Dodaj do ulubionych

Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie tak

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:06
Wiem.że to troche nie na temat,ale może trochę poplotkujemy.Oglądacie? No to
jest jakaś pomyłka chyba. Ta dziewczyna jest aktorsko do bani. Nawe
Bujakiewicz jest lepsza nie wspominajac o Cieleckiej która bije ją na łeb.A
kto zrobił Brodzikowej taka krzywdę na głowie?
Obserwuj wątek
    • kopciuszek82 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 12:10
      popieram, o ile "Kasię i Tomka" oglądałam z przyjemnością(no pózniej już z
      coraz mniejszą) to tego serialu nie trawię
      • Gość: Nero_19 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:12
        ja uwazam ze ladniej jej w tej fryzurze niz w tamtej z Kasi i Tomka o0
        • miracle1981 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 15.09.05, 09:01
          Noooo powiedzmy, że fryjzjer się nie popisał z tą fryzurą Panny Brodzik, ale w
          sumie serialik zapowiada się chyba nie źle???? Poza tym, co do Jej aktorstwa to
          nie będe się wypowiadać, bo nie wszystko nam się udaje cały czas i potyczki
          losu się zdażają;-)
    • klerken Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 12:12
      masz rację - jej głowa odwraca uwagę od reszty aktorów :-)
      Masakra po prostu.
      • Gość: kassia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:24
        dialogi są spoko (szczegolnie pomiedzy magda a bartkiem), z grzywa moglaby cos
        zrobic bo jest tragiczna, ale poza tym serial mi sie podoba ;)
        • Gość: kasia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 12:31
          Serial beznadziejny, dialogi sztuczne, aktorzy sztywni. Wlosy Brodzik
          koszmarne. Jedynie balkon fajny :)))
          • Gość: JotKa Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:23
            Zgadzam się.
      • Gość: Kaśka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:18
        Według mnie Joanna Brodzik jest dobrą aktorką, a serial interesujący. A
        wszyscy, którzy źle mówią o Joannie są poprostu zazdrośni, bo jest czego.
        Pozdrawiam...
    • kasia_t2 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 12:32
      Serial fajny, tylko Brodzik drewniana. A fryzura pożal się Boże.
      • Gość: gaja a mi sie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:41
        podoba mi sie serial, moze troche dlatego, ze obawiam sie, ze skoncze jak ona -
        poogladam sobie, to moze mi troche oleju do glowy wejdzie. Dialogi nie sa
        sztuczne - skomplikowane czasami slownictwo brodzikowej i jej zjadliwe uwagi to
        jakby kwintesencja tego, jak sie sama wyrazam.

A fryzura jak fryzura, ani zla, ani dobra. Normalna. Na pewno "krzywda na
        glowie" bym tego nie nazwala.
    • satia2004 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 12:44
      Serial do bani. Próbują przedstawić "świat młodych i wykształconych ludzi" tyle
      że jakoś im nie wychodzi.

Drętwe dialogi, przesłodzona sceneria. A najbardziej denerwuje mnie
      "urealnianie" na siłe. Magda M. młoda prawniczka, ciuchy nosi na oko super
      drogie a żeby "urealnić" to że ma mało pieniędzy jeżdzi zdezelowanym autem.

Ehhh ... ni i ten suuuuper wspaniały facet.... szkoda gadać...
    • tuskazet Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 12:51
      Skoro tak się wam nie podoba to po co oglądacie? Ja oglądam chętnie. Rola może
      nie jest na miarę Oscara, ale na tle innych polskich seriali wypada całkiem
      nieźle. A Joannę Brodzik bardzo lubię ;-) Co do fryzury to jestem ciekawa czy
      gdybyście pokazały swoje podobałyby się wszystkim. A złe ścięcie zdarzyło się
      chyba każdej z nas ;-)
      • Gość: Asienka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:54
        co prawda do Ally McBeal tego porównać nie można, ale generalnie nie jest
        najgorzej, ja chętnie oglądam, przynajmniej można się trochę pośmiać, a co do
        fryzury bohaterki to też nie rozumiem czego się czepiacie, ciekawa jestem jak
        same wyglądacie... pozdrawiam:-)
        • Gość: monias1 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: 217.97.133.* 14.09.05, 13:57
          A mi sie ten serial spodobal!!! Szczegolnie aktor grajacy glowna role.
          • Gość: Bella Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 14.09.05, 13:59
            Mi tez aktor grajacy glowna role.Niezly towar.
      • Gość: jueeee Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: 83.168.96.* 22.09.05, 11:49
        ok, tylko jakos większe napięcie czuję pomiędzy Byjakiewicz i tym amantem chyba
        Piotrem, niz mniedzy nim a Brodzik....dlaczego?
        • Gość: waztre Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:02
          Boże teksty typu: "krytykujecie bo jesteście zadrosne" rozwalają mnie!
          Co za debilka myśli takiemi kategoriami. Oczywiście żeby pokazać że jesteśmy
          same coś warte nie wolno nam niczego i nikogo skrytykować, nawet beznadziejnej
          aktorki, co cały czas sztucznie gada a figurę ma jak kaczka. Gorsza od iej jest
          chyba tylko Dancewicz (dobrze ze tu nie gra)/ chyba tak do końca nie jestem
          zazdrosna bo Bujakiewicz jest świetna=- i to przyznaje!
    • Gość: nosek Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.acn.waw.pl 14.09.05, 14:10
      Nie uwazam że Brodzik jest do bani, przeciwnie, Cielecka też jest swietna
      aktorką, ale nie ma tyle wdzięku. Zupełnie nie rozumiem też jak możesz nazwać
      jej fryzurę krzywda na głowie. Co konkretnie jest w niej nie tak? Klasyczna,
      prosta, twarzowa fryzura, pasuje dla prawniczki.
      • Gość: Alex Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:37
        Zgadzam sie całkowicie. Brodzik gra prawniczke i nie powinna mieć szlonej i
        wymyślnej fryzury.
    • ptasia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 14:39
      serial mnie b. relaksuje i więcej od niego nie wymagam. fryzura Brodzik mi się
      podoba, może kolor jedynie niekoniecznie, a jeśli chodzi o Cielecką: pod
      względem estetycznym zdecydowanie Brodzik mi się bardziej podoba. balkon
      przyznaję, także bdb, ale główny "men" nie w moim typie ;)
    • dorotazu Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 16:04
      ja sama nie wiem co myslec o tym serialu.. moze 2 odcinki to jeszcze za
      wczesnie na ferowanie wyroków, ale na razie jest jakos tak sztuczno... Choć
      przyznać nalezy że na tle tych wszystkich klanów, zlotopolskich, m jak
      milosci....... itepe itede to jest to cos zdecydowanie wybijajacego się. Sam
      pomysl byl genialny a z wykonaniem to moze poczakam z ocena jeszcze kilka
      odcinkow
    • Gość: Justyna Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:33
      co Wy chcecie od Jej fryzury???? Mi się podoba. Klasyczna, prosta. Ekstra! Może
      powinna miec wystrzępione kosmyki potraktowane prostownicą??? :)))) To dopiero
      byłby koszmar! A tak, ładnie i elegancko. Idealnie!
      • Gość: Iwka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 18:42
        Pewnie Jaga Hupałło ja cięła:-)
        • frrancuzeczka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 20:26
          mi bardzo sie ten serial podoba.
          plus za Brodzik, ktora bardzo lubie.
          plus za muzyke.
          plus za cos innego w nawalnicy Klanow itp.
          jest delikatny, spokojny i taki jakis.. ladny :)
        • Gość: as Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.bie.lama.net.pl 15.09.05, 09:26
          dlaczego nie podobaja sie wam jej piersi?szkoda ze ma silikony ale i tak ma
          fajne !ale od razu mowią wszyscy że ma a duże!
          • Gość: ww Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:40
            Fuuj Brodzikowa ma piersi takie rozlazłe..To silikony? Są ochydne z takim dużym
            przedziałem pomiędzy i takie zwodczałe jak u starej baby.
    • marta76 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 20:30

Bardzo nastawiałam sie na ogladanie tego serialu i troszke jestem
      rozczarowana,ale dam jeszcze im szanse.Brodzik mi sie podoba,choć w porownaniu
      z Cielecka widze roznice.Cielecka z urody jest dla mnie taka "rasowa".Brodzik
      tez mi sie bardzo podoba i uchron Boze zebym krytykowala jej wyglad.Małaszyński
      to jest to.Ten Jego zawadiacki uśmiech,mrauuuuuu rozplywam sie,a maz ma ze mnie
      niezly ubaw.
      • Gość: liza Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.e-wroc.com 14.09.05, 20:58
        masz racje Małaszyński jest super i nie chodzi tylko o wygląd(boski jest i tyle)
        ale jest on równiez niezlym aktorem , mam nadzieje,ze ta rola pomoze mu zdobyc
        jakies ciekawe role filmowe, wogole zdolny z niego facet,jak ktos lubi rocka to
        polecem jego zespol cochise.
    • kinga38 Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 14.09.05, 22:34
      serial fajny,aktorzy tez no i muzyka spoko.
      • Gość: maxi Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:46
        Brodzik niegdy nie lubiłam a po obejrzeniu tego serialu przekonałam się
        dlaczego. Jest taka sztucznie ugrzeczniona a mówi tak jakby czytała z kartki.
        Tragedia! Poza tym nie powinni ubierać jej w tak wydekoldowane bluzki bo jedyna
        rzecz jaką należy zrobić z jej piersiami to CHOWAĆ!!!! Serial byłby fajny,
        gdyby w roli głównej obsadzili dobrą aktorkę. Bujakiewicz jest rewelacyjna.
        • Gość: ww Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:49
          O boszeee a ten super podstarzały amant na motorze to po prostu koszmar!!
          Wyschnięty anorektyk. Dajcie spokój....
          Cieleska - extra klasa, Bujakiewicz to samo. Brodzik....szkoda gadać!
          • Gość: Gość Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.cable.tmark.pl 15.09.05, 10:12
            A czy zauwalyscie ze Magda M (Brodzikowa) ciagle chodzi w bialo-czarnych
            ubraniach?
          • Gość: nosek Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 10:18
            Podstarzały? Ile ty masz lat dziecko?
            • Gość: ww Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:28
              Mam prawie trzy dychy, więc epitet "dziecko" pohlebia mi mimo to stwierdzam, że
              mój facet (po 30) wygląda duzo młodziej, bardziej świeżo i dostojnie niż ten
              zeschlak, pokryty siecią obleśnych zmarszczek mimicznych...za dużo sie widac
              uśmiecha. Facet z filmu jest koszmarny - nadaje sie owszem do ról brudnego
              komandosa i zniszczonego życiem przestępcy a nie amanta-prawnika. Dla mnie to
              obleśniak z mała mordką jak jamnik..
              • Gość: nosek Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 10:41
                To fajnie ze najbardziej podoba ci się własny facet, ale nie każda z nas lubi
                mężczyzn-chłopców. Nie wiem czy widziałaś ale wspomniany aktor bardzo
                przekonująco wypadł także jakiś czas temu w roli młodego księdza.
                • Gość: ww Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:56
                  Podobno o gustach sie nie dyskutuje (choć chyba po to jest to forum aby własnie
                  dyskutować i to nieraz ostro ;))
                  Ja nie jestem przesadnie, egoistycznie wpatrzona w swojego męża, choć mimo 6
                  lat razem wciąż jest dla mnie atrakcyjną osobą. Chodzi mi o to, że w roli
                  filmowego amanta widziałabym kogoś bardziej estetycznego. Nic na to nie
                  poradzę, ale pierwsze zmarszczki na tak wychudzonej twarzy działają wg mnie
                  dyskwalifikująco. Nie mówie o tym, ze tą rolę powinien grać nastolatek, ale np
                  nasz Żebrowski, czy patrząc na zachodnie kino Bradd Pitt - chociaż jeden i
                  drugi jest chyba starszy wyglądałby bardziej "ekskluzywnie". Nawet w roli-
                  "jestem zmęczony porażką życiową typu rozwód" byłby bardziej męski. Ten gość
                  po prostu mi nie leży, ale z drugiej strony jakby z Brodzikową grał piękny
                  Zakościelny to pewnie byłabym zła że taki ładny chłopak będzie całował taką
                  gęś...wiec dobrze brzydki z brzydką
                  • Gość: Mariolak Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:31
                    Zgadzam sie gosć jest denny!!!
                • Gość: aaa Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:52
                  Tak to prawda. Pierwszy raz zobaczylam go na szklanym ekranie wlasnie w Bialej
                  sukience (Przypowieść na Boże Ciało). Rewelacyjnie zagral ksiedza.
    • Gość: abc Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 15.09.05, 11:39
      A wy dziewczyny znowu zaczynacie, na forum non stop się czyta ,że albo ta
      wygląda okropnie, albo nieniawidzi się tamtego...Czy wy wogóle nie potraficie
      nikogo pochwalić. Jeżeli się wam nie podoba, to czemu wogóle na to patrzycie, w
      końcu już były dwa odcinki... Może niech któraś zacznie w końcu jakis miły
      wątek. Założę się też, że te, które tyle narzekają na aktorki, piosenkarki to w
      życiu też wszystko dla nich jest be. Laseczki więcej optymizmu!!!! Koniec
      narzekania!!!!
      • Gość: maxi Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:47
        Ale by to forum wyglądało jakbyśmy tylko wszystko chwaliły, słodziły i
        zachwycały się. To forum to wulkan emocji negatywnych i pozytywnych, to pole
        walki i horyzont szubiennic! i niech tak zostanie bo dla wielu z nas to jedyne
        miejsce na wyładowanie się. W domu musimy być córkami, stduntkami, żonami i
        matkami....
    • Gość: pannanikt Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.imige.pl 15.09.05, 11:47

Gra aktorow raczej z nizszej polki. Pani Brodzik zdecydowanie zbyt sztywna i
      momentami widac ze nie starcza jej weny.W serialu za malo akcji i humoru a
      bezsensowne dialogi tego nie rekompensuja. Jest to kolejny dowod na to ze
      oprocz angazowania aktorow z pierwszej dziesiatki najbardziej popularnych
      potrzeba czegos wiecej aby serial zyskal popularnosc.
      • Gość: Joasia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:39
        a mi się serial bardzo podoba :P dla mnie na tle wszystkich dennych polskich
        seriali, naprawde się wybija :))) muzyka fajna, Brodzik fajna, jej fryzura i
        piersi również ( albo narzekacie na plastikowy biust Dody albo na naturalny
        biust Brodzikowej - do cholery zajmijcie sie swoimi piersiami dobrze? ), aktor
        grający główną role też fajny, balkon tez...matko jakie marudy hehe!
      • Gość: Oleczka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.clubnet.pl 22.09.05, 23:47
        Aktor grajacy główną role jest absolutnie w moim typie i wlasnie ma chłopięcą
        urodę, pierwszy odcinek serialu był ok drugi troche nudny zobaczymy co bedzie
        dalej. Tylko faktcyznie czemu ta Brodzik chodzi na czarno-biało? Pewnie ma to
        symbolizowac jej pojmowanie świata? Ale wówczas nie dałaby rady w zawodzie
        prawnika. No i prosze nie porównywac normalnej kobiety jaką jest brodzik to tej
        infantylnej anorektyczki Ally McBeal
    • Gość: magda Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: 217.98.105.* 15.09.05, 14:08
      fajnie że pojawił się ten temat, można sobie nareszcie "poużywać" :)
      podzielam niemalże całkowicie (poza opinią nt. fryzury - jest w sumie w
      porządku)Twoje odczucia- mam wrażenie że Brodzik gra(?) cały czas tak jak w
      reklamie farby do włosów. drewniana jest aż szkoda patrzeć, przy tym wdzięczy
      się i uśmiecha zupełnie nie wiadomo po co.. w konfrontacji z Cielecką jest
      doprawdy żałosna.
      generalnie nieudana produkcja, sztuczna, cukierkowa, z dennymi dialogami i z
      Warszawą która próbuje udawać Nowy Jork czy Paryż. No i co tam Cielecka robi
      czy Stelmaszyk (też debilnie się szczerzy cały czas)?
      • black_magic_women Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 15.09.05, 14:41
        o co chodzi z piersiami Brodzik?
    • Gość: kate Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 17:17
      zgadza sie
      tragedia
      jak się na nią patrzy to tak jaby nie wyrażała absolutnie żadnych emocji
      szajs
      • Gość: Aneta Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:29
        Brodzik jest kiepska aktorka-moze grac glupiotkie dziewczynki jak w "Kasi i
        Tomku" ale w "Magdzie M" daje calkowity popis beztalencia-niech juz
        poprzestanie na reklamach farby do wlosow....za to Pawel Malaszynski jest
        sliczny;)))
        • Gość: weronika Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 20:09
          Jak ktoś wyżej trafnie zauważył "Magda M" na tle innych seriali jest wręcz
          porywający. Cóż wszystko zależy od punktu odniesienia. Co do Joanny Brodzik to
          bardzo Ją lubię. W wywiadach jest bardzo naturalna, nie pozuje na gwiazdę i nie
          wstydzi się, że pochodzi z prowincji - niektórzy odbierają to jako dyshonor nie
          wiem czemu. Przyznaję, że fryzura nie jest idealna, ale z drugiej strony (przy
          całej mojej sympatii dla Joanny)to należy przyznać, że nie ma Ona super włosów.
          A jak się nie ma super włosów to ciężko wyczarować coś nadzwyczajnego. Zresztą
          do roli prawniczki musi mieć taką ugrzecznioną fryzurę. Biust Joasi ...zgadzam
          się FATALNY!!! Obwisłe piersi 'wory' jak u starej baby.
          Paweł Małaszyński 'na pierwszy rzut oka' jest atrakcyjny. Myślałam, że ma ok.35
          lat. Ze strony internetowej serialu www.magdam.onet.pl dowiedziałam się, że ma
          29 (ur. 1976r.) zdziwiłam się - staro wygląda.
          Jak narazie czekam na rozwój akcji (mam nadzieję, że się doczekam) i mam zamiar
          oglądać 3 odcinek
          • black_magic_women Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 16.09.05, 09:10
            Gość portalu: weronika napisał(a):
            > Biust Joasi ...zgadzam
            > się FATALNY!!! Obwisłe piersi 'wory' jak u starej baby.

dzieki weroniko.wreszcie mam odpowiedz na moje pytanie;)))
    • Gość: osmoza Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.range81-132.btcentralplus.com 15.09.05, 17:46
      ale to nie mial byc produkt na oskara tylko lekki, latwy i przyjemny serial dla
      dosc szerokiej publicznosci. Sa fajne widoki na miasto, fajne ciuszki, ladne
      kobiety i interesujacy mezczyzni, jest na co popatrzec. Pewnie nie sa to
      najwyzsze loty, ale nie kazdy kto wraca po dlugim dniu pracy oczekuje wzniesien
      intelektualnych. A niech sobie bedzie ta Magda M, wcale nie jest tak zle.
      • Gość: M Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:07
        serial fajny
        dialogi ok
        Aktor grający główną rolę - mniam
        a co do fryzury Brodzikowej, wszystko byłoby ok gdyby miala troche ciemniejsze
        te włosy, bo są zbyt żółte do zaciemnych brwi!
    • Gość: textylia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:43
      A mi się podoba ten aktor grający Wojtka, jest słodziutki i dobrze mu z oczy
      patrzy.
    • panna_turkus Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 15.09.05, 23:07
      nie rozumiem tego porównania do "ally"... że prawniczka?
      współczesne seriale kręci się wyłacznie o prawnikach, lekarzach i policjantach
      ;-) więc "magda m." mieści się w konwencji...
      fryzura magdy przejściowa (zapuszcza grzywkę), więc cudów nie należy się
      spodziewać. dialogi niezłe. kwestie brodzik i tego jej przyszłego amanta -
      rewelacyjne.
      cielecka cudo.
      kot fajny.
      • Gość: weronika Cielecka i Herman. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 23:36
        Dziewczyny
        Napiszcie mi co Wy widzicie w tej Cieleckiej (chodzi mi o urodę), bo my oboje z
        mężem uważamy, że jest bardzo kiepska...
        W tym ulizanym kucyku wygląda fatalnie. Wysokie czoło, aż prosi się o grzywkę.
        Owszem szczupła, ale chyba nie tylko to jest wyznacznikiem atrakcyjności.
        Jako aktorka rzeczywiście super.
        Za to szczerze nie znoszę Katarzyny Herman. Ma okropną twarz - dosłownie jak
        koń, do tego okropny głos. Umiejętności aktorskie zupełnie przeciętne.
        • marta76 Re: Cielecka i Herman. 16.09.05, 01:36

ja mam jakis sentyment do Herman.Byłam na przedstawieniu dyplomowym i to był
          akurat jej rocznik.Powiem,ze z ilus tam osob wystepujacych zapamietalam tylko
          Ja,wlasnie przez to ze jest tak charakterystyczna.
        • Gość: Magda Re: Cielecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:26
          ja ci napisze, ze widziałam ją na żywo - stała koło mnie w Empiku - ma piekne,
          zdrowe włosy - czyściutkie, pachnące, akurat schyliła sie pode mną po książkę,
          szczuplutka, bardzo naturalna. ma piękną klasyczna urodę bez poprawiaczy i
          śmiem twierdzić, że jest najurodziwszą aktorka młodego pokolenia. Przyciąga
          uwagę, ma jakis magnes w sobie. Wszystkie skrzyneckie, kozuchowskie odpadaja.
          zauważ jak ona ma mało tapety na sobie w porównaniu z innymi. Skrzynecka była
          jakis czas temu rano w pytaniu na śniadanie bez makijażu - horror...
          • Gość: weronika do Magdy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 11:02
            Dzięki za info. Może rzeczywiście źle ją oceniliśmy. Zgadzam się, że Cielecka
            jest naturalna tj. nie ma grubej warstwy tapety. Skrzyneckiej szczerze nie
            cierpię. Brzydka, zarozumiała do granic mozliwości.
            • golden24 Re: do Magdy 19.09.05, 16:07
              Widziałam kiedys Brodzikowa w Centrum Handlowym, jest na prawde bardzo
              ladna.Jaka cera ideala, wlosy, troche mnie tylko zdziwil wzrost, myslalam,ze
              ona jest wyzsza, a ona ma okolo 165 cm.
              • Gość: Magda Re: do Magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:23
                moja mama była na jakiejś sztuce w teatrze z Brodzikową i orzekła że J. Brodzik
                jest baaa rdzo chuda (to było pare lat temu). Ale mnie się wydaje, że łydki ona
                ma raczej postawne, nie jest taka chudzinką. - nie mówię absolutnie, że jest
                gruba...
    • Gość: alicja Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.necik.pl / *.necik.pl 17.09.05, 11:33
      A ja bardzo lubię Brodzik - jako kobietę, jako aktorkę i jako człowieka (na
      podstawie różnych jej wypowiedzi w TV czy prasie wygląda na rozsądną,
      poukładaną, ciepłą dziewczynę, której nie przewróciło się w głowie).
      Natomiast Cielecką - wręcz przeciwnie. Typ urody zupełnie nie do przyjęcia. Dla
      mnie to wypsiała mysz, uroda pozbawiona charakteru, a właściwie zupełny jej
      brak. Na dodatek potwornie koścista i bez wdzięku. Ponieważ trudno mi na nią
      patrzeć bez przykrości, nie wypowiadam się na temat jej aktorstwa (unikam sztuk
      i filmów z jej udziałem).
    • Gość: Kati Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:16
      A czytałyście w ostatnich wysokich obcasach o fryzjerach z grubego portfela?
      śmieszne, że Brodzik, która przecież jest twarzą Garniera, przesiaduje z farbą
      u Leszka Czajki, który "robi", co powszechnie chyba wiadomo, na L'Orealu...
      I jeszcze Czajka sie wypowiada, że nie cierpi blondynek i wszystkie kobiety
      stara sie namówić na farbę au naturel.Więc - chyba ze wstrętem farbuje tej
      Brodzik włosy no i efekt jest jaki jest.
      • ewcialinka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 19.09.05, 13:25
        fakt kiepsko brodzikowa gra w tym serialu
      • Gość: Beata Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.crowley.pl 19.09.05, 15:51
        Czytałam ten artykuł:-)Masz całkowita rację co do Brodzikowej:-)
      • kasiulek Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 06.10.05, 09:51
        Garnier to jedna z marek koncernu L'Oreal.
    • Gość: SHEDiR Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.zax.pl 19.09.05, 15:30
      Bo w tym serialu po prostu brakuje PAwła Wilczaka w roli TOmka;) POZDRAWIAM
    • Gość: Aśka Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.magma-net.pl 20.09.05, 10:12
      Pomijajac fryzurę, która jest chyba jakimś bezradną odpowiedzią na
      stwierdzenie, ze mężczyżni wolą blondynki, choć akurat Asia Brodzik dużo lepiej
      wygląda jak jest brunetką, naprawdę pomijając to, to już gry aktorskiej pominąc
      sie nie da, najlepiej to widać w scenach z genialną Magdą Cieleckę, kontrast
      jest potworny...szkoda, bo pomysł na serial jest bardzo fajny
    • Gość: rola Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:16
      czy właściwie to jakieś posiada wykształcenie aktorskie?
      Ciekawi mnie jaki będzie jej nowy program w tvn style, tam chyba będzie miała
      szanse byc całkowicie naturalna.
    • super.kinia Re: Joanna Brodzik jako Magda M. - chyba cos nie 21.09.05, 20:55
      scenariusz do kitu, warszawa pokazama w krzywym zwierciadle - dlaczego oni cały
      czas w parkach przesiadują? jakby warszawa była oazą zieleni na mapie Polski.
      Naiwna bajeczka dla małych dziewczynek - niby bidulka przyjezdza a mazurskiej
      wsi i niezle bez znajomości sie urządz jako prawniczka.
      wybaczcie, ale mam wielu znajomych na prawie i po prawie i prawnik bez aplikacji
      jest wart tyle co nic, a zeby je miec trzeba miec kasę-znajomości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka