Dodaj do ulubionych

POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!!

21.09.05, 16:47
Dziewczyny ratujcie.Za 3 dni mam randke a wyskoczyło mi na srodku czoła coś
strasznego,bo nie jest to zwykły pryszcz tylko jakas twarda podskórna grudka
( grudko pryszcz).Niestety jest widoczna, ale nie da sie tego cholerstwa
wycisnąć, bo chyba wciąż "dojrzewa" .Nie wiem co mam z tym zrobić :( mam
tylko 3 dni,pomóżcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Laloona Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:06
      Też mi si cos takiego czaem zdarza. Ostatnio wyskoczyło mi na plecach. Mama
      próbowała ratować sytuację ale ani rusz- nie dał sie wycisnąć!! W dodatku rósł
      i powiększał sie chyba przez 3 dni!! Dopiero po tym czasie dał sie "przebić" i
      wypłynelo z niego chyba litr żółtej mazi....Bleee.... Sorry za opis:P Nie dam
      żadnej rady, po prostu albo przeczekaj, albo nie wyciskaj, tylko BARDZO MOCNO
      zatuszuj fluidem i korektorem!!
    • Gość: sue27 Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.chello.pl 21.09.05, 17:25
      Benzacne na noc i po kłopocie
    • Gość: ktosia Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.gwiazda.net.pl 21.09.05, 17:28
      pasta do zebow tez powinna pomoc
    • mroofka2 Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! 21.09.05, 17:52
      lub masc cynkowa, a potem korektor i podkład
      • Gość: gaja Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:13
        pomagaja tez domowe sposoby - umocz watke w goracej (bardzo) wodzie, a potem
        mocno dociskaj do tego okropienstwa. Powtarzaj operacje dosc czesto, plus
        smaruj kremidlami. Absolutnie nie probuj wyciskac!! Z doswiadczenia wiem, ze
        takie dojrzewajace obrzydlistwa lepiej zostawic, az same dojrzeja i sie zagoja,
        bo wtedy szybciej znikaja. Jak sprobujesz wyciskac, to sie zrobi ranka na pare
        milimetrow srednicy.
    • Gość: :) Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:36
      Zdecydowanie Benzacne! Na noc, a jak siedzisz w domu to i na dzień.Pastę do
      zębów też stosowałam ale to jeszcze pogorszyło sprawę(miałam czerwony placek,
      brrrr)
      Powinno być dobrze, pozdrawiam!
    • justa_79 Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! 22.09.05, 09:43
      maść ichtiolowa - powinna to wyciągnąć na wierzch.
    • Gość: gosia z bravo Re: POMOCY!! Co Z TYM ZROBIĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:07
      Mnie pomaga w takich wypadkach maść tormentioll (chyba dobrze napisalam) z
      apteki zaaplikowana na noc. Efekt jest taki za nie wychodzi na wierzch tylko sie
      zmniejsza i zanika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka