Gość: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:28 Czesc dziewczyny! Czy wiecie moze jak uzyskać efekt takich włsoów jakie ma Kasia w serialu "Magda M."? Bardzo mi się podobaja takie lekkie fale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klamczucha3 Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 09:32 Oooo! Dobre pytanie,bo ja bym chciala. I nie piszcie o papilotach czy walkach na rzepy bo to NIE TO! Po walkach i papilotach robi sie baran nie fale. Z lokowka to samo! Moze ktoras nas oswieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:36 Mój sposób na naturalne fale: modelowanie szczotką i (niestety) suszarką, potem na lekko jeszcze ciepłe włosy, na KILKANAŚCIE minut wałki na rzepy. I już. Mam włosy dość cienkie i delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:52 Dokładnie!! Żadne wałki ani papiloty...Potem wyglądam na 20 lat starszą;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osatnia Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.j.pppool.de 21.09.05, 10:52 jest jeszcze taka specjalna lokowka do robienia fal, ktora nie skreca wlosow w srubki. nie wiem czy do kupienia w Polsce - bardzo popularna w Niemczech. fale wracaja i maja byc modne na jesieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 11:00 Ostatnio to widziałam u mojego fryzjera - to jest coś takiego jak karbownica tylko - własnie robi takie fale - to jest nowość i świetnie wyglądaja takie niby loki - bardzo naturalnie :-)na sylwestra już mam koncepcję:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:39 Dziewczyny moze na allegro coś takiego mają ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka szukałam 21.09.05, 11:41 nie ma sa takie zwykłe tylko - tamto jest inne od normalnych karbownic sa jakby dwa prostokąty które nie stykaja się ze sobą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:43 kurcze jakaś dziwna machina :) ciekawe kiedy pojawi sie na allegro.... Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: szukałam 21.09.05, 12:23 no pytała fryzjerek one to kupiły w jakimś profesjonalnym sklepie tylko dla fryzjerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:28 i pewnie z 300 zł kosztuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:48 juz na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 14:37 Tropicielko,dowiedz sie prosze jak owo cudo sie nazywa i jakiej jest marki,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sarunieczka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 01.10.05, 20:28 Ja widziałam kiedyś cos takiego na Allegro,poszukajcie,to chyba była falownica do włosów Babyliss. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia lokówka rowenty 21.09.05, 14:55 nie pamietam jak sie nazywa, kosztuje ok 180-200zł, składa się z 7 nasadek wsród ktorych jest taka bardzo gruba, o srednicy ok4-5cm. Własnie po niej wychodzą takie fale. Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: lokówka rowenty 21.09.05, 15:26 Albo mi sie snilo albo nam nie o fale chodzi tylko o duuuuze,lekkie loki! Kasia Bujakiewicz ma duze liki a nie fale! No chyba,ze mi sie faktycznie snilo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: lokówka rowenty 21.09.05, 15:31 kwestia przyjętego nazewnictwa. ta nasadka nie robi loków-spręzynek, tylko takie lekkie duze loki, powiedzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:49 No ładnie! A wszyscy jeszcze niedawno prostowali sobie włosy;) Fajne fale można zrobić robiąc na włosach dwa warkocze (takie klasyczne- od góry głowy, z przedziałkiem)tak na chwilkę- spryskać włosy odrobiną lakieru, zapleść, potrzymać łapką na dole i szybko "przyprasować" przeciągając po warkoczu prostownicą. Może komuś ładnie wyjdzie taka sztuczka i efekt się spodoba:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś