Gość: gosia1 IP: *.crowley.pl 07.09.05, 14:45 Nie wiem czy to potówki bo swędzace.Ale są paskudne i mimo spirytusu i masci cynkowej nadal są.Czy ktos zwalczył ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:35 Zacznij od słownika ortograficznego: dekolt, nie dekold. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:40 to było chamskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Re: dekold w krostach IP: *.ld.euro-net.pl 08.09.05, 00:08 No, rzeczywiście chamskie. Taki błąd - bo oto przecież chodziło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia1 Re: dekold w krostach IP: *.crowley.pl 08.09.05, 08:41 nie mam zamiaru się tłumaczyć z tego błędu.Alae gdybym chciała zapytać o pisownię to bym zapytała wprost a więc dziekuję za odpowiedź choć nie na temat. A tak na marginesie jeśli szukasz zaczepki lub miesiączkujesz to poprostu poproś niech ktoś cię stuknie.I słowo stuknie interpretuj jak się tobie podoba. Też do chama lubię być chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Re: dekold w krostach IP: *.ld.euro-net.pl 08.09.05, 09:19 Wiesz, jednak krosty nie są Twoim najpoważniejszym problemem. Zawsze możesz nałożyć golf. Radziłabym taki ze związanymi z tyłu rękawami, żebyś nie wypisywała bzdur na klawiaturze. Przywykłam dyskutować z ludźmi zbliżonymi mi poziomem. Zatem - BEZ ODBIORU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia1 Re: dekold w krostach IP: *.crowley.pl 08.09.05, 09:47 w zasadzie to było do Ani tylko źle mi się wkleiło. Ale widzę że i ty nie jesteś tu po to żeby komuś pomóc lecz po to by kogoś obrażać. Jeśli chodzi o poziom to tak masz rację zacznij dyskutować z niższego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kh Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:58 idz do dermatolago lub ksmetyczki ona dobzre oceni czy to potowki ..choc z tego co piszesz wynika ze to jednak potowki moja znajoma stosuje na potowki talk lub zasypke ale nie wiem czy to cos pomaga Odpowiedz Link Zgłoś