Dodaj do ulubionych

Same robicie manicure?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:08
bo ja juz nie daje sobie rady z moimi pazurkami:( nigdy specjalnie nimi sie
nie przejmowalam, a ze mam zapedy do obgryzania itp, to wygladaja niezbyt:((
najgorsze sa te wysuszone,twarde(!) skorki wokol paznokcia..sama sprobowac
zrobic manicure czy oddac sie w rece preofesjonalistow? i ile zazwyczaj to
kosztuje??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ofelia1982 halooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:10
      haalllloooo
      • lilka.k Re: halooo 14.09.05, 11:23
        Idź do kosmetyczki, ja też sama nie umiem. MOja kosmetyczka bierze za manicure
        20 zl z pomalowaniem jednokolorowym.
    • Gość: laluczek Re: Same robicie manicure? IP: *.takas.lt 14.09.05, 11:48
      pewnie idz do kosmetyczki. ja chodze 1 raz w miesiac. kosztuje calkiem niedrogo
      okolo 20 Litow (mieszkam w Wilnie)
    • Gość: Olka Re: Same robicie manicure? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.09.05, 18:49
      Wiesz Ofelio ja tez dawniej mialam taki problem i kilka razy bylam u
      kosmetyczki, bardzo mi sie podobalo jak to zrobila (cena manicure biologiczny
      15zl).Ale potem sprobowalam sobie sama w domu, krok po kroku czyli moczenie
      pazurkow, nalozenie preparatu na skorki itd i powiem ci ze efekt mnie zaskoczyl-
      moj manicure fajnie wyszedl.Od tej pory robie sobie sama a czasem tez zdarzy
      mi sie zrobic siostrze, mamie lub chłopakowi i sa zadowoleni...polecam dry and
      shine inglota- to taki preparat juz na lakier....aha i fajne sa lakierki Sephory
    • Gość: alex Re: Same robicie manicure? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:39
      Ja raz w miesiącu uzupełniam tipsy, raz w tygodniu chodze na zrobienie porządku
      ze skórkami i pomalowanie.
    • Gość: Sel Re: Same robicie manicure? IP: *.chello.pl 14.09.05, 23:17
      Ofelia na manicure możesz spokojnie wybrać się do kosmetyczki =) Kosztuje to
      tak jak ci wcześniej napisały dziewczyny-->około 20zł...plus minus kilka
      złociszy (to zależy juz od salonu). Kosmetyczka opiłuje ci paznokcie, wymoczy
      dłonie, może położyć preparat do usuwania skórek i jezeli bedziesz sobie tego
      życzyła wytnie ci je cążkami. Później odtłuści pazurki, pomaluje je i na koniec
      może jeszcze zaproponować oliwkę do skórek albo utwardzacz do lakieru. W
      trakcie zabiegu mozna zrobic nawet masaż dłoni ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka