Dodaj do ulubionych

dekold w krostach

IP: *.crowley.pl 07.09.05, 14:45
Nie wiem czy to potówki bo swędzace.Ale są paskudne i mimo spirytusu i masci
cynkowej nadal są.Czy ktos zwalczył ten problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:35
      Zacznij od słownika ortograficznego: dekolt, nie dekold.
      • Gość: szwaczka Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:40
        to było chamskie !
        • Gość: korekta Re: dekold w krostach IP: *.ld.euro-net.pl 08.09.05, 00:08
          No, rzeczywiście chamskie.
          Taki błąd - bo oto przecież chodziło, prawda?
      • Gość: gosia1 Re: dekold w krostach IP: *.crowley.pl 08.09.05, 08:41
        nie mam zamiaru się tłumaczyć z tego błędu.Alae gdybym chciała zapytać o
        pisownię to bym zapytała wprost a więc dziekuję za odpowiedź choć nie na temat.
        A tak na marginesie jeśli szukasz zaczepki lub miesiączkujesz to poprostu
        poproś niech ktoś cię stuknie.I słowo stuknie interpretuj jak się tobie podoba.
        Też do chama lubię być chamska.
        • Gość: korekta Re: dekold w krostach IP: *.ld.euro-net.pl 08.09.05, 09:19
          Wiesz, jednak krosty nie są Twoim najpoważniejszym problemem. Zawsze możesz
          nałożyć golf. Radziłabym taki ze związanymi z tyłu rękawami, żebyś nie
          wypisywała bzdur na klawiaturze.

Przywykłam dyskutować z ludźmi zbliżonymi mi poziomem.
          Zatem - BEZ ODBIORU.
          • Gość: gosia1 Re: dekold w krostach IP: *.crowley.pl 08.09.05, 09:47
            w zasadzie to było do Ani tylko źle mi się wkleiło.
            Ale widzę że i ty nie jesteś tu po to żeby komuś pomóc lecz po to by kogoś
            obrażać.
            Jeśli chodzi o poziom to tak masz rację zacznij dyskutować z niższego stopnia.
    • Gość: kh Re: dekold w krostach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:58
      idz do dermatolago lub ksmetyczki ona dobzre oceni czy to potowki ..choc z tego
      co piszesz wynika ze to jednak potowki moja znajoma stosuje na potowki talk lub
      zasypke ale nie wiem czy to cos pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka