Dodaj do ulubionych

Sephora - prezent

05.09.05, 18:37
Na stronie Sephory jest napisane, ze do któregoś września przy zakupie dostajemy prezent wartości 50% zakupów. Czy ktoś wie z jakiego asortymentu można wybrać ten prezent i czy jak kupię coś za małą kwotę - powiedzmy 20 zł, to też się dla mnie znajdzie jakiś prezent?
Obserwuj wątek
    • Gość: <^> Re: Sephora - prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:22
      Jest to oferta dla czlonkow Klubu Sephora.Jezeli Twoj zakup bedzie wartosci 20
      zl to prezent bedzie wartosc polowy tego czyli 10 zl.Nie wie co mozesz sobie za
      10 zl wybrac...kulki do kapieli?
    • greta.greta Re: Sephora - prezent 05.09.05, 20:11
      Prezentami sa wybrane artykuły, zazwyczaj ich ceny zaczynają sie od 100zł (choc
      widziałam jedną maskę za 75). Ja wybrałam sobie krem Biothermu (akurat był ten,
      który stosuje więc nie miałam problemu z decyzją), była kolorówka Rubinstein
      (tylko błyszczyki i cienie), do tego pielęgnacja Biothermu i Clarinsa (ale nie
      cała) oraz zestawy zapachowe (damskie i mędskie), choc pojedyncze artykuły z
      linii zapachowych też się zdarzały. Akcja trwa do 14 wrzesnie więc warto sie
      pośpieszyć. Mi akurat to podpasowało bo był krem, który stosuję, ale szczerze
      mówiąc to mogło być więcej produktów "prezentowych". Myślałam, że będą inne
      kosmetyki. I tak się cieszę :)

P.S. Ja kupowałam w gdańsku, ale nie wiem czy takie same prezenty będa w innych
      perfumeriach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka