07.09.02, 14:10
to bylo tak obrzydliwe(twoj 'list' do julki w watku lumi),ze az dziw
bierze,ze w innych postach mozesz spopkojnie pisac sobie o kremikach
etc.jeszcze pewnie jestes dumna z tego,ze nam sie tak pieknie popisalas swoja
znajomoscia wulgaryzmow.

ja np.nie chce czytac prywat do julki,nie sadze,zeby to tez interesowalo
inne dziewcyzny.skoro korzystasz z internetu(masz dostep w domu jak nam sie
pieknie pochwalilas)to zapewne masz zalozona skrzynke mailowa.julka skro sie
zalogowala tutaj takze ma.
skorzystaj z tego i napisz do niej na priwa.

dla delikatnych-moj watek moglby byc uznany za zasmiecanie forum,ale nie
pamietam czy alisa jest zalogowana,wiec nie napisalam do niej na adres @.w
razie ew.skarg moja skrzynka takze stoi otworem..
Obserwuj wątek
    • Gość: alissa19 Re: do autorki-daj sobie spokoj kobieto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 16:36
      1st-nie znam cie zupelnie z tego forum wiec laskawie nie baw sie w trybuna
      ludowego i mow za siebie-a przede wszystkim nie szukaj zwady i nie probuj
      wszczynac nowej awantury.zajmij sie moze kosmetykami bo jakos nie kojarze zebys
      cos sensownego napisala w tej dziedzinie tylko jak typowa maglara z bazaru
      szukasz sensacji.
      2nd-czy napisanie 6literowego slowa poprawnie przekracza mozliwosci twojej
      percepcji?mniemam ze tak bo nick brzmi Alissa.badz laskawa sie douczyc jak juz
      wystepujesz w imieniu ludu.
      3rd-nastepna klakierka totalnej wariatki?jak juz sie wcinasz do wroc do watku o
      grubym tylku i przeczytaj dokladnie jak chamsko zostalam zaatakowana po czym
      tak samo w watku julka73.nie wyciagalam tego watku-zrobila to nie wiem po co
      jakas julka72-a ja zostalam posadzona o jakies rozdwojenie jazni.otoz nie musze
      sie uciekac do chowania sie pod innymi nickami zeby powiedziec co mysle o
      osobie ktora psuje to forum juz kilka miesiecy a sama nic nie wnosi
      konstruktywnego.nie ja z nia zaczelam tylko ona ze mna ,kochana.
      poczytaj sobie moze watek czas czy warszawski sznyt i zobaczysz w jakim tonie
      tam sa dyskusje z julka.
      jedni ja odpuszczali inni nie.
      4th-dlaczego wyrywasz z kontekstu moja odpowiedz i sugerujesz ze mam cos
      wspolnego z ta chora kobieta{jaki priv??????].ja mam dosyc jej zachowania i
      tyle.dopoki tylko czytalam jej bluzgi zwisalo mi to ale jak sie doczepila to
      juz mnie to nie bawi.
      5th-czy jestes moze moderatorem?jesli cie to nie obchodzi to po co wlazisz na
      watek julka73 i bredzisz ze to komus przeszkadza?tym co przeszkadza to nie
      czytaja i tyle.tobie widocznie za malo awantur-ale wybacz-szukaj ich gdzie
      indziej.
      6th-napisalam wyraznie ze w odpowiedziach do tej kobiety nie bede sie kierowac
      netykieta ani wychowaniem-czyzbys nie dowidziala?
      7th-nie chwalilam sie ze mam kompa w domu bo nie czuje potzreby chwalenia sie
      rzeczami naturalnymi dla mnie-czy ty sie chwalisz telewizorem czy jak?
      napisalam o tym zeby wiedziala e nie latam po miescie zeby sie logowac jako kto
      inny[np.jakas julka 72]-podalam wyraznie IP .
      i w ogole straszna jest ta twoja wypowiedz,bez polotu i logiki zupelnie.taka
      byle tylko wywolac awanture.zenada kobieto.

• Gość: Merlin Re: IP: *.univ.gda.pl 07.09.02, 17:21
        Pax!
        • Gość: alissa19 Re:hush IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 17:45
          peace.I did away with juliet and her apple-polisher.out of sight out of
          mind.loony bin.:-))
    • alissa_19 Re: jaka jestem 07.09.02, 22:16
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=210&w=2463737&a=2463737&v=2
      • Gość: mucha Re: jaka jestem-taka z klasą ;) ;) IP: *.vif.net 07.09.02, 22:30
        Niezłe :) Znowu będzie wesoło na forum.
        • Gość: tenochtitlan Re: jaka jestem-taka z klasą ;) ;) IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 07.09.02, 23:19
          Allisa - przeczytałam cały wątek, podobasz mi się,
          pozdr.
        • Gość: alissa19 Re: jaka jestem-taka z klasą ;) ;)-odezwaly sie:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 10:54
          nie bedzie muszko-jesli chcesz rozroby to niestety musisz na panne j.poczekac.
      • Gość: alissa19 Re: uzyj tchorzu swojego nicka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 11:00
        nie podpisuj sie moim nickiem-potrafisz mieszac z ukrycia jedynie?-jakie to
        symptomatyczne dla takich bazarowych sensatek.
        a nie wiem o czym ma swiadczyc takie wyciaganie watkow-pokaz jakie
        ty/on,ona,ono?jestes a nie popisuj sie znajomoscia forum psychologia.
        dyskutuje sie na rozne tematy--aha bardzo mnie rozsmieszyla pisownia nicka
        alissa_19.od razu widac ze podroba,w dodatku jak zwykle IP inne.
        takze oszczedz zenady i nie probuj gryzc z ukrycia jak kundel.
    • Gość: Maruda Hmmmm.... IP: *.nyc.rr.com 07.09.02, 23:28
      Droga Alisso19,
      Dlugo zastanawialam sie czy to napisac, czy nie - mam nadzieje ze moj post nie
      wywola ogolnej lawiny zlosliwosci tudziez innego bluzgania, a wrecz przeciwnie
      zapobiegnie temu co sie stalo z watkiem o Julce.
      Watek, do ktorego przeslalas odnosnik bardzo wiele wyjasnia w kontekscie Twoim
      wypowiedzi, rozumiem ze jestes nerwowa osoba, ale zrozum rowniez, ze nie kazdy
      musi o tym wiedziec i pewne zasady konwersacji obowiazuja wszystkich.
      Mam nadzieje, ze krew Cie jeszcze nie zalewa, bo nie pisze tego li i wylacznie
      aby Cie krytykowac - nie sposob nie zauwazyc , ze jestes inlteligentna
      dziewczyna -lubie zwlaszcza Twoje calkiem niezle poczucie humoru i ciety jezyk
      :-)> - uwazam jednak, ze powinnas ten ostatni w jakis sposob kontrolowac. a
      zwlaszcza nie brac wszystkiego tak do siebie.
      Mowisz, ze w stosunku do pewnych osob zasady netykiety Cie nie obowiazuja (vide
      'z chamem po chamsku') - nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe, ale to nie
      najlepiej swiadczy o Tobie - raczej nie wyobrazam sobie zeby (przynajmniej
      czesciowo) dobrze wychowana osoba wylewala z siebie potok wyzwisk - nawet w
      odwecie.
      Mnie osobiscie raczej smiesza takie ataki, i jesli juz musze je ripostowac to
      raczej robie to przy uzyciu ironii (naprawde , dziala o wiele lepiej niz
      wyzwiska - goraco polecam :-)
      Jeszcze raz podkreslam, ze nie pisze tego zeby na Ciebie w jakis tam sposob
      naskoczyc czy naublizac, ale poprostu chcialam Ci uswiadomic, ze niektore z
      Twoich postow zacieraja calkiem niezle wrazenie o Twojej osobie na (nie)korzysc
      wizerunku zepsutej (?) i latwo wpadajacej w histerie nastolatki.
      Serdecznie pozdrawiam :-)
      Maruda
      • Gość: alissa19 Re: Hmmmm.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 11:07
        wiesz tak do konca ten watek nie odzwierciedla tak totalnie mojej osobowosci-
        mysle ze do konca to niemozliwe w necie bez bezposredniego kontaktu.dlatego
        drazni mnie ocena ludzi na podstawie paru akapitow.to nie jest tak ze ktos
        napisze jestem nerwowy i juz wszystko jasne.zycie w realu jest bardziej
        skomplikowane.ale masz racje z ta ironia i w ogole.
        lugo udawalo mi sie unikac julki -szczerze mowie ze jej nie cierpie i za wpisy
        do mnie i za wszystkie inne.dlatego moze i czas to zignorowac.
        no i wiesz-powtorze-nie podjelabym sie klasyfikowania osoby przez net.
        ale dzieki za twoj post-w ogole sie nie wkurzalam :-))))))))pozdrowienia.
      • Gość: alissa19 Re: alissa19 nie alissa_19!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 11:24
        aha-to nie ja przeslalam odnosnik-moj nick nie pisze sie alissa_19 tylko
        normalnie-i IP jest zawsze!!wroclaw dialog net.dlartego ktos sie po chamsku
        probuje podszywac..
    • Gość: alissa19 Re: 4 ALL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 11:17
      dziekuje wam pieknie drogie forumowiczki za znalezienie sobie zastepczego
      tematu pomiedzy wychwalaniem kremow a krzysiem wizjonerem i zainteresowanie
      moja osoba-ale wszystkie zadne krwi musze rozczarowac-nie bedzie z tego zadnej
      awantury-jesli wszystkie mialyby tu rzekoma klase-dawno pozwolilyby zeby ten
      watek i dziesiec innych tego typu umarly smiercia naturalna.ale zawsze ktos
      wyciagnie do gory -po co?nikt sie do tego nie przyzna ale w glebi duszy takie
      rozroby was ciesza-na pokaz rzecz jasna jest glebokie oburzenie-ale z wypiekami
      na twarzach czekacie na kolejne pikantne epitety.
      slawetny watek czas jest tego najlepszym przykladem.jak to dobrze kogos
      oceniac,bawic sie w psychologa,psychoterapeute i wybierac sobie kozly ofiarne
      [w jakims sensie owa julka takim jest-tylko ze ona sie sama podklada].
      dlatego mile panie-dajcie spokoj bo ja Eminemem tego forum nie mam ochoty
      byc.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka