13monique_n 11.11.06, 21:17 .. kochana, dzięki za miłą niespodziankę. Odpisałam - się kajam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniamir Re: Moniamir _ melduję się 11.11.06, 21:32 nic nie doszło ale cieszę się, że Cię "słyszę")) pozdrawiam cieplutko Monisiu Odpowiedz Link
13monique_n Re: Moniamir _ melduję się 11.11.06, 21:34 Serwer wyborczej grymasi - głupek jeden. POnaciskaj "odbierz", wysłałam nim napisałam tego posta. Słowo. Plus wyjasnienia. I smsa też - jak szalec, to szalec A moze zadzwon? Odpowiedz Link
moniamir Re: Moniamir _ melduję się 11.11.06, 21:48 Kochana zadzwoniłabym ale mam cztery młode panny które siedzą mi na głowie tzw. "babski" wieczór)) robię za wróżkę i nie wiem sama za co jeszcze)) a wiadomośc doszła przed chwilą cieszę się Moniu razem z TobąMma nadzieję że też kiedyś zobaczę kolory za oknem a nie tylko szarość Odpowiedz Link
13monique_n Re: Moniamir _ melduję się 11.11.06, 21:58 Kochana, widać nasze powołanie to być czarownicą/wróżką DDD. ucałuj panny Odpowiedz Link