Gość: CASPER IP: *.clan.pl 10.09.02, 09:57 Zasadzam się na niego. Ten obecnie reklamowany w TV z filtrem 15. Taki pomarańczowy... Więcej grzechów nie pamiętam :( Może ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Serena Re: Nowy krem Garnier IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 11:24 Tego nie znam, ale Garniera ogólnie lubię i uzywam. Też sie na niego chyba skuszę... Śpiesze poinformować że w Drogerii Natura w Klifie jest promocja i kosztuje oon zł. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serena Re: Nowy krem Garnier IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 10:03 > kosztuje oon zł. Pozdrawiam :) No masz ci los, dopiero teraz czytając jeszcze raz cały wątek dojrzałam że mi się cena nie napisała! Ja właśnie chciałam napisasać że [promocyjna cena jest 25 zł, ale ostatnio jestem przy innym kompie, tu się nie włacz numeryczna automatycznie, i nawet nie zauważyłam że stukam bez efektu, hihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Nowy krem Garnier IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 10.09.02, 12:35 pewnie wam chodzi o ten stop?co prawda czeka dopiero na swoją kolej w lodówce:)) ale wydaje się sympatyczny - ma mnóstwo witamin, no i ten filtr 15:) jak wróce z urlopu to będę się nim ratowała, takie kremy z witaminami szybko daja efekty. poza tym ma fajny morelowy kolor i miły zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julienne Re: Nowy krem Garnier IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.02, 17:50 Podciągam wątek, bo dzisiaj w sklepie już byłam przy kasie, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam... z obawy, że może zostawiać film i tym samym nie będzie idealny pod makijaż. Jeśli chodzi o cenę promocyjną: 25 zł. Z opisu b. fajny! PS. Chodzi o "STOP" z filtrami, czyli o krem w słoiczku, nie tubce. Odpowiedz Link Zgłoś
rauser a coś więcej o składzie tego kremu? 10.09.02, 18:29 Bo faktycznie niedrogi, ciekawa jestem tylko jak z tymi filtrami. I czy nie za mocno perfumowany, bo tego nie lubię. Może mógłby zastąpić mi Hydraphase jak się skończy. Napiszcie coś więcej, jeżeli wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: a coś więcej o składzie tego kremu? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:20 Hmmm... moim zdaniem na 95% Basia tu zajrzy i napisze że filtr do chrzanu, tzn, tylko antyUVB. Czy któraś z Was przed zakupem przeczytała skład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: a coś więcej o składzie tego kremu? IP: *.ppp.get2net.dk 10.09.02, 21:40 krem stop jest fajny uzywam juz 2 miesiace ,ale zapach jakis kolonski ,krem ogolnie ok ,chyba odmlodnialam no i filtry dziaialy bo piegow nie dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julienne Re: a coś więcej o składzie tego kremu? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.02, 09:32 Napisz, czy zostawia film (i jaką masz cerę) A jeśli chodzi o skład, niestety nigdy sie nie zagłębiam, bo od tych cholernych nazw związków dostaję globusa... Nie wspominając o tym, że taka lektura i tak mi nic nie da, bo się nie znam. Na życzenie mogę podać skład kremu STOP z retinolem, tego w tubce. Acha, jego zapach nie jest mocny, więc tamten też nie powinien być nachalny - w końcu to ta sama seria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: a coś więcej o składzie tego kremu? IP: 212.237.42.* 11.09.02, 12:01 zapach jest tylko przy nakladaniu ,potem znika.mam cere mieszana i krem wchlania sie bardzo dobrze .skora wyglada zdrowo i jest swietny pod podklad .kiedys mialam Garniera z witaminami ktory byl lepszy ale go nie bylo wiec kupilam ten ale tez jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Nowy krem Garnier IP: 205.185.14.* 12.09.02, 20:14 rzeczywiscie katrina ma racje, krem ten zawiera tylko filtry antu-UVB, brak jest skutecznych filtrow UVA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Nowy krem Garnier IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 20:31 Gość portalu: basia napisał(a): > rzeczywiscie katrina ma racje, krem ten zawiera tylko filtry antu-UVB, brak > jest skutecznych filtrow UVA :)))))))))) miałam racje że TY powiesz że ma filtry do bani :) Odpowiedz Link Zgłoś
mokka Re: Nowy krem Garnier 13.09.02, 18:30 ja za to przeglądałam skład Stopa i niestety zawiera alkohol denat. Odpowiedz Link Zgłoś