Dodaj do ulubionych

Polecam szampon :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:41
Wybróbowałam i polecam. Chodzi mi o szampon Schauma brzoskwiniowy 2w1 do
wszystkich rodzajów włosów.
Zawsze myślałam, że takie szampony&odżywka w jednym to badziewie. A tu się
bardzo miło zdziwiłam.
Myję włosy codziennie i ten szampon sprawdza się doskonale. Włosy mięciutkie,
puszyste, dobrze się układają. No i cena tego szamponu... :)
Mogę śmiało powiedzieć, że Schauma stoi na równym, a może nawet wyższym
poziomie niż np. Nivea, L'oreal Elseve, Pantene itd. To naprawdę miła odmiana
od tych wszystkich rozreklamowanych kosmetyków.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kornik113 Re: Polecam szampon :) IP: 62.93.46.* 08.10.05, 19:25
      ja tez bardzo lubie te firme. mialam szampon z proteinami mleka i rumiankowy.
      maja piekne, niepowtarzalne zapachy. a czy ktos juz probowal nowej schaumy (sa
      dwie: jedna rozowa do wolsow normalnych wymagaajacych pielgnnacji, i
      pomaranczowa do matowych i oslabionych)? i jak efekty?
      • Gość: ..... Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:34
        ale ile kosztuje ?i czy włosy sa po nim puszyste naprawde?
        • Gość: Awocado Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:16
          Ja kupiłam akurat za niecałe 7 złotych, ale już za 5 złotych w hipermarketach na
          pewno można je kupić.
          Niestety musiałam przestać nim myć głowę, bo od długiego czasu wypadają mi włosy
          i teraz używam Radicalu :)

PS. Również dobra jest Schauma ziołowa do włosów normalnych i przetłuszczających
          się.
          W ogóle, to chyba dosyć dobre szampony za tę cenę. No i zapach jest obłędny :D

Pzdr.
    • Gość: ania Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:27
      co to znaczy ze zapach obłedny?ładny czy brzydli a jesli ładny to czuc go długo
      na włosach?napisz prosze!bo szukam takiego szamponu po którym by slicznie
      włsoki pachnialy i długo!pozdrawiam
      • Gość: Awocado Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:03
        Zapach obłędny - śliiiiczny :D
        Ten brzoskwiniowy pachnie bardzo przyjemnie, słodko, zapach długo utrzymuje się
        na włoskach, ale największe wrażenia są przy myciu :D Świetnie się pieni i ten
        brzoskwiniowy aromat.. Mmmm :) Poprawia humor :)

Pzdr.
        • Gość: ania Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:13
          jutro go kupuje bo mnie przekonałas avocado!wielkie dzięki!
          • Gość: Awocado Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:15
            Tylko - uwaga!
            Ja myję włoski codziennie wieczorem, więc mam też trochę inne oczekiwania dla
            szamponu :) Ale jeśli włosy myjesz rzadziej, to nie wiem jakie będą efekty :)

Pzdr.
      • Gość: ughughughughughugh Re: Polecam szampon :) IP: 62.93.46.* 12.10.05, 13:00
        ugh;)
        taki szałpon to herball essencesssss,czy jak siem to pirze... utrzymuje sie
        kilka dni, zwlaszcze jesli uzyjesz dodzywki z tej samej liniiiiii. jest to
        normalny szampon, nie porobil mi niewiadomo jakich szkod na klakach. przede
        wszystkich jest porzadny i dlugo pachnie. i bardzo (!!!!!!!!!!!!!!!!)
        wydajny!!!!! mojej siorze szampon o pojemnosci 250 mililitrow starczyl na
        jakies...5 miesiecy! na serio. a myje ona wloski co 2 dni. a mnie sie skonczyl
        po 3 miesiacach... (taka sama pojemnosc). no ale nie bede sie juz wiecej
        rozpisywac bo to troche nie na temett. a, i mialam ten do wlosow tlustych. taki
        zielony. zapach tez bardzo ladny, ttaki owocowy. schauma ma jakby bardziej,
        hmmm... naturalne zapachy. rumiankowy jest PRZEPIEKNY!!!!!! chyba go kupie
        jeszcze raz! albo nie, wyprobuje inne tej firmy. czy moglybyscie mi opiasc
        efekty??? mam chec na szampon 2in1, o ile mi wiadomo sa dwa: zielone jabluszko
        (nadajacy blask) i wyzej wspomniana brzoskwinia. nie lubie brzoskwiniowego
        zapachu, jest taki mdly przymula i chce mi sie po nim... no iwecie, rzygac! a
        ten nowy AROMA RÓZOWY tez ma jakis taki niewyrazny zapaach. czy ktos go mial?
        AROMA rozowy lub pomaranczowy, chodzi mi o te dwa. bardzo lubie firme schauma, i
        chyba przy niej zostane. oraz przy herbal essencys. oj , Matko Świeta, jeszcze
        nigdy sie tak nie rozpisalam. spodobaalo mi sie to.
    • Gość: kacha Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:20
      ale czym wiecej pachnie szampon tym wiecej ma w sobie chemii..nie rozumiecie
      tego?
      • Gość: hania Re: Polecam szampon :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:33
        A mnie ostatnio spodobał się szampon Timotei Wanilia&Migdały. Włosy ślicznie
        pachną i są puszyste, nie elektryzują się, nie plączą i ładnie układają się.
      • justa_79 Re: Polecam szampon :) 11.10.05, 14:42
        zależy, czym jest perfumowany ;) może być perfumowany np. olejkami eterycznymi.
        a i tak zwykle substancji zapachowych jest w kosmetykach ok. 1%.
    • Gość: ........ Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:50
      to badziewie!
    • Gość: kola Re: Polecam szampon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:37
      ja też polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka