie przymierzam do zakupu tej i podwójnej czarno-
            białej (stand up speak up) nike. no, ale boję się, że trafię na podróbę...
            • Gość: aga Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:09
              W poprzednim "Twoim Stylu" jest artykuł im poświęcony i adresy stron
              internetowych na których można zakupić takową bransoletkę i tym samym wpłacić
              pieniądze na konto fundacji, która np. walczy z biedą na świecie itp. - to
              zależy od koloru bransoletki.
            • Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:30
              Musiałabym sie spytac szwagra, bo to on mi ją zamawiał:D Ja nie jestem zarejestrowana, a poza tym, też bałabym się, że mnie ktos zrobi w bambuko:D Pamiętam, że gość był z mojego województwa, a bransoletka przyszła z ....USA. Hm...
    • olaaa6 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 17:01
      a zna ktos stronki gdzie mozna kupic te bransoletki?bo ja znam jakas
      amerykanska ale chyba az z ameryki sprowadzac nie bede...za duzo zachodu:P
    • kragmel Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 17:28
      błękitną właśnie wypuściła PAH. można kupić w empiku, inmedio i cropp town.
      kosztuje 5zł, pieniądze idą na dostarczanie wody pitnej w regionach cierpiących
      długoletnie susze.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2886416.html
    • chicaelectronica nie noscie tego 26.08.05, 17:34
      nalezy bojkotowac podrabianie czegos co ktos stworzył zeby pomóc innym
      • Gość: paula TWÓJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:57
        ta z TS to chyba jest sensowna... czy mi się wydaje czy część pieniędzy bedzie
        przeznaczona na walkę z rakiem piersi??
        • Gość: mahdall Re: TWÓJ STYL IP: *.rene.com.pl 26.08.05, 22:26
          branzoletka z twojego stylu bedzie tegorocznym symbolem walki z rakiem piersi,
          ktorym jak dotad kazdego miesiaca pazdziernika byla rozowa wstazeczka. akcja
          godna pochwaly, aczkolwiek widac, ze tak jak wszysycy podlapali najnowsza
          mode.. czyzby rozowa wstazeczka byla mniej trendy??
          • Gość: Ania Re: IP: 157.25.152.* 27.08.05, 10:26
            "Branzoletka" i "trędi"? Znowu "gratulujem"!
            • Gość: mahdall Re: IP: *.rene.com.pl 27.08.05, 12:06
              ojc straszne, taki blad, gdzie ja sie do ludzi pcham co nie????
              • Gość: ola Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:34
                to, jak piszesz, świadczy o tobie.
                choć "trędi" też używam, świadomie, z ironicznym podtekstem.
                • Gość: Lenka Re: IP: *.chello.pl 27.08.05, 18:53
                  Rozumiem,że teraz pół mista będzie je nosić.
                  • Gość: czaja Re: opaski!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:21
                    Na allegro można kupić błękitne opaski "Pokolenie JP2", czyli "Pokolenie Jana
                    Pawła II"!! I to nie jest zadna profanacja itp. tylko solidaryzowanie się
                    młodzieży z pokolenia JP2
                    • Gość: mips Re: opaski!!!!!!!! IP: 212.33.86.* 28.08.05, 22:40
                      1. solidaryzowanie się młodzieży z czym?? Z bransoletką?
                      2. co to jest pokolenie jp2? Pokolenie osiemdziesięciolatków?
                      Rany, kilka szmatłaców wypuści marketingowe bzdury,
                      a ludzie w histerię wpadają.
                      • lisowa2 Re: opaski!!!!!!!! 29.08.05, 14:00
                        mala dygresja:
                        pffffffff ja nie mam zamiaru solidaryzowac sie z "czyms" co nosi nazwe "JPII."
                        Co to sa za skroty?! Dla mnie były (:/) Papież to Jan Paweł II, Karol Wojtyła a nie zaden JPII....dla mnie JPII to zwykla profanacja
                        a poza tym robienie masowek z opasek ,ktore swoja geneze mialy w szczytnym celu jest zalosne.
                        no ale wolny kraj, wiec robta co chceta
    • Gość: Moniś. Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:53
      Te bransolety są już przereklamowane. Tak jak plasterki antykoncepcyjne.
      Wszystkie gwiazdy noszą plasterki, zeby propagować drogą antykoncepcje( w
      czasie kiedy większosc stać na zwykłe wypróbowane prezerwatywki:)). A kolorowe
      bransolety nosza,żeby manifestować swoje wielkie wsparcie szczytnym celom. Oki,
      ale po co tym az tak sie chwalić??Teraz wszyscy będą chodzić po ulicach z
      bransoletami na nadgarstkach, jakby ich kto powyłapywał i pozaobrączkowywał jak
      gołebie jakie...:I Peace!
    • Gość: syl Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:53
      milka,myslisz,ze jak kupilas bransoletke na allegro to wspomagasz organizacje
      charytatywna???!!!! chyba tylko portfel sprzedajacego!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka