Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:29 Jestem ciekawa jakie są kolorki:) Kto już kupił??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 18:36 jest kilka kolorow.. chyba rozowa, zolta, niebieska.. ja mam zielona.. mam to za duzo powiedziane, bo rzucilam ja gdzies w kąt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:50 A jest czerwona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 19:29 zostawilam Glamoura w pracy (tam bylo zdjecie tych bransoletek) i nie moge sprawdzic :( jutro sprawdze i Ci napisze, chyba, ze ktos bedzie szybszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 25.08.05, 19:44 a z czego są te bransy?;)bo pierwszy raz słysze i ciekawa strasznie jestem,a kioski już pozamykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: 83.16.133.* 25.08.05, 20:05 dla mnie te bransoletki to profanacja tego w jakim celu je powstaly, otóz w Stanach i w Anglii (nie wiem czy gdzie indziej) kupujac taka bransoletke plastikową wnosisz datek np. na profilaktyke raka piersi albo badania nad HIV. A w Polsce wnosimy datek dla redakci glamour. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:50 Myślę podobnie. Gwiazdy światowe szpanują kolorowymi branzoletkami ale coś dorzucą dla potrzebujących, a my poczytamy śmieciową gazetę i juz stajemy się trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 25.08.05, 20:59 Jak wygląda tak bransoletka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.chello.pl 25.08.05, 21:06 Nie da sie zbojkotowac gazety, bo zawsze ktos to kupi, ale zasypac ich mailami... Redakcja "Glamour" tel.: 640 07 21/22 e-mail: skrzynkanalisty@glamour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Wyrzuciłam ją... 25.08.05, 20:59 razem z folią, w którą było opakowane Glamour. Denerwują mnie te wszystkie niepotrzebne "dodatki" do gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Wyrzuciłam ją... 25.08.05, 21:01 A chodzi o te opaski... To się robi coraz bardziej beznadziejne.Jeden gość chciał pomóc innym,a teraz cały świat podrabia jego bransoletki myśląc ,że jest trędi i wcale nie pomaga chorym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: masówka! n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 21:24 Zgadza sie. Profanacja. Dlatego moja lezy w kacie :) Glamour z bransoletka kosztuje 5,50 - tyle, co zawsze. Bransoletka jest chyba z silikonu, taka gumowata, a na niej napisy - na tej, co ja mialam, zielonej, byl napis "STRONG" i cos jeszcze, nie pamietam, cos w stylu "mind, body & soul" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.prenet.pl 25.08.05, 22:12 jakie są kolory tych bransoletek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babybaby Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.chello.pl 25.08.05, 23:59 ja mam sliczna rozowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:05 Ja kupiłam oryginalną LIVESTRONG (żółtą, wyprodukowaną przez Nike) na allegro. Jest z silikonu. Dostałam ją na dzień jak wyszła ta niby afera z Armstrongiem, w co osobiście nie wierzę. Gość jest wielki i nic mu tego nie odbierze, a zwłaszcza zamrożony sprzed kilku lat mocz:D p.s. w następnym Twoim Stylu ma byc różowa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 14:32 a u kogo kupiłaś i za ile. ja sie przymierzam do zakupu tej i podwójnej czarno- białej (stand up speak up) nike. no, ale boję się, że trafię na podróbę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:09 W poprzednim "Twoim Stylu" jest artykuł im poświęcony i adresy stron internetowych na których można zakupić takową bransoletkę i tym samym wpłacić pieniądze na konto fundacji, która np. walczy z biedą na świecie itp. - to zależy od koloru bransoletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:30 Musiałabym sie spytac szwagra, bo to on mi ją zamawiał:D Ja nie jestem zarejestrowana, a poza tym, też bałabym się, że mnie ktos zrobi w bambuko:D Pamiętam, że gość był z mojego województwa, a bransoletka przyszła z ....USA. Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa6 Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 17:01 a zna ktos stronki gdzie mozna kupic te bransoletki?bo ja znam jakas amerykanska ale chyba az z ameryki sprowadzac nie bede...za duzo zachodu:P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! 26.08.05, 17:28 błękitną właśnie wypuściła PAH. można kupić w empiku, inmedio i cropp town. kosztuje 5zł, pieniądze idą na dostarczanie wody pitnej w regionach cierpiących długoletnie susze. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2886416.html Odpowiedz Link Zgłoś
chicaelectronica nie noscie tego 26.08.05, 17:34 nalezy bojkotowac podrabianie czegos co ktos stworzył zeby pomóc innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula TWÓJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:57 ta z TS to chyba jest sensowna... czy mi się wydaje czy część pieniędzy bedzie przeznaczona na walkę z rakiem piersi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: TWÓJ STYL IP: *.rene.com.pl 26.08.05, 22:26 branzoletka z twojego stylu bedzie tegorocznym symbolem walki z rakiem piersi, ktorym jak dotad kazdego miesiaca pazdziernika byla rozowa wstazeczka. akcja godna pochwaly, aczkolwiek widac, ze tak jak wszysycy podlapali najnowsza mode.. czyzby rozowa wstazeczka byla mniej trendy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: IP: 157.25.152.* 27.08.05, 10:26 "Branzoletka" i "trędi"? Znowu "gratulujem"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: IP: *.rene.com.pl 27.08.05, 12:06 ojc straszne, taki blad, gdzie ja sie do ludzi pcham co nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:34 to, jak piszesz, świadczy o tobie. choć "trędi" też używam, świadomie, z ironicznym podtekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: IP: *.chello.pl 27.08.05, 18:53 Rozumiem,że teraz pół mista będzie je nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: opaski!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:21 Na allegro można kupić błękitne opaski "Pokolenie JP2", czyli "Pokolenie Jana Pawła II"!! I to nie jest zadna profanacja itp. tylko solidaryzowanie się młodzieży z pokolenia JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: opaski!!!!!!!! IP: 212.33.86.* 28.08.05, 22:40 1. solidaryzowanie się młodzieży z czym?? Z bransoletką? 2. co to jest pokolenie jp2? Pokolenie osiemdziesięciolatków? Rany, kilka szmatłaców wypuści marketingowe bzdury, a ludzie w histerię wpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: opaski!!!!!!!! 29.08.05, 14:00 mala dygresja: pffffffff ja nie mam zamiaru solidaryzowac sie z "czyms" co nosi nazwe "JPII." Co to sa za skroty?! Dla mnie były (:/) Papież to Jan Paweł II, Karol Wojtyła a nie zaden JPII....dla mnie JPII to zwykla profanacja a poza tym robienie masowek z opasek ,ktore swoja geneze mialy w szczytnym celu jest zalosne. no ale wolny kraj, wiec robta co chceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś. Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:53 Te bransolety są już przereklamowane. Tak jak plasterki antykoncepcyjne. Wszystkie gwiazdy noszą plasterki, zeby propagować drogą antykoncepcje( w czasie kiedy większosc stać na zwykłe wypróbowane prezerwatywki:)). A kolorowe bransolety nosza,żeby manifestować swoje wielkie wsparcie szczytnym celom. Oki, ale po co tym az tak sie chwalić??Teraz wszyscy będą chodzić po ulicach z bransoletami na nadgarstkach, jakby ich kto powyłapywał i pozaobrączkowywał jak gołebie jakie...:I Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syl Re: Bransoletki w nowym GLAMOUR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:53 milka,myslisz,ze jak kupilas bransoletke na allegro to wspomagasz organizacje charytatywna???!!!! chyba tylko portfel sprzedajacego!! Odpowiedz Link Zgłoś