Dodaj do ulubionych

Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śladów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:38
Witam!
Szukam czegoś, co jest skuteczne, ale nie będzie zostawiać śladów. I WAŻNE:
nie znoszę jak antyperspirant jest lepki po nałożeniu...

Zawsze używałam Lady Speed Stick pudrowy, w sztyfcie. Dobry efekt, ale te
ślady... Mam już dość! Może jakaś kulka? Czego Wy używacie, drogie
Forumowiczki?

Dzięki za wszelkie rady! :)
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • barbi20 Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 25.08.05, 23:42
      ja uzywam tylko i wylacznie rexony i uwazam ze jest dobra...tylko ze
      bezposrednio po nalozeniu trzeba odczekac az troche wchlonie i wtedy nie
      pozostawia sladow
      Pozdrawiam
    • Gość: plasynka Najczęściej polecacie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:11
      Adidas, Rexona, Herbina, Oceanic i Daniella.

Które z tych kulek nie są lepkie??

P.S. Nie chcę stosować Vichy, Etiaxyl, ani Antidral, bo nie mam takich
      większych problemów.

• barbi20 Re: Najczęściej polecacie: 26.08.05, 01:01
        ja stosuje od wielu lat rexone ale w sztyfcie jezeli chodzi o kulki to niestety
        ci nie pomoge ......:( ja jestem wierna swojej rexonie....i nie zloszcze sie na
        nia bo nie robi plam tylko jezeli sie odczeka az przeschnie bo w przeciwnym
        wypadku moze zrobic plamy
        POZDRAWIAM
      • Gość: Kora Re: Najczęściej polecacie: IP: 212.122.214.* 28.08.05, 18:14
        Lepka nie jest kulka z Yves Rocher, dobry jest sztyft z Johnson&Johnson, a
        osobiście lubię i używam antyperspirant w kremie z Yves Rocher - lawendowy,
        ok.18zl. Nie klei się, nie zostawia śladów. Pozdrawiam
      • Gość: emi Re: Najczęściej polecacie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:21
        skoro vicy odpada polecam faktycznie nivea w kulce:)
    • Gość: GOJA Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 08:19
      od 2 lat stosuję VICHY.Spróbobałam jestem b.zadowolona i moja nastolatka
      też.JEST WYDAJNY(stos.w kulce)
    • Gość: SilverDust Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:29
      zdecydowanie bialych sladow nie zostawiaja dwa dezodoranty w kulce (nie sa tez
      lepkie:)
      fenjal (ku mujej radosci znow pojawil sie w polsce)
      gosh

sprawdzone i przetestowane:)
      • Gość: panidomu Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:37
        Zdecydowanie po wielu próbach vichy w kulce.w aptecusie jest po 23 zł plus koszt
        przesyłki, a w aptece około 30 zł (ja płaciłam 28 zł).Nie mam żadnych smug, a
        najczęściej noszę ciemne rzeczy.
      • Gość: aga Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.acnet.com.pl 26.08.05, 08:37
        A w jakich sklepach pojawil antyperspirant fenjal?? Szukam go od chyba roku i
        jakos nigdzie nie moge znalezc ;-(
        • Gość: Krysia tu znajdziesz fenjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:57
          www.esentia.pl/servlet/SNFSearch?session=8d86ee5a73d91736&p_brand_id=113
        • Gość: karolina Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.tkdami.pl 15.09.05, 19:10
          Dziewczyny! w Oswięcimiu kupuję Fanjal za 18 zł, jeśli któraś jest chetna to
          mogę kupić i wystawić na Allegro, piszcie lola13@tenbit.pl
    • Gość: joana Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:40
      Zdecydowanie polecam NIVEA Piure Zone
    • Gość: kasia Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.76.classcom.pl 26.08.05, 08:54
      zdecydowanie Rexona Crystal w kulce,tylko trzeba odczekac minutke az wyschnie
    • Gość: titi Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:22
      Dla mnie rewelacyjny i bez pozostawiania najmniejszych białych śladów są
      antyrespiranty w kremie Yves Rocher i do tego piękne zapachy:bez, biała lilia,
      róża, mimoza i chyba jaśmin. Nie zostawia śladów bo całkowicie wchłania się w
      skórę, jak krem do twarzy. Jest bardzo wydajny!!!! A ja się spocisz, to
      intensywniej wydziela się piękny zapach....Niezastąpiony!!!
      • Gość: titi Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:28
        antyperspirant :-))) hihi
      • inecita Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 26.08.05, 11:42
        ja tez lubie YR za sliczny zapach i miła konsystencję ale u mnie zostawia
        najgorsze slady ze wszystkich
        bardzo lubię Oriflame Soft&Silky ma super działanie zabijające zapach potu,
        sladów raczej nie zostawia
        • bzzzk Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 26.08.05, 11:57
          ja mam YR, ale w kulce, bambusowy (jest jeszcze z tej serii zielona herbata i
          jakieś 2 inne zapachy), jestem zadowolona, bo zapach jest śliczny, długo się
          utrzymuje, a jak odczeka się po aplikacji aż się wchłonie i nie przesadzi się z
          ilością, to nie zostawia śladów (mam same ciemne ubrania). miałam kiedyś Rexonę
          w kulce, tę niebrudzącą, Crystal, czy jakoś tak, rzeczywiście śladów nie było,
          ale za to odstraszał mnie bardzo mocny zapach alkoholu. czy ta nowa Nivea
          działająca na podobnej zasadzie też tak pachnie?
          pzdr.
          • bzzzk gdzie Fenjal? 26.08.05, 12:00
            a, i przyłączam się do pytania gdzie można znaleźć Fenjal. kiedyś ja i mama
            bardzo je lubiłyśmy, ale zniknęły:( ja nigdzie ich nie widziałam, więc chętnie
            dowierdziałabym się w jakim sklepie ktoś je spotkał:)
            pzdr.
            • Gość: SilverDust Re: gdzie Fenjal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:27
              Fenjal zniknal jaki rok temu. aktualnie pokazal sie znowu. nie wiem na jaka
              skale ale ja przez przypadek znalazlam go w malej drogerii przy sklepie
              spozywczym (warszawa). pani zza lady twierdzi ze wszedl z powrotem na polski
              rynek i bedzie:)
            • Gość: A Re: gdzie Fenjal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:02
              Widziałam w Albercie w Galerii Ursynów.
            • Gość: lola13@tenbit.pl Re: gdzie Fenjal? IP: *.tkdami.pl 15.09.05, 19:13
              Kupuję Fenjal w Oświęcimiu za 18 zł. Moge kupic więcej i wystawić na Allegro,
              jeśli ktos jest zainteresowany
        • Gość: titi Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:37
          YR- zależy ile się zaaplikuje- ja używam niewielką ilość, tak aby całość się
          dobrze wchłonęła. Jest dość gęsty, więc może kiedy się go użyje za dużo, to
          wtedy nadmiar się nie wchłania i zostawia ślady, nie wiem.
          Pozdrawiam:-))
    • Gość: luca31 Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:04
      Zdecydowanie Rexona Crystal w kulce, a jeszcze lepszy KEOPS firmy ROC w kulce
      (dezodorant nie antyperspirant)do kupienia w atpece za około 30,- zł. Wystarcza
      na około 3 - 4 miesiące(a więc bardzo wydajny), 0 śladów na ubraniach,brak
      zapachu i super neutralizuje pot - jestes sucha przez cały dzień! POLECAM!
      • Gość: m Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: 62.3.165.* 26.08.05, 12:13
        bezbarwny Fa i nowy z Avonu
    • Gość: sweetdream5 Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.mzk.stalowa-wola.pl 26.08.05, 12:16
      NIVEA biały, żaden inny, rewelacyjny efekt i delikatniutki zapach
    • Gość: plasynka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:10
      dzięki za wszystkie rady!
      widzę, ze wygrywa Rexona Crystal!

A co z Herbiną lub Adidasem? W wyszukiwarce są często polecane.
      Lepkie, czy co, ze już nie polecacie?

Za Nivea dziękuję, to nie mój zapach (mam na niego uczylenie)
    • pocahontas24 Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 26.08.05, 15:54
      Ja używam Antidrala ( ok 13 zł w aptece , "Antidral jest środkiem leczniczym i
      profilaktycznym przeciw nadmiernemu poceniu się, działającym przez obniżenie
      aktywności gruczołów potowych.") i raz na zawsze pozeganlam się z białymi
      plamami na ciemnych i jasnych ubraniach oraz mokrymi pachami. Jest sucho i
      konfortowo!
    • Gość: esterai Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.chello.pl 26.08.05, 16:20
      Ja mam dwa ulubione:
      1) Vichy w kulce
      2) Dermedic w kulce

Oba wydajne, skuteczne i nieplamiące.
    • Gość: plasynka kupiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:53
      dziś byłam w sklepie i kupiłam Reksona Cristal w kulce za 8,90zł...

Zobaczymy co mi tu wymodziłyście! ha, ha
    • Gość: km najlepszy jest z AA!nie zostawia sladow! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 21:21
    • Gość: chinka_czikulinka REWELACJA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:30
      polecam etiaxil (do kupienia w aptece). Jest bardzo drogi jak na antyperspirant
      (ok 40 zł) ale to wręcz rewolucyjny kosmetyk. Ja stosuję go dwa razy w tygodniu
      i to całkowicie wystarcza by wyeliminować problem pocenia się.
      Tu znajdziecie recenzje tego kosmetyku:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=54d98015bd5b34c4f59320add0616066&cmd=details&itemid=1446
    • bonawentura99 Tylko SUPER DEO firmy Reutter 28.08.05, 18:08
      Do kupienia w aptece, cena 12,50 zł. Opakowanie wystarcza na 1 rok, działa
      przez cały dzień. Jest to sztyft z naturalnego minerału.
      Sama stosuje od dwóch lat i wciąż jestem bardzo zadowolona.
    • philozophy Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 28.08.05, 20:16
      adidas w kulce zolty - nie jest lepki, nie zostawia sladow, a takze adidas
      fioletowy w sprayu :) pozdrawiam
    • jag_24 Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 28.08.05, 20:37
      Roll-on Oceanic Aqua Fresh
      Nie jest lepki zapewnia uczucie świeżości, a przy tym nie zostawia białych
      placków jak w przypadku Secretu czy Lady Speed Stick.
    • kasiastel Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 29.08.05, 06:45
      dobre są antypoerspiranty w kulce lady speed stick-zapobiegaja poceniu i nie
      pozostawiają śladów
    • Gość: Marta Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: 217.153.210.* 29.08.05, 13:17
      Genialny jest antyperspirant w kremie z serii Dermedic... mozna go kupic w
      aptece, ale mozna go rownac z jakimkolwiek innym.
    • Gość: Ania Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:51
      Ja po wielu próbach stawiam na:
      1.Vichy 24h
      2.Keops firmy Roc
      to moi faworyci, mam do nich całkowite zaufanie,zero potu i białych plam.
      • plasynka Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 29.08.05, 14:11
        hmmm... nad Vichy to się zastanowię (jeśli Rexona się nie sprawdzi)

Ale moja teściowa jest farmaceutką i odradzała mi stosowanie specjalistycznych
        antyperspirantów jeśli nie mam poważnych problemów. Czy Vichy to taki
        specjalistyczny specyfik, czy to normalny dermokosmetyk?
        • Gość: K Re: Mój Vichy niestety plami:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:01
        • philozophy Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla 30.08.05, 13:17
          nie antyperspirant vichy nie jest specjalistycznym specyfikiem - po protu
          mozna go nabyc tylko w aptece.Rowniez go przez pewien czas uzywalam i moge
          powiedziec, ze jest genialny - nie jest lepki, nie zostawia plam, swietnie
          chroni i jest bardzo wydajny. pozdrawiam :)
    • Gość: cassis Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.gov.pl 29.08.05, 16:00
      Vichy w kulce!
    • Gość: Gala Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.pixs.philips.com 30.08.05, 09:59
      Nowa Nivea w kulce - zupełnie przezroczyst i faktycznie nie pozostawia śladów!
      Często noszę ciemne rzeczy - więc białe ślady były koszmarne!!!! Aha i nie
      niszczy bluzek pod pachami, nie odbarwia materiału.
    • Gość: emi Re: Polećcie dobry ANTYPERSPIRANT bez białych śla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:19
      zawsze mialam problem nie tyle z bialymi plamami co z nieskutecznoscia danego
      super-dezodorantu:)od kilku miesiecy uzywam Vichy w kulce(antyperspirant)jestem
      zachwycona:)pod koniec najbardziej upalnego dnia zapach byl mily i delikatny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka